Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן אנשים כפי שאתם יודעים קניית רכב חדש מהחנות מצריך הרבה חשיבה אני צריך שתעזרו לי

לא בא לי להידפק אחרי שאני קונה את האוטו

אני מעוניין בשברולט אופטרה 5 או בסוברו B3

ובתאכלס אני מעוניין יותר בשברולט אבל וראיתי כל מיני תגובות באינטרנט לטובה והרוב לא משהו

מה אתם אומרים איזו מכונית יותר טובה כשאני אומר טובה אני מתכוון בכללי לרכב עצמו

מהחנות דיגמי 2008

על מי אתם ממליצים מבין שתיהן

שברולט אופטרה 5 -מנוע 1600

או סובארו B3 -מנוע 1600

פורסם

סובארו B3 -מנוע 1500.

אתה משלם מכספך הפרטי?

לאופטרה צניחה במחירי מחירון הגדולה ביותר.

חוץ ממרחב פנים וגודל בגאז' אופטרה רכב הרבה פחות טוב מ B3.

אם כבר משווים רכב קוריאני לסובארו B3- זה יונדאי I30 שהוא רכב ברמה הרבה יותר גבוהה מאופטרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצד שני האופטרה מציעה יותר אבזור. הכל תלוי בסדר העדיפויות שלך. אם אתה רוצה נסיעה יותר נוחה אז לך על הB3, ואם אתה רוצה יותר אבזור - לך על האופטרה. בתור בעלים של אופטרה 5 אני מאוד מרוצה מהתמורה לכסף.

פורסם

B3 - נוחות מדהימה , נכון קצת כבד בעליות אבל אני לא מרגיש הרבה הבדל ממאזדה 3 לדוגמא , מזגן מקפיא , בגאז קצת קטן אבל שוב זה בהתאם לצרכים שלך . ההיתרון הגדול הוא השקט והנוחות שיש על הכביש .

באופטרה לא נסעתי .

המלצתי תעשה נסיעת מבחן ב-2 הרכבים ותחליט .

יצאתי עמבה

פורסם

לדעתי אם מרחב הפנים הוא לא השיקול הקובע ה-B3 לוקחת בהליכה...

כמו שקודמיי אמרו שווה להציף גם על היונדאי i30 אם כי נראה לי שזמני האספקה של הדגמים הזולים ארוכים מאוד.

ככל שידוע על שברולט ניתן לקבל הנחות יפות מ-א-ד (שמעתי שגם 10K אפשרי...) דבר שיכול לשנות את התמונה לגמרי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ככל שידוע על שברולט ניתן לקבל הנחות יפות מ-א-ד (שמעתי שגם 10K אפשרי...) דבר שיכול לשנות את התמונה לגמרי

מנסיוננו עם שברולט אנחנו הצלחנו להוציא הרבה דברים כי זה היה מבצע של סוף שנת מודל וגם קיבלנו הנחה כבדה על האוטו משהו בסביבות ה10.000 ש"ח וגם צ'יפרנו אותו בלי סוף.

מה שאנחנו הוספנו זה:מרימי שמשות,סגירת חלון גג מהשלט אבל בI30 אין חלון גג,חיישני רוורס+צג שמראה,DVD 3 מסכים קידמי ושניים במשענות ראש,קודנית,כרית לדיבורית,עוד משהו שיושב במנוע ונועל את האוטו לאחר 30 שניות אם שכחתה לסגור את האוטו וזהו את כל זה קיבלנו בלי תוספת של כסף בכלל.

זה תלוי על איזה סוכן אתה נופל ועד כמה הוא מוכן לצ'פר אותך.

בהצלחה :smile:

יניב

פורסם
לדעתי אם מרחב הפנים הוא לא השיקול הקובע ה-B3 לוקחת בהליכה...

כמו שקודמיי אמרו שווה להציף גם על היונדאי i30 אם כי נראה לי שזמני האספקה של הדגמים הזולים ארוכים מאוד.

גם בעבור 10 אלף הנחה אני לא חושב שהעניין שווה.

עם יבואן כמו UMI, מוניטין של ה-קוריאנית ה-זולה מבית שבי, ואיכות חומרים לא בין הטובות, נוחות לא טובה לטעמי ואמינות טיפוסית לקוריאנית אך פחות טובה מניסיון מיונדאי, העסקה לא הופכת לכדאית מראש לדעתי, אלא אם ההנחה תהיה מעל 10000 + תוספי אבזור שונים בחינם.

הB3 בעלת מנוע עצל בגרסאת 1500, אבל מניסיון איתה לא תצטרך לדרוך עליו עד הרצפה אם אתה לא חובב ביצועי עתק.

היא נוחה ורכה מאוד כמו חמאה, יפה לטעמי, מרווחת יחסית לאימפרזה הקודמת, וידידותית ובטוחה למשפחה.

רק החיסרון בESP בגרסאות זולות קצת משפיע.

הבגאז' מעט קטן, לא משהו רציני.

יש לשקול אותה ברצינות

ושוב, גם ה-I30 עסקה טובה, אבל אני לא מתחבר לקוריאניות, מצטער.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...