Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לנסוע לאילת עם האישה + 2 הילדים , ביקשתי רכב ידני והוצע לי ה שברולט הידנית (בלי התחת)

לאחר שביצעתי את ההזמנה בררתי בחברה אחרת והופתעתי לגלות שיש להם פג'ו 206 גם ידנית.

נורא התאכזבתי כי אני יודע שה206 נורא חסכנית ושכבר ביצעתי את ההזמנה וביטול יעלה לי 300 שקל .

אז אני שואל מה יותר חסכוני ועד כמה ומה יותר מהנה לנהיגה ואיך השברולט הזאת ואם בולעת דלק לדגם של שנת 2008

תודה

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

זה לא כזה משנה .

שני הרכבים לא בטיחותיים (וזה מה שאמור להדאיג אותך).

ולא מהנים לנהיגה , 300 שקל ביטול לא שווה גם אם היו אומרים לך לבטל בשביל יאריס\גא'ז.

יצאתי עמבה

פורסם

אני לא יודע מה אתה מקשקש...

206 קיבלה 4 כוכבים במבחן ריסוק עוד בשנת 2000 בעוד שהאבאו הסתפקה ב1.5 במבחן לפני שנתיים. אומנם ה206 במבחן היתה מאובזרת ב6 כ"א ומכונית ההשכה בטח מסתפקת ב2 היא עדיין עדיפה משמעותית על השברולט.

פורסם
זה לא כזה משנה .

שני הרכבים לא בטיחותיים (וזה מה שאמור להדאיג אותך).

ולא מהנים לנהיגה , 300 שקל ביטול לא שווה גם אם היו אומרים לך לבטל בשביל יאריס\גא'ז.

ה-206 לא מהנה לנהיגה....? אל תגיד סתם.

האביאו גרועה בכל מובן, אבל עם קנס של 300 שקל , וואלה החלטה בעייתית:roll:

פורסם

גם אם אביאו אוכלת פי 2 דלק מפיז'ו 206, לא תחסוך 300 ש"ח בנסיעה לאילת וחזרה.

פורסם

נסיעה עד אילת מתסכלת באוויאו, האוטו לא נוח בעליל ואני בספק אם תסתפקו ברק 2 עצירות בדרך לשחרר חוליות כואבות.

ה-300 ש"ח אכן נושא בעייתי אך כך בחשבון כי אם טרחת ופתחת שרשור בנושא אז אתה כנראה מחפש חיזוקים להוציא אותם ולעבור ל-206, אל תבאס לך את החופשה, תכניס את ה-300 בסה"כ עלות חופשה ותהנה, תעבור ל-206, גם תהנה מאוטו יותר נוח ואפילו יותר מהנה לנהיגה (לא שאני חסיד של ה-206, אבל מול האביאו אני מוכן למסור נשמתי לשטן).

בקשר לממליץ על האביאו, אוי ויי, אני אפילו לא יודע איך להגיב...

:evil::twisted::brickwall::splat::screwy::snipersmi:vamp::fist::2gunfire:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

אולי זה יעזור לך להחליט...

לעומת זה.

נסיעה טובה, סע דרך מצפה רמון ותשאיר את כביש הערבה למנומנמים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אולי זה יעזור לך להחליט...

לעומת זה.

נסיעה טובה, סע דרך מצפה רמון ותשאיר את כביש הערבה למנומנמים.

לא יודע אם זה יותר מזעזע, יותר מפחיד או יותר מעצבן :evil:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

תודה על העצות , חזרתי שלשום מאילת , לבסוף חברת ההשכרה עם השברולט הסכימה לבטל ללא ה300 שקל ולקחתי מחברה אחרת את ה 206 1400 .

המכונית מהירה (גם עם האישה השמנמנה והילדים) אפילו לקחה מאזדה 3 עם נהג יחיד ....

הילוך ראשון משכתי עד 40 הילוך שני עד 70 +

פשוט מכונית מדהימה ונוחה עד כדי כך שלא הרגשתי את הנסיעה והייתי יכול לעשות את אילת תל אביב אילת פעמיים באותו יום (קצת היה צפוף להם מאחורה )

נסעתי דרך הערבה כי לילדים לא הייתה את הסבלנות לנסיעה ארוכה .

וגם בדקתי זה עשה בערך 20 קילומטר עם מזגן ו 4 אנשים כל הדרך

מי שנוסע לאילת אז כדי שיחגור גם מי שמאחור כי אורחים במלון שלנו סיפרו שקיבלו על זה 250 שקל....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

לדעתי אתה צריך לבדוק את שיטת חישוב הצריכה שלך, כי היא לא נשמעת הגיונית.

לגבי החגורה מאחור - אני מקווה שתלמד בדרך הקלה שצריך לעשות זאת גם כשלא נוסעים לאילת וגם כשאין משטרות.

• תוכן חדש...