Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שרוף

hirt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול בלילה נשרף לי הרכב, הבנתי שיש מקומות שאני יכול למכור להם את השאריות, מישהו מכיר מקום כזה באזור חולון?

תודה...

פורסם

קודם כל משתתף בצערך. אם נשאר משהו בריא באוטו, פירוקיות יישמחו לקנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה שירשור הזויי, זה נראה שפותח התראד רגוע...:|

באמת, איך נשרף ובאיזה מכונית מדובר?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אהבתי את שלוות הרוח שבה פותח השרשור שואל את שאלתו,זה בערך באותו רוגע שאדם שואל "מחפש לקנות סיליקון זגגים, מהיכן ?".

סחטיין על הרוגע.

אם אתה גר באזור אז "כביש הפירוקיות" (צומת חולון לכיוון אזור מ-2 הכיוונים) יוכל לסייע לך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה יכול למכור לברזל...

תלוי מה נשרף. לא תאירתה את חומרת הנזק .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כסף גדול לא תראה מזה.

פחות מ- 10 מהמחירון, אם יש חלקים טובים לפירוק.

ברכב שנשרף חלק מהאיבזור והרכיבים, נשארות פחות אפשרויות הנצלה ולפיכך אל תתפלא אם יציעו לך כ- 5 אחוז.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חבר שהשבית לאנסר ישנה מכר לברזל ב-1000, סתם דוגמא לסדר גודל. אבל הציעו לו והוא ישר הסכים, יכול להיות שהיה משיג יותר.

פורסם

הוא שלו בגלל שהוא הסתבך עם המאפיה והוא ידע שזה יגיע מתישהו.

מה אתם חושבים רכבים נשרפים סתם??

S2000

פורסם

מאזדה במקרה? אם כן, למה לא ענית לריקול?

ועכשיו ברצינות.. משתתף בצערך חבר... אתה תצטרך לגרור את הרכב לפירוקיה, על חשבונך, ושם אולי ייתנו לך 5-10% משווי הרכב.

פורסם

אם עדיין יש מספר מכללים שלמים ולא שרופים , ניתן לפנות למאגר (האחים כדורי), זו חברה ברוכשת שרידי רכב מחברות ביטוח ואולי גם מיחידים !, 144 ויש לך עם מי לדבר !

חג שמח

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...