Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

במהלך השבוע הסתיים תהליך שחזור הרצפה.

כמו כן, התחלתי את תהליך שיפוץ הפרונט/מערכת ההיגוי. התהליך מורכב מפירוק, ניקוי חול, צביעה, הרכבת בוקסות היגוי חדשות, הרכבת קליפרים וצלחות בלם חדשות, מיסבים חדשים וכו' וכו'.

להלן קצת תמונות :-D

עוד תמונות ותיאור תהליך השיפוץ באתר הספורט פרינץ

שבת שלום :wink:

ליאור

זה מה שהיה שם לפני....

Image014.jpg

P1050209.jpg

march29_1.jpg

P1050200.jpg

P1050203.jpg

P1050204.jpg

P1050205.jpg

P1050104.jpg

P1050210.jpg

P1050211.jpg

P1050216.jpg

P1050217.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מעריץ אנשים כמוך שנותנים חיים חדשים בקלאסיקות חלודות

שיש להם את הזמן את הידע ואת הכסף לשמר לחדש ולשפץ.

פשוט מדהים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ליאור, יש לך ידיים - זהב !

מדהים !, כל הכבוד.

ידי מי שבונה את גוף הרכב הן לא ידיי :roll: הלוואי יהיו לי היכולות שלו ולכן, המכונית שלי נעשית על-ידו (חבר טוב) :lol:

יתר מכלולי הרכב משופצים על-ידי, אך האמנות האמיתית היא כמובן בניית ושחזור גוף הרכב.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

השיפוץ נעשה ע"י אורי סהר?

או אומן אחר נוגע ברכב ?

ואם מדובר בפרינץ 4 ספורט שהיתה שיכת בעבר לאבי?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
השיפוץ נעשה ע"י אורי סהר?

או אומן אחר נוגע ברכב ?

ואם מדובר בפרינץ 4 ספורט שהיתה שיכת בעבר לאבי?

לאורי סהר יש גם ספורט פרינץ שהוא משפץ (לבנה), זו לא זו שאני משפץ (שאריות של אדומה :roll:) :lol:

אגב, פרינץ 4 זו פרינץ 4, ספורט פרינץ זו ספורט פרינץ , שתי מכוניות שונות לגמרי ויזואלית אך חולקות מכלולים רבים זהים (כמו גם הפרינץ 1000). העיקר שתהיה NSU.... 8)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

כל הכבוד, מדהים !! :shock::shock3::shock2:

דרך אגב, בדקת במשרד הרישוי מי היו הבעלים הריאשונים ?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אם אתה הבעלים הרשומים של הרכב, לא צריכה ליהיות בעיה.

דרך אגב, אני עוד חייב לך תמונה עוד לא מצאתי.

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

מה הבעיה- אסף, תבדוק, מה היה מספר של האוטו שלכם, ותשווה עם ליאור, וככה תדעו!:-)

ליאור, מה זה הגרוטאה הזו?!?:shock:

(סתאאאאאאםםםם!:-):lol:8)). אוטו מעניין, הייתי אומר- אני באופן אישי אף פעם לא ראיתי אפילו אחד כזה בכביש!:roll: כמה כאלה יש בארץ בכלל?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

(סתאאאאאאםםםם!:-):lol:8)). אוטו מעניין, הייתי אומר- אני באופן אישי אף פעם לא ראיתי אפילו אחד כזה בכביש!:roll: כמה כאלה יש בארץ בכלל?

נותרו כמה בודדות בארץ, רק 1-2 במצב נסיעה (יובאו כמה עשרות בשנות השישים) ובעולם נותרו כמה עשרות, רובן בגרמניה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
מה הבעיה- אסף, תבדוק, מה היה מספר של האוטו שלכם, ותשווה עם ליאור, וככה תדעו!:-)

אבי נפטר ואין לי איך לבדוק.

פורסם

אין תמונות עם המספר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...