Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. כמה תכולת מיכל הדלק של דיהאטסו אפלאוז 97?

2. בדקתי צריכת דלק וראיתי שהרכב לקח ל24 ק"מ 1.5 ליטר, הגיוני? הנסיעה הייתה חלקה וללא עצירות כמעט מרעננה לבית דגן.

3. כמה יעלה לי לסדר איזון סרנים וכיוון פרונט?

4. כשאני עושה רוורס ולוחץ על הבלמים קורה לי לא מעט שיש רעש חזק ככול הנראה כתוצאה מלחיצה רפויה/קפיצה של הבלמים על הגלגלים. יכול להיות? אשמח להארתכם בעניין.

5. כמה עולה החלפת בולמים ובלמים לאפלאוז?

פורסם

שלום

הייתה לי אפלאוז 92

1.נדמה לי שבין 40 ל 45 ליטר ( אף פעם לא הצלחתי לעבור 40 ליטר במלוי "מלא" למתדלק )

2. 24/1.5 = 16 ק"מ לליטר .הגיוני ואף טוב

3,4. מצטער לא יכול לעזור תברר במוסך

5.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

2. יש לי את אותו הרכב עם הילוכים, 24 קילומטר ל 1.5 ליטר זה התצרוכת של האוטו הזה ו12 ק"מ לליטר בתוך העיר..

3. כיוון פרונט 120 ש"ח

4. בלמים לקוים

פורסם

לוי זה פשוט מאוד..

מילאתי עד הסוף את המיכל בצומת רעננה רשמתי כמה הקילומטראז' ואז ונסעתי לצומת בית דגן (אני גר באיזור) שם יש תחנת דלק ומילאתי שוב..ראיתי כמה ליטר דלק הייתי צריך למלא שוב..וממש לחצתי את המיכל כי מילאתי עד שנשפך לי דלק וזה לקח לי רק ליטר וחצי ואז רשמתי כמה קילומטראז' אחרי הנסיעה ואז תרגיל פשוט בחיסור מציאת ההפרש וחלוקתו במס' הליטרים.

פורסם
לוי זה פשוט מאוד..

מילאתי עד הסוף את המיכל בצומת רעננה רשמתי כמה הקילומטראז' ואז ונסעתי לצומת בית דגן (אני גר באיזור) שם יש תחנת דלק ומילאתי שוב..ראיתי כמה ליטר דלק הייתי צריך למלא שוב..וממש לחצתי את המיכל כי מילאתי עד שנשפך לי דלק וזה לקח לי רק ליטר וחצי ואז רשמתי כמה קילומטראז' אחרי הנסיעה ואז תרגיל פשוט בחיסור מציאת ההפרש וחלוקתו במס' הליטרים.

לעיתים קיימת בועת אויר - מה שמשנה את כמות מילוי הדלק במיכל בין שני התידלוקים.

על מנת לקבל תוצאה מדויקת יש לבצע את הבדיקה על כמויות דלק גדולות יותר.

• תוכן חדש...