Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיפורס, אין לנו מבחר גדול בארץ אז צריך להתפשר על איזה ID ? ממש לא. כשתעמוד ליד סאב של FI שמקבל 6000 RMS תקרא לי גם אני רוצה להיות שם. עד אז, אל תבוא תגיד לי שבדקו באיזה אתר וכתבו ככה וככה כי אני לא קונה את זה. וברור שאם אתה אומר שזה סאב לא מוזיקלי אז פשוט לא שמעת אותם.

לאדי, חוץ מלהגיד לי שאין לי נסיון ושאתה יותר טוב ממני וכל זה עדיין לא הגבת למה שכתבתי לך. אני מקווה שהפנמת שזה נכון.

פורסם

http://www.realmofexcursion.com/forum.html

כנס ל subwoofers ---> the great 12 inch challange

זה בן אדם שבדק במבחן אמיתי כמו שבודקים סאב בתחרויות כמעט כל סוג סאב לצורך השוואה .

כנס ל BTL , קרא .

זה אתר אמין אני מאמין

אותו עיקרון בכל תגובה שלכם " תשמע תשמע " " עד שלא תשמע תשמע תשמע " בלה בלה " רואים שלא שמעת " ... למה לעזעזל אני צריך לשמוע אותו אם אני יכול לקחת את המילה של מישהו שהרבה זמן בתחום שבדק כ 30 סאבים ( שהחברות יצור סיפקו לו למבחן ) והשווה אותם במבחן SPL אמיתי ? זה נשמע לך הגיוני ?

אפילו קיקר CVX כמעט הגיע לתוצאות של BTL על 750 RMS פשוטים ... לעומת ה 6 אלף שלו , גם JL W6 על על 675 RMS .

"ניסיון" ... ניסיון שמיסיון הניסיון שיש לאנשים בארץ ... או הו אל תשאל , כי כל אחד יכול להרשות לעצמו סאב ב 2000 ש"ח , כל אחד פה חוקר סאבים אגדי , ילדים שרצים שומעים JBL מגיעים לאורגזמה וחושבים זהו ... מצאו את ארץ החלומות , כל מה שיש פה אני יכול לספור על 2 ידיים , זה עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד לאנשים שמשקיעים בתחום ומבינים יותר מהבן אדם הרגיל .

עידן שוב אני אומר לך , תגיד לי אלטרנטיבה טובה יותר עד 1000 ש"ח . ואז עד 1500 ש"ח .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עידן, מה אני אגיד לך? הלוואי, הלוואי שהיו לי קומבינות, הייתי מרווח אחוזים בלה בלה בלה.

היה לי לפחות כסף לK2P חדש ולא יד שנייה. תפסיק לבלבל את המוח.

אני ממליץ לאנשים לפי מה שאני חושב שיתאים להם, יפה מאוד!

הם אומרים מה הם מחפשים ואני נותן את דעתי. אתה מכיר שיטה אחת? תלמד אותי בבקשה.

אני ממליץ אך ורק! אבל אך ורק! לפי מה ששמעתי. ואם אני לא שמעתי? אני אומר, " לא שמעתי אבל לפי דעתי"

אני לא רואה בכלל את הסיבה שאני מסביר את עצמי לפניך.

לך תכנס לרכבים ותגיד להם שיש להם "באס כבד" ואז שישאלו אותך מזה באס כבד תגיד, "יש פשוט באס כבד".

עידן, אתה בנאדם ששמת מגבר של לייטנינג מסידרת סטרייק בהספק 50RMS על קומפוננט רוקפורד TYPE RF וחיברת בנוסף לזה גישור לרמקולים אחוריים על אותם הערוצים של הקומפוננט. תעשה לי טובה.

"אצלי שומעים הרבה יותר טוב מאשר אצלך. מה לך יש פולס?! לי יותר טוב" ואצל מי נשמע יותר טוב במערכת בעלות חצי משלך?.

באמת עידן. אני השתדלתי שלא להכנס איתך עד לרמות כאלה, אבל אתה מתפאר במשהו שאתה לא.

ועוד קובע פה עובדות. ובאמת שמעצות שלך, דברים שאתה כותב, המערכת שלך והכיוונים בה.

תתחיל לכתוב פחות ותלמד עוד קצת, אין בזה בושה. לפני שהחלטתי להיכנס בכלל לתחום בצורה רצינית קראתי בפורום כמעט כל יום את כל הת'רדים וכל ההמלצות בערך שנה. פה ושם אולי כתבתי שאלה.

לצעוק כל שנייה "מקבל אחוזים מקבל אחוזים" לא ממש מעניין אותי, כי אני לא מקבל. אני אוהב את הIDQ והIDMAX.

וZR וJLW3 וXXLS וEX300 ועוד הרבה סאבים, ואני אמליץ על כולם. תלוי מה מתאים לבנאדם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כל התרד הזה נשמע כבר כמו בדיחה,

גם פותח השרשור שרשם תקציב בגודל 12K ולא מבין כלום (לפי מה שהבנתי) במערכות אודיו.

סתם לזרוק כסף?לא מוצדק.

בנוסף לכך כל אחד ממליץ לו פה על פי הידע והטעם שלו וכל השאר יורדים עליו.

במערכת בשווי 12K אתה צריך לשמוע רכיב רכיב ולבדוק אותו אם הוא לטעמך.

ערב טוב.

פורסם

ולהגיד לך את האמת ככל שאני קורא על סאבים של Fi אני רואה שהם סתם בהמות אמריקאיות בלי יותר מדיי מוזיקליות ,

חוץ מזה שהם בנויים כמו טנק ומסוגלים לקבל 6 אלף RMS כמו ה BTL , ולעשות בום ענק בתיבה של 100 ליטר ( מדוייק ... ברור ) אין פה שום דבר מיוחד .

חוץ מזה , רמת ה SPL שסאב BTL מוציא על 6 אלף RMS זהה בערך לרמת SPL של סאבים שמקבלים 1000 RMS ופחות - אזור ה 125 DB .

כנס למבחן ה 12' אינץ ב Realm of Ex ותראה , W7 שמקבל 800 RMS מתנהג בערך אותו דבר כמו BTL שמקבל 6000 RMS , תכנון חכם ? לא . בהמה אמריקאית עם מגנט בגודל מנוע , כן .

תגיד לי, אתה שמעת FI Q שאתה מדבר בכלל שהם לא מוזיקליים בכלל? על מה אתה מדבר בכלל?!

125DB?! הצחקת אותי! LOL! בתחרות האחרונה בעפולה ה-Q (!!!) עשה 132DB.אבל היי! אנחנו בארץ הקודש לא יודעים לעשות כלום כנראה, לא יודעים למדוד DB, ולא מכירים את התחום כמו בחו"ל, והם תותחים ואנחנו אוהבים לקנות "בהמות אמריקאיות" שאפילו לא עושות SPL מטורף.

עזוב, אתה לא יודע על מה אתה מדבר. BTL שמקבל 6 קילו וואט יעשה 150+ DB עם תיבה מתאימה. W7? שכחתי שהוא עולה כמעט פי 2 מ-BTL. טוב, פי 1.5 (חדש לחדש, כן?!). אז תפסיק לבלבל לאנשים פה ת'שכל. FI זה בום טראח? כנראה שאתה קורא בפורומים הלא נכונים (שלא נדבר שלא שמעת, אבל כבר הגבת על זה).

אני ימליץ כמה שבא לי על ה-FI Q שלי,ואם בא לי גם יעשה השוואות איתו ועם ה-W7 ועם ה-IDMAX, כי לי יש ניסיון איתו, וכי שמעתי את השניים אחרים בכמה וכמה ווריאציות. אתה רוצה להמליץ על משהו? עשה טובה, תמליץ על דברים שיש לך ניסיון איתם, ולא "תראה, נראה לי אתר אמין". אמין? לך תעשה אתה מדידות בבית.

אבל עזוב, ויכוח דיי מפגר. אני מקווה שבקרוב מאוד, מישהו ירים את הכפפה, ויהיו מדידות בשטח (ולא עם איזה מכשיר מסכן). עד אז, איך אמרת? הכל "בלה בלה".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דיברתי על דציבל ממוצע של כל התדרים שהסאב מנגן , ולא על PEAK מסויים .

חשבתי שזה מובן מאליו , זה לא תחרות SPL , זה בדיקה כוללת של הסאב .

אוקיי כשאני אשמע FI Q אני אחזור אלייך , כי אז אני בטוח אהיה צודק בכל מה שאני אומר , אחרי " ששמעתי " ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

חברה אין מה לישמוע פה ניכנסתי למזאדה של שומאכר וישר שמעתי את המריחות ובאס חזק מאוד צליל אמריקאי אופיני לסאבים כמו FI או DD או רוקפורד פורד צליל שמעתי בגיל 16 וחצי שאם אני לא טועה עידן ואדון שומכאר היו בכיתה ט וחיכו לגיל בישביל שיעורי נהיגה .

אז אני אומר לכם חבר'ה הסאב לא מדוויק ואנשים שאומרים שהוא מדוויק אל יודעים או לא שמעו באס מדוייק.

לסיכום סאב אמריקאי SPLאלי לכול דבר.

אין פה מה להשוות בכלל!

פורסם

שמעת באס חזק מאוד = מרוח? :lol: :lol: :lol:

פותח השירשור, עזוב, תקנה IDMAX. אח"כ תבוא ותשמע אצלי, נראה את תגובתך. אני מקווה שתריב איתם, לא איתי :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני צריך לשמוע את הסאב הזה מתישהו.

יש לו גם דגם ב12? כמה עולה כזה סאב?

בכל אופן בואו נחזור לנושא של מערכת השמע, למרות שהוא לא הגיב גם על ההודעה שרשמתי לו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כן. יש גם גרסא של 10 אינץ.

אגבףה-10 אינץ עדיין 1000WRMS ושאר הירקות, והמחיר שלו עולה כמו L7 חדש מהחנות (לפי מחיר L7 בזאפ):-D

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא. כמה אחוזים אתה מקבל על מכירה של FI ?

כי אתה לא מבין שיש עוד דברים בעולם חוץ מה-FI.

אתה לא מספיק מבין באיכויות. ובסאונד כדי לקבוע את הדברים שאתה מציג את עצמיך כמבין בהם!

הFI מצויין. אבל הוא עדיין לא באיכותיות של הIDMAX. והW6+W7. והפייז אליינט. XXLS. וכו.

אין מה להגיד הוא יודע לתת בס חזק. עמוק. אבל הוא עדיין לא באיכויות של האלו.

נ.ב. ואני לא הולך להגיב לגבי זה יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

פתחתם פה מלחמת העולם השלישית אדון CIVIC תעשה סיבוב או שתחכה למיפגש הבא לישמוע את כל מה שהציעו לך פה כמו

IDMAX ,FI Q,IDQ ,JL '3/6/7 ,XXLS וכ'ו וכ'ו....סתם כל השירשור הזה גלש וממשיך אלוהים יודע מתי זה יפסק

ניראה שאפשר לינעול ביי

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...