Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקליט שיחות טלפון

ToMeR
שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני צריך מכשיר שמסוגל להקליט שיחות טלפון על קלטות קטנות.

עד עכשיו מה שמצאתי זה מכשירים שמתחברים למחשב או מכשירים דיגיטליים עם זיכרון כזה או אחר.

האם יש איזה מכשיר טלפון שמסוגל להקליט על גבי קלטת קטנה במחיר שפוי?

זה לצורך חד פעמי לכן רצוי שיהיה כמה שיותר זול

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תומר לילה טוב!

יש בבזק שירות חדש "הקלטת שיחות" עולה שקל לדקה משהו כזה

אתה מחייג *76 מקבל סיסמה כלשהי מחייג לאן שצריך הסיסמה מוקלטת

ואולי תאהב את זה יותר זה לא נשמר על קלטת אלה בקובץ שאפשר להוריד למחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל בית משפט רוצה קלטת כמו שהיו משתמשים פעם

בדיגיטלי אפשר לשחק וזה לא תופס בבית

ובית משפט לא יביא לי מחשב וגם לי אין מחשב נייד כדי להשמיע את ההקלטה באמצע דיון.

עם קלטת קטנה אפשר להביא איזה טייפ מנהלים או מה שזה לא יהיה ולהשמיע שם לכולם

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תופס מאוד

אם לצורך העניין עשיתי איתך חוזה שבעל פה, והקלטתי את זה, בית משפט יתחשב בזה מאוד אם אתה תטען שלא היה בנינו שום חוזה.

גם במוקדי שרות לקוחות של חברות גדולות השיחות מוקלטות כדי שאם אתה תטען אחרת, תהיה להם הוכחה מוצקה בדמות השיחה שלך איתם.

בעיקרון מעבירים את מלל השיחה לדף כתוב, הקלטת עצמה תשמש בבית המשפט לזיהוי קולות של משתתפי השיחה, לכן דיגיטלי לא טוב כי שם אפשר לעשות עריכה במחשב ואז סיכוי טוב שזה לא יתפוס בבית משפט.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. מה שהצעתי לך הוא הפתרון הקלאסי לבעיה. אין פתרון אחר. אנאלוגי לחלוטין.
  2. זה בכלל לא משנה אם ההקלטה היא דיגיטאלית, הוקלטה ע"י מחשב, טייפ אנאלוגי, טייפ דיגיטאלי או כל אמצעי אחר כל אימת שלא זייפת אותה והצד הנתבע לא מכחיש וטוען שזייפת את השיחה. גם LOG של פקס קביל בבית משפט על אף שניתן לזייפו בנקל. זה כלל לא קשור.
  3. אם לבית המשפט יש קשיים לוגיסטיים לשמוע CD זה כבר עניין אחר. אתה צריך להציג את הראיה באופן שבית המשפט יכול להשתמש בה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביב מה שהצעת זה אחלה דבר אני אכן הולך בכיוון הזה

אם אני מקליט דיגיטלית לצורך העניין והצד השני מכחיש, אני בבעיה כי לך תוכיח שלא זייפת את ההקלטה הדיגיטלית (שיחסית קל לזייף). הקלטה על קלטת אנלוגית נותנת לי יתרון טוב יותר גם אם הצד השני יכחיש.

ואני יוצא מנקודת הנחה שהצד השני אכן יכחיש אז אני מתכנן הכל ככה שגם אם יכחיש תהיה לי ביד ההוכחה הכי טובה שאפשר כנגד

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם יש לך את הקובף על המחשב, עם טייפ פשוט תוכל להקליט אותו מהמחשב אל הטייפ

בכל אופן זה גם קביל.

אני הקלטתי ישירות על המחשב בעזרת מיקרופון שמקליט רק אותות דיגיטליים והעברתי את זה לקלטת וזה היה קביל במשפט

זה מיקרופון שעולה 20 שח בחנות שמוכרת את השטיות האלו של מעקב, הוא קטן וניצמד בעזרת גומי ואקום לשפורפרת או לכל טלפון נייד והוא לא מקליט שומדבר שלא עובר בתוך המכשיר באופן לא דיגיטלי ככה שאין רעשי רקע בכלל.

אם אתה לא מחזיק טלפון ביד אתה יכול ליצעוק לתוכו והוא לא יקליט כלום, אבל אם לדוגמא תניח אותו על שעון הוא יקליט את הפעימות של הקוורטצ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...