Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DYNAUDIO SYSTEM 240

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4K נשמע אחלה מחיר אטרקטיבי ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זה הקטע.....שלא - הוא פירסם שמדובר בדגם 220 בגודל 5 ו 3/4 , אבל כשהגעתי גיליתי שמדובר בדגם 240 בגודל 6 ו 3/4 שנראה לי יישב בול ברכב אירופאי, לא ?

הטוויטר נראה לי "קצת" גדול, אבל אני מניח שנסתדר איתו...

התחלתי לחפש מגברים גם ב EBAY..... פה ושם יש מציאות אבל אף אחד לא מוכן לשלוח לארץ :shock:

אני עדיין לא יודע אם כדאי לי להתקין רק את ה DYN מקדימה או להוסיף עוד סט מאחורה שמוגבר ממש נמוך בכדי "להשלים" ?

קדימה, אנשים....קראתי פה על חבר'ה עם מערכות מושקעות בטירוף - מה אני צריך לעשות בכדי להנות מה DYN ? לאטום את הדלת ? (כולה ? רק מאחורי הרמקול ?) קרוסים בדלת ? בדש-בורד ? בבגאז' ?, הגברה ?

תודה, חגי

...CASKA for life

פורסם

לא צריך שום סט אחורי, תאמין לי, אני גם חשבתי שזה יצור איזשהי השלמה ובסוף הוצאתי אותו.

אם אתה רוצה להנות מהסט דבר ראשון אטימה בכל הדלת כמובן, איזה רכב יש לך?

כמובן הגברה נכונה וHU נכון.

כיוונים וכו'.

המיקום האידיאלי הוא לפי שמיעה. הקרוס לא משנה המיקום שלו אבל עדיף שיהיה בדלת כמובן.

חיווט טוב, כבלי MONSTER,

RCA איכותי וכו'.

נ.ב - מאיפה אתה?

פורסם

אני מרמת גן.

הרכב - סיאט איביזה FR 2007

אני לא מתכוון לעשות בניות בדלתות - אין לי כח לסרט הזה....

אין לי שום בעיה לאטום את הדלת.... השאלה היא - עם איזה חומרים ? וכמה זה אמור לעלות ?

אני קניתי את הרכב כיד2 ויש בו מערכת עם הד-יוניט של BOSS 9200 - כביכול מכשיר DVD אבל הקשר בינו ל SQ רחוק מאוד

אני מחכה שייצא בארה"ב הקלריון MAX685BT (הוא כביכול יצא אבל הוא לא במלאי באף חנות) הכנתי כבר כסף בשבילו.

זה ייקח קצת זמן להשלים את התהליך אבל בסוף זה ייסתדר....

חגי

...CASKA for life

פורסם

עדיף לקנות HU בארץ, אחריות וכו' ויוצא אותו מחיר.

המכס על מערכות הוא יקר.

חומר, יש הרבה אם אתה רוצה אתה מוזמן לקפוץ לפ"ת אני גם הולך לעשות אטימה בדלתות בקרוב מאוד.

• תוכן חדש...