Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל טיגרה - סט תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות יפות, אם מותר לי להעיר / להאיר אז ככה,

בתמונה עם חלון הראווה של החנות היית צריך "לחתוך" את המרזב מצד שמאל. התמונה מגניבה בגלל כתמי הצבע של הבגדים.

הבעיה עם הלוקיישן שלך היא שבחרת רקע שהוא בצבע הרכב לכן בתמונות הרכב די "נבלע" ברקע וזה מוריד מערכו (בתמונה כמובן).

אבל התמונות יפות בסך הכל ואם אתה חובבן / מתחיל אז מברוק!, (הרכב גם חמוד יצא לי לראות אותו אותו הרבה באזור המרכז המסחרי בקרית-גת)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הטיגרה הכי יפה שראיתי!!! ללא כל צל של ספק.

שמור עליה :-)

לא יכול.. לא שלי :)

הרכב של טל. :twisted:

תמונות יפות, אם מותר לי להעיר / להאיר אז ככה,

בתמונה עם חלון הראווה של החנות היית צריך "לחתוך" את המרזב מצד שמאל. התמונה מגניבה בגלל כתמי הצבע של הבגדים.

הבעיה עם הלוקיישן שלך היא שבחרת רקע שהוא בצבע הרכב לכן בתמונות הרכב די "נבלע" ברקע וזה מוריד מערכו (בתמונה כמובן).

אבל התמונות יפות בסך הכל ואם אתה חובבן / מתחיל אז מברוק!, (הרכב גם חמוד יצא לי לראות אותו אותו הרבה באזור המרכז המסחרי בקרית-גת)

תודה, לומדים מטעויות. :)

פורסם

תמונות ברמה גבוהה מאוד !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זאב, מתי עושים סט לאיביזה (לקראת הפרידה ממנה)? :-)

בשמחה. עם המצלמה שלך? ( הבנתי ששלך יותר טובה משלי :) ) :twisted:

זו לא כזאת טעות.....

להיפך זה אמור לדרבן אותך לעשות עוד סט של תמונות לא?

ועוד איך... :)

פורסם
בשמחה. עם המצלמה שלך? ( הבנתי ששלך יותר טובה משלי :) ) :twisted:

זאב, בשמחה - רק תביא את העדשה שלך :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זאב שיחקת אותה!

תמונות מדהימות

יש לי כמה הערות קטנות (באמת) לגבי חלק מהתמונות אבל אשמור אותן לעצמי (:

הטיגרה של טל מדהימה!

• תוכן חדש...