Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות קסאנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי את העניין עם המנורות קסאנון

מותר לי לשים או שאסור לי..

ואם אני שם אז אפשר לתת לי דו"ח על זה?

מי שיודע בבקשה..

פורסם

מאיפה השוטר אמור לדעת אם הקסנון הגיע בילט אין או לא? (אלא אם כן זה רשום ברישיון הרכב, מה שלא נראה לי)...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

למייטב ידיעתי,

התקנת קסנון ע"י יבואן\מוסך מורשה יהיה חוקי מכוון שתקבל אישור על קסנון שכל החלקים שיש להחליף הוחלפו,

ולמה זה?

שתי אופציות

1. יבוא אישי של קסנון היה הרבה יותר זול מאשר לבצע זאת דרך היצרן לכן יבואני הרכב החליטו לשים יד בדבר.

2. רבים מבצעים התקנות קסנון ע"י חאפרים שגורמים לסינוור.

התקנת קסנון היא לא רק להחליף את הנורה אלא גם את הפנס והריפלקטור על מנת שלא יצור סנוור, דוגמה לקסנון שמותקן כראוי ניתן לראות בBMW שאינם מסנוורים במצב של אורות מעבר

פורסם

(*תופס טרמפ על הטופיק*)

קניתי נורות H4 תכלכלות לרכב שלי (לאנטיס 323 שנת 98 )

כלומר, אם תעמדו מול הרכב לא ממש תשימו לב שהן כחולות אלא אם תדעו את זה מראש, והאור שהן עושות יראה תכלכל רק כשאין יותר מדי אור מחוץ לרכב (כשאני נגיד עומד מול קיר כשיש חושך בחוץ רואים גוון תכלכל)

אני מניח שאין בעיה חוקית עם הנורות, אני טועה?

פורסם

התחל מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

המשך בחיפוש ,על ידי מנוע החיפוש של הפורום, למיטב ידיעתי, היית מוצא את כל התשובות, במספר פעמים.

בברכה

דני

(נעול)

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...