Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו 93 ברקסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמו נסעתי לטבריה מנצרת עילית בצוהוריים היה חם אש כאשר הגעתי כבר לירידות של טברייה והשתמשתי הרבה בברקס הוא הפסיק לפעול הם לא עצרו לי נעלצתי לעצור עם הילוכים וכאשר חזרתי שהרכב כבר ההתקרר הברקסים התחילו לעבוד כרגיל ,מה זה אומר שהברקסים שלי כבר מתים וצריך להחליף ?או שזה חד פעמי הם היתחממו חזק מאוד? ,אני יכוך להמשיך לנסוע עם הברקסים האלה ? ועוד שאלה האמברקס שלי בקושי עוצר אני מרים אותו עד הסוף ושאני דוחף האוטו זז איך מחזקים אותו ?

פורסם

לגבי שני הנושאים יש לגשת למוסך ולבדוק את מצב הרפידות בכל ארבעת הגלגלים. במידה והרפידות האחוריות שחוקות חיזוק בלם היד איננו נפתרון.

פורסם

בירידות לא בולמים את הרכב רצוף ע"י הבלמים בלבד כי הם מתחממים ורפידות/נעלי בילום מתקשים ונהיים זכוכיתיים חלקים עם כושר עצירה ובלימה ירודים.

לכן נעזרים בבלימות מנוע, ע"י הורדה להילוך נמוך, גם בגיר אוטומטי, והלחיצות על דוושת הבלם צריכות להיות מקוטעות ולא רצופות וכך מע' הבלמים אינה מתחממת יותר מדי.

לצערי הרב בלימודי נהיגה לא מלמדים זאת ובכלל לא מלמדים לנהוג נכון אלא רק "לעבור טסט".

כפי שכתב קודמי, כעת צריך לפרק 4 גלגלים ולבדוק את מצב מע' הבלמים ולתקן את הדרוש תיקון.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...