Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל טיגרה - סט תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר בבקשה לשתף אותנו אם איזה מצלמה נעשו הצילומים?

ניראה פשוט מצויין,גם איכות הצילום וגם הרכב,הגאנט הזה הרבה יותר מחמיא לה ממש שהיה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שוב תודה לכולם. את רוב העבודה עשה הרכב המדהים הזה ובעליו - טל. אני לא מת על המראה הפשוט של טיגרה, אבל הרכב של טל ממש מיוחד!

זאב שיחקת אותה!

תמונות מדהימות

יש לי כמה הערות קטנות (באמת) לגבי חלק מהתמונות אבל אשמור אותן לעצמי (:

הטיגרה של טל מדהימה!

תודה איתמר, אתה יכול חופשי לרשום את כל מה שאתה רוצה. סה"כ אני רוצה ללמוד יותר ולא לחזור על הטעויות.

אהבתי מאוד את התמונה השנייה, מיקום גאוני והמרזב לדעתי לא גורע.

הדבר היחיד שמונע מהתמונה הזו להיות מושלמת עבורי, הוא שהפריים מעט חתוך מימין (קרוב מדי לתא המטען).

יפה!

תודה רועי. גם לדעתי המרזב לא מפריע ואפילו מוסיף טיפה. לגבי הצד הימין, אני אבדוק שוב את התמונה המקורית, כי נדמה לי שעשיתי קרום קטן. :)

Canon 350D (או בשמה האמריקאי - EOS Rebel XT).

למה, למה לגלות ככה? עכשיו אני מרגיש יותר זקן, בדיוק כמו המצלמה הזאת...

:lol:

פורסם

זאב, גם שלי כבר די זקנה (למרות שהיא סה"כ בת שנה) - יש כבר 450D :-)

סגרנו על שישי הקרוב? :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם מאלו שלא מחבבים את הצורה של הטיגרה, אבל הטיגרה הזאת היא משהו יוצא דופן.

תמונות ממש יפות, האכות מעולה.. אבל יותר התלהבתי מהמקומות צילום!

פורסם
אהבתי מאוד את התמונה השנייה, מיקום גאוני והמרזב לדעתי לא גורע.

הדבר היחיד שמונע מהתמונה הזו להיות מושלמת עבורי, הוא שהפריים מעט חתוך מימין (קרוב מדי לתא המטען).

יפה!

לכן היה צריך לחתוך את המרזב והתמונה היתה יוצאת הרמונית...

אבל זה רק אני... אני הייתי מוסיף דוגמנית שחרחורת לצד הרכב (וסליחה שהדוגמנית נשמעת כמו אביזר...)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

כל הכבוד !יש לך עתיד : צלם עיתונות רכב וקאטלוגים , עם אופצייה להגיע להיות צלם פאפארצי של מכוניות קונצאפט-קאר !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
כל הכבוד !יש לך עתיד : צלם עיתונות רכב וקאטלוגים , עם אופצייה להגיע להיות צלם פאפארצי של מכוניות קונצאפט-קאר !

אתה יכול לסדר לי את הג'וב? אני עוזב את העבודה שלי מחר! :-P

• תוכן חדש...