Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי בעיה בפיאט שלי,1600 סמ"ק שנת 94,הזרקה.

בדקתי את המפוח שנמצא מתחת לתא כפפות והוא עובד תקין וחזק(שפתחתי

אותו היו שם מלא עלים,ניקיתי אך לא עזר).

כתוצאה מזה שהאויר היוצא מה"תריסים" חלש אין אפקטיביות למזגן כי אין עוצמה.

אני ישמח לשמוע רעיונות בעזרה לפיתרון.

תודה.

נ.ב

בדקתי את כל הפתחים(אדים,רגליים וקדמי) ומכולם יוצאת עוצמת אויר חלשה.

פורסם

זה קורה כאשר מופעם המזגן? יכול להיות שבמפוח התייבשה גומייה ונכנס אויר מבבחוץ שמתערבב עם אויר קר של המזגן, בגלל זה אתה מרגיש רוח חלשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא חושב שזה נכון כי גם במצב סירקולציה פנימית וגם במצב שהמפוח מקבל אוויר מבחוץ, התוצאה צריכה להיות אוויר קר שיוצא מפתחי המיזוג.

פורסם

בדוק את פילטר האוויר של מערכת האיורור יתכן והוא נסתם. הוא נמצא בדרך כלל מתחת לרשת בתחתית החלון הקדמי.

פורסם
בדוק את פילטר האוויר של מערכת האיורור יתכן והוא נסתם. הוא נמצא בדרך כלל מתחת לרשת בתחתית החלון הקדמי.

חיפשתי שם ולא ראיתי אותו,גם בדשבורד מאחורי הכפתורים ומתחת לתא כפפות חיפשתי

ולא מצאתי.

המפוח עובד תקין וחזק מאוד פשוט עוצמת האויר מאוד חלשה.

המזגן עובד תקין ומקרר,יש גז,יוצא אויר קר אך חלש כך שאין קשר בעוצמת האויר

אם המזגן בפעולה או לא.

ניראה לי מאוד הגיוני כי הפילטר סתום אך אני לא יודע היכן הוא ממוקם?

פורסם

זה בדרך כלל מחוץ לרכב מתחת לרשת הפלסטיק שנמצאת בין השמשה למכסה המנוע. אתה מפרק את הרשת ומתחת אמורה ליהיות קופסת פלסטיק עם כניסות לאוויר.

פורסם

לא הסתדרתי,אם למישהו יש סירטוטים או תמונות אני אשמח.

דרך אגב בהמשך לשירשור הארוך המזגן נראה לי הותקן בארץ,

רשום בדשבורד ליד הכפתורים:אוטו קור.

אני חייב לטפל בזה בבקשה תמונות או שירטוט....

פורסם

אל תתאמץ, כי בפיאט טיפו אין מסנן אויר למזגן.

בבני ברק יש מזגניסט המתמחה במכוניות פיאט ואולי הוא יוכל לאתר ולפתור הבעיה, האם זה מתאים לך?.

אני מקווה שלא נגעה יד אדם בחיבורי החשמל אל מנוע המאורר הפנימי וחיברה אותם הפוך ושעקב כך המאורר מסתובב הפוך ולכן עוצמת האויר חלשה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אל תתאמץ, כי בפיאט טיפו אין מסנן אויר למזגן.

בבני ברק יש מזגניסט המתמחה במכוניות פיאט ואולי הוא יוכל לאתר ולפתור הבעיה, האם זה מתאים לך?.

אני מקווה שלא נגעה יד אדם בחיבורי החשמל אל מנוע המאורר הפנימי וחיברה אותם הפוך ושעקב כך המאורר מסתובב הפוך ולכן עוצמת האויר חלשה.

בברכה - רפי לין :-)

כן בני ברק מתאים לי,אם תוכל למסור לי טלפון וכתובת אודה לך מאוד.

ודרך אגב אתה בטוח שאין פילטר מזגן בטיפו כי בספרים מסוימים רשום שיש?

פורסם

היתה לי בעיה דומה, בשרייד 93.

אצלי המדף שאמור לקבוע מאיפה יצא האויר הוא מכני ונע ע"י הזזת הכפתור שמזיז חוט, החוט היה משוחרר

ולמרות שחשבתי שהזזתי את המדף בפועל הוא לא זז וגרם לכך שהמדף לא יסגור את הפתח וכך היה רעש חזק של המאורר אבל בקושי יצא אויר.

כל המנגנון של המדף נמצא מאחורי הפנל של המזגן, במידה ואצלך זה מכני תראה איך הולך החוט שלו.

במידה וזה חשמלי נראה לי יותר מסובך.

חנן

• תוכן חדש...