Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיטרואן C3 שלי יש תופעה... דקה אחרי שאני מתניעה כאשר מנוע היה קר מד חום אלקטרוני (7 מנורות מירוק עד אדום) "קופץ" ישר מאפס עד למקסימום.

אחרי 30 שניות מד "קופץ" חזרה לאפס ובזמן נסיעה תופעה לא חוזרת.

 

בהתחלה נבהלתי אבל חשבתי לעצמי שלא הגיוני שתוך דקה מנוע רותח (אפילו על כאשר בניוטרל) ותבינו אין איבוד מים בכלל וגם מאוורר נדלק בנסיעה וזה לא קורה כאשר אני עומד ברמזורים בשיא החום.

אבל מצד שני אולי יש סתימה במעברי ראש מנוע או אולי תרמוסטט דפוק.

 

אישית אני חושב שיש בעיה במחשב או שיש בעיה במד עצמו (למרות שזה התקן פשוט שעובד על יחס התנגדות חשמלית לחום.)

חברה, מה דעתכם בנושא?

סובארו - B3 בנזין 2008 1.5L

פורסם

מציע לבדוק את הרכב במחשב דיאגנוסטיקה, יכול להיות יוניט חום מקולקל או תקלה אחרת במחשב\חיווט.

 

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
להערכתך בכמה נזק כספי אני יכול לצאת מדיאגנוסטיקה ממוחשבת שכזאת?

אני מעריך שבדיקה עולה בבמוצע 250-300 שח לפני מעמ וכמובן צריך לקחת בחשבון מה צריך לתקן או לעשות, לרוב אם תבצע את התיקון אז סביר להניח שתקבל הצעת מחיר (חלק+עובדה) ואז מחיר הבדיקה כבר לא יהיה רלוונטי (שוב, הכל תלוי בסוג התקלה וכמה זמן נדרש לחפור בשביל לאתר אותה).

 

אגב, המלל בחתימה שלך לא נכון (המנוע דיזל שקיים ב C3 הוא בעל נפח 1.4 ל' [1398 סמ"ק] ולא 1.5 ל').

 

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון.

בפורום סיטרואן ברוסיה ישר אמרו לי שזאת בעיה בטרמוסטט אלקטרוני, הוא גם מתנהג כמו מד חום ששולח מידע למחשב ומחשב מחליט אם להדליק מאוורר או לא וגם להדליק מנורות חום לפי זה.

החלפתי אותו, עלה לי 130 ש"ח אצל ג'אן. טפו... טפו... טפו... כבר 10 ימים שזה לא קורה, מקוה גם שלא יקרה.

מצרף תמונות של טרמוסטט אלקטרוני שלי:

hpim3113uh5.jpg

hpim3114tx0.jpg

hpim3116fx8.jpg

סובארו - B3 בנזין 2008 1.5L

×
×
  • תוכן חדש...