Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האירוע בנצרת גם דרך הדיווח בערוץ 2 שהיה מוטעה ומיישר קו עם עמדת המשטרה וגם דרך הצפייה בסרטון המלא, רק מותיר אותנו בתחושה מאוד חלולה ולא נעימה של מדינת חוק המתפרקת מנכסיה. תעודת עניות למשטרה ולשוטרים המסתפקים בישיבה על התחת בתוך ד' אמות הניידת (אני מניח מפוחדים למדי), ומנופפים באצבע נו, נו, נו.

לאור מה שנראה בבירור, לטעמי יש כאן עניין של בירור משמעתי עם השוטרים שנכחו באירוע ולא נקפו אצבע לעצור את מה שהיה שם, ואני אומר את זה בכל הרצינות.

אותו פחד משתק אל מול אכלוסיות שוליים הוא נדבך בהחרבת מדינת ישראל ע"י אותן קבוצות (לא, לא רק ערבים המתפרעים במכוניותיהם הם אכלוסיית שוליים יש גם יהודים שלא שווים את עורלתם הקצוצה בעיני).

כחולי המדים בולסים דונאט'ס כשמחוץ לניידת פורעי החוק עושים כאלו בין האנשים. אם זה לא ביזיון אני לא יודע מה כן...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

  • תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם הבאלה לבוא ישר עם שתי וואנדורות של יס"מ

ועוד כמה ניידות

ולהחרים כל רכב משתולל ומי שיש לו בעיה היס"מ יפתרו לו אותה

 

 

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אלעד ס, מסכים איתך ל-100%. לא מקנה במסכן שיקנה מהם את האוטו אחרי זה...

 

משמידים כאן מכוניות תמימות באופן סידרתי. מה רע עשתה להם הביאנקי הקטנה?

 

מה שקצת מנחם אותי בכל אופן, זה שלא ראיתי בסירטון אלפא רומיאו. :wink:

 

מחירים שרשם bmw ricer, בקשר למכוניות BMW ישנות, זה נכון אבל רק לדגמים מאוד מיוחדים. בסביבות 70K +- ראיתי BMW M5 מהממת מקורית משנת 84. האוטו פשוט מדהים! אילו היו לי 70K, כניראה הייתי לא רק אלפיסט, אלא גם קצת BMWיסט...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

GIRI GIRI -מצטער על הבילבול, במבט חטוף ניראה כמו GIRL GIRL אז בגלל זה חשבתי שאתה זאת את...אגב הטענה שאתה לא מבין ברכבים הייתה בגלל שרשמת במוו 300 קודם וגם ההכללה ש95 אחוז שם זה זבל.

ולבחור ^- ראיתי כבר e30 325 שנמכרו באזור ה70 אלף. הכי פשוט תכנס ליד 2 ותראה כמה מבקשים על הרכבים הספציפיים האלה. אומנם מחיר מוגזם קצת אבל יש לאוטו הזה שוק מטורף. אני אישית יכול למכור את שלי לכמה אנשים תוך 5 דקות בלפחות 55 אלף ש"ח, ושלי 2000 אוטומט.

אגב כמה דברים ששחכתי לציין שלא נכונים בכתבה:

אף אחד לא מגיע בלי מספרים או עם מספרים מזוייפים בגלל המשטרה. מורידים את המספר הקידמי ליופי, האחורי קיים (לפעמים גם שמים מקדימה מספר גרמני ליופי). ומספר בצבע לבן אם סידור מספרים שונה לא בדיוק מזוייף. עדיין רואים את המספר אז שהכתב יצא מהסרט שהאכיל את עצמו.

אם הכתב היה מספר את האמת על מה שעשו שם למשטרה אולי באמת היה מזעזע קצת את רשויות החוק אבל כמובן כמו בכל כתבה מדברים הרבה שטויות (חברי במוו?!! חחח גם האוטוביאנקי והלאנסר ב"חברי במוו") והכתב מהלל את השוטרים האמיצים שבאו ופיזרו את כולם ומנעו אסון כשבפועל רואים שהם עומדים בצד ולא עושים כלום. בושה גם לערוץ 2 לדעתי שלא מביאים את העובדות מהשטח אלה מסלפים הכל. מעניין אם זה ככה בכל תחום (כתבות צבאיות למשל).

פורסם
השוטרים לא אשמים אלא המדינה שאין גיבוי לשוטרים בשום דבר וכל דבר שהם עושים מושפע בסוף עליהם לרעה

אז גם השוטר הכי טוב בעולם והכי שומר חוק בעולם לא יגיע לקטטה עם המתפרעים האלה כי אין מי שיביא לו גב

 

+1

 

פשוט ביזיון למשטרת ישראל ולעומד בראשה.

היום שוטר מפעיל כח ע"מ לעצור עבריין, "על הדרך" מקבל מכות, מחר נפתחת נגדו חקירה במח"ש=עיכוב דרגה+ התבזות.

לאן נגיע???

 

יש למישהו רודולף ג'וליאני ספייר?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
אם יש משהו שבאמת כואב לי בסרטון הזה עליו, מעבר להתבהמות של המצולמים ולאוזלת ידו של החוק, זה על האוטוביאנקי הקטנה והמסכנה שצולמה שם.

לא יאומן איך שרכב כה חביב מתגלגל לידיים של בהמות כאלה :bigcry:

:2gunfire:

 

+1!!!!!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

איזה סרטון מצחיק!

 

שימו לב בדקה החמישית (עם האסטרה GSI) - הטמטום חוגג.

 

 

 

ואחרי זה אומרים שסופר לנסר לא מכונית ספורט :twisted::lol:

פורסם

אני אומר להוציא אקדח ולתת להם כדור בראש (כן, שם בין העיניים),להחרים את הרכבים ולשים אותם במוזיאון (הבימרים מהממים)

 

הם מסכנים ציבור לא? חוק דרומי דחוף!

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לכל מי שהתייחס לחוק דרומי:

 

החוק מיועד כדי שאזרחים יהיו מסוגלים להגן על החיים והרכוש שלהם כשמישהו נכנס לבית.

 

זה לא תקף כשיש ערסים מגעילים בBMW שעושים דונאטים ופתיחות בחניון ציבורי.

 

החוק לא נותן לגיטימציה לאלימות מצד אזרחים, אלא במקרים של ניסיון פגיעה מכוון מהצד השני.

 

להתייחס לחוק דרומי (המצוין, אגב!) כחוק שנותן לגיטימציה לפגוע בדבילים האלו זה פשוט עיוות של החוק וחבל שעושים את העיוות הזה, זה רק פוגע בכולנו.

פורסם
מה זה השטויות האלה, מפחדים להתעמת, בדיוק בגלל שוטרים אימפוטנתים כאלה אני ועוד הרבה אנשים אחרים צריכים לדאוג לעצמנו ולקחת את החוק לידיים.

 

 

תקשיב בחור, אני חייב להגיד לך את זה,

 

באופן קבוע, כל ההודעות שלך הן סוג של הצדקה לעובדה שאתה בן אדם אלים שרק מחפש "ללכת מכות" עם מישהו.

באופן קבוע יש לך הצדקה אחרת ל"למה מותר לי להיות אלים"

 

צר לי אבל אתה סוג של אדם שפל. (אתה כמו הרבה אחרים, פשוט יש לך אינטרנט, ולרוב - אותם אנשים לא יודעים כיצד מדליקים מחשב, אתה באג במטריקס!!)

אני אזכיר לך שוב: פה זה לא רוסיה, אתה לא "מאפיה" ואתה לא עולה חדש בשנות ה90, אז חאלס, תרגע כבר.

פורסם

מסכים איתך עם העניין של האקדח , אבל זה בעיה משפטית חבל :( אתה לא רוצה שכל מדינות העולם יראו כמה ישראל "מתעוללת" בערבים אה ?! אתם לא שמים לב גם לתקשורת שלהם כמה שהיא יודעת תמיד להוציא אותם כמו שצריך , ואל התקשורת שלנו שמוציאה אותנו חרא ?! הרי בערוץ 22 / 10 במהדורות חדשות כאלה , אפשר תמיד לראות את הכתב הערבי שמראה כמה שהערבים מסכנים ושהישראלים מפרקים להם את הבתים והורגים ילדים סתם ככה ...

בעניין הזה לפי דעתי המשטרה לא צריכה להוציא אקדח ולירות להם בין העניין אלה בגלגלים ולא באחד בכל ה 4 כמו שצריך ואז אם אחד מהם מרים ידים או משהו לעשות את הפעולות שצריך עם יריית כדור באוויר לא עוזר לפגוע להם ברגל, או לגרום להם התחיל לרקוד , זה המינימום שצריך לעשות לדעתי , למה לגרום לאנשים שבאזור להיות מפוחדים בגלל חבורת ערבים שאפילו לא מגיעה להם לחיות בארץ הזאת .

 

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב, בואו לא ניכנס לריב על למי מותר לחיות פה, כי השרשור ייסגר מהר מאוד.

 

כן, הם מזלזלים בחוקים.

כן, לא אכפת להם לסכן חיי אדם.

כן, יש להם קטן מאוד והם צריכים להראות שיש להם גדול.

כן, הם אנשים שמחפשים בעיות.

 

אבל!

 

מה עם כל הילדים המפגרים ביד אליהו?

אותם אני רואה כל שבוע.

 

יש שם כמה חבר'ה שממש מסוכנים, חונים עם בלם יד, עושים פתיחות בחניון, מגיעים עם הרכבים שלהם וחושבים שהם ילדים גדולים, כמעט דורסים את הילדים עם הרולר-בליידס (כן, זה כמעט קרה השבוע, שני מטר ממני) ובאופן כללי מתנהגים כמו חבורה של בבונים.

 

הם מסוכנים באותה מידה כי גם הם עושים את זה בחניון פתוח איפה שיש עוד המון אנשים.

 

אם היו עושים את זה במקום סגור אז ניחא, אבל הם עושים את זה במקום עם ילדים, רכבים לא שלהם, אנשים שלא קשורים, אנשים שלא מבינים את התרבות הזאת (אני כן, אבל יש כאלו שלא), ואין שם מקום לטעויות בפתיחות במקרה ויש תקלה או בשביל למנוע תאונה.

 

אני לא אומר שלא צריך להתפרע (זה כיף!), אבל צריך לעשות את זה במקום מתאים, איפה שלכולם ברור מה הסיכונים.

 

ברגע כלשהו הייתי צריך להזיז את האוטו מפחד שיפגעו בו.

 

ועוד משהו: אם אנשים רוצים לנסוע מהר ולהשתגע עם הרכב, שלפחות יקנו רכב מתאים.

חוץ מכמה אנשים עם רכבים יקרים ורציניים, לא ראיתי רכבים ממש מדהימים שם.

 

מצטער אבל פיג'ו 306 1.4 או איביזה דור שני עם ציורים של להבות ואריות (ותאונת שאסי רצינית) שנוסעות בקו ישר, פשוט לא מרשימות אותי (ואף אחד).

 

שמתם לב שמי שיש לו רכב רציני (BMW M3, SILVIA וכו') הוא לא מהמתפרעים? אלו האנשים שיודעים שהם יכולים לקחת שם כל רכב מעפן, אבל הם נשארים בצד ומסתכלים "איך הילדים משחקים".

פורסם

למה יש לי תחושה שתכף השרשור הזה ננעל?

חבר'ה חאלס עם הגזענות, זה שהם חבורה של פושעים ומטומטמים אין אפילו קצה של ויכוח אבל, כל הרעיונות הקיצוניים שלכם נובעים מהעובדה שהם ערבים. אני בטוח שאתם לא חושבים ככה שהערסים אצלכם בעיר נפגשים ועושים שטויות סה"כ אתם מקווים שהמשטרה תבוא ותפזר את האירוע, לפני שמישהו יפגע.

 

לדעתי התשובה הכי טובה לנושא ואחת כזאת שלא מדיפה ריח של גזענות היא שהמשטרה הייתה צריכה לעצור ולהחרים את הרכבים של המתפרעים ולא לעמוד שם כמו ז** בסרט כחול, אם לערוץ 2 היה חוט שידרה אז הם היו מראים את הסיפור האמיתי, שיש שוטרים שמפחדים לעשות את העבודה שלהם (ואני לא יודע אם זה כי המתפרעים הם ערבים או הם היו רבים או סתם השוטרים נהנו מהמופע המוטורי)

 

בכל מקרה, צריך להיכנס במשטרה שלא עשתה כלום בנושא ולא לקחת את החוק לידיים סתם כי הם ערבים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

 

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני לא מוולה הרבה ליד יד אליהו (למזלי) ואני לא יודע מה בדיוק הולך שם .

אכן אני גם מסכים איתך שמותר להתפרע פה ושם אבל לא ליד קהל ובמקומות מסוכנים , ואני דורש מהמשטרה להתנהג לאנשים האלו באותו צורה שהם מתכננים להתנהג לערבים , רק כאן אני בטוח שאם שוטר יגיד פעם אחת במיקרופון , תפסיקו ותצאו מהרכב אולי לא בפעם הראשונה אבל זה יקרה במצב הרבה יותר פשוט מאשר הערבים שישימו פס , הילדים יצאו ויתנו לו את הרשיונות ויחנו את המכוניות כמו שצריך בלי שום דבר אחר ולא יסתבכו עוד יותר / אפילו השוטר יבחר רק לבקש מהם לעבור מקום , והם יעשו זאת בלי הרבה דיבורים , וזה ההבדל בין הילדים ביד אליהו ולבין הערבים בכל מקום .

 

ד"א מי שאוהב לבלות בעין גדי עם החברים פה ושם קצת מנגל ושטויות יכול לראות שהמקום מפוצץ בערבים וכולם ממש משוגעים הם עושים שם בחניה שטויות דריפטים וכל החרא הזה בדיוק כמו בסרטון , ואיך שמגיע משטרה כולם מתחפים בשניות .

לא פעם ראינו שם מיקרים של כמעט תאונה ולא תאונה קלה , והם עדיין ממשיכים עם זה , אבל שם זה בסדר הרוב ערבים ויהודים מתרחקים מהם , ככה שלא אכפת לי אם הם יהרגו אחד את השני .

 

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7


×
×
  • תוכן חדש...