Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם יש? שתיים?

אם הן עובדות או דחלילים?

אם יש ועובדות, היכן ממוקמות?

פורסם

בכביש הקטן והקצרצר בין יבנה לרחובות (שרבע ממנו בבנייה כרגע) אין מצלמות למיטב ידיעתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לצערי אין כיום באף אתר מידע אמיתי ומעודכן.

באתר זה ובאחרים יש הוספת מכמונות ע"י גולשים

וגם מי שלא מבין בזה כלום מוסיף כל מיני עבמ"ים :-)

פורסם
בכביש הקטן והקצרצר בין יבנה לרחובות (שרבע ממנו בבנייה כרגע) אין מצלמות למיטב ידיעתי.

או.קיי.

פשוט לא נסעתי שם די הרבה זמן ושמעתי שברח' דרך הים = זה הכביש הזה לדעתי... יש שתי מצלמות זו אחר זו.

פורסם

לא עד כמה שידוע לי (אני רחובותי)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דרך הים זה הרחוב שמוביל מהפסי רכבת (איפה שבונים מחלף בין רחובות לכפר גבירול) עד לצומת המרומזרת שאחרי מכבי אש.

בכביש הזה הנסיעה בחלקו היא 60 קמ"ש ואין מצלמות, אבל מידי פעם עומדת ניידת עם לייזר ותופסת עונדות טייפ ערס.

לא פעם נעצרו על הכביש הזה חבר'ה צעירים שנראים חשודים ועצרו אותם כמו בסרטים (להוציא את המפתח מהחלון עם הידיים ולזרוק את המפתח רחוק מהאוטו וכ"ו).

בקיצור בדרך הים סע לפי החוק כי הכביש הזה מועד מאוד לתאונות (ממוצע של תאונה אחת לחודש)

ואיגור, אם היו שמים מצלמה אחת אני מבטיח לך שביומיים היו עושים ממנה משכורת מינימום חודשית, אני גר במקביל לכביש הזה ורואה איך נוהגים בו ובאיזה מהירות (מעל 100 קמ"ש)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה רבה לעונים.

האם כשיש ניידת בגאליה או בכל מיקום אחר (לדעתי פעם ראיתי ממש ביציאה מיבנה)

היא אוכפת מהירות? (לייזר/מולטנובה)

פורסם

זה לא משנה, כביש בין יבנה לרחובות מסוכן מידי במיוחד בלילה.

איכות הכביש די גרועה, תוסיף על זה נתיב אחד לכל כיוון כשרוב הכביש הוא פס לבן שאור על אכפה.

גם אם נתקעת אחרי משאית, סע אחרי המשאית לאט, ותאמין לי שנתקעתי אחרי משאיות בכביש הזה בשעות של3 וגם 4 לפנות בוקר ולא חשבתי בכלל על לעקוף או לסוע שם מהר (כי תמיד יש דביל שעובר שם על הפס הלבן)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בזמן עבודתי כסוכן ב"יס", הייתי עובר בכביש הזה מלא פעמים ובד"כ במהירויות לא חוקיות.

כל זה נפסק לאחר שראיתי תאונה חזיתית בכביש הזה.

הכביש הזה מאוד מסוכן. כמו שתומר אמר, בכביש הזה עדיף להתאפק בכל מצב.

פורסם

אני אוסיף על ההרפתקאות:

לפני שהתחילו כל עבודות הבנייה, מעט לקראת הצומת עם כפר גבירול (נוסע לכיוון רחובות), היה שם מן גשר קטן, ממש עליו פתאום קופצת מולי יונדאי אקסידנט, מנסה לעקוף על פס לבן (לא מצליחה.. כולם מאיצים אחרי הצומת+אקסידנט=אין עקיפה), כמה מזל היה לי שהשוליים היו רחבים, אפילו לצפור לו לא הספקתי.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...