Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השירשור,

אתה רק מדבר על הכדאיות הכלכלית משום מה. עוד לא אמרת איך זה נשמע לך והאם אתה מרוצה?

עצות כאלו או אחרות רצוי לבקש ולקבל לפני הקנייה.

אני אישית מתנגד בכלל למסכים בתוך רכב, לא קשור לדעתי, בנוסף כמו שאמרו פה, DVD ב 1000 ש"ח זה DVD ב 1000 ש"ח. תדאג לקבל עליו אחריות.

לגבי ביקורת בונה - אפשר להתנסח בצורה קצת יותר נורמאלית.

בהצלחה ותהנה מהמערכת החדשה שלך.

יואב

יואב :arrow:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפרט בסיסי לטעמי שנותן תמורה מלאה לכסף

קומפוננט - JBL GTO,HERTZ DC,MOREL

מגבר - אם כבר אז כבר JBL 75.4/1004,MAC AUDIO Z4200,CRUNCH

בחוסר תקציב הייתי הולך בכיף על הפולס BA4400 ובטח לא על קרדינל

אחוריים - בדיוק כמו הקומפוננט (יש להרץ 6X9)

סאב - העדפה הראשונה שלי היא הסרווין ווגה HED12 סאב נהדר שנותן מכול העולמות

רוקפורד P2

JBL\אינפיניטי בתיבה סגורה

בחוסר תקציב - LANZAR MAX12

הDVD די מיותר לטעמי כרגע וסתם גורע מהתקציב אבל אלו שיקולים שלך

הרכיבים מותאמים אחד לשני וחשוב להשקיע עכשיו במגבר חזק ככה שלא תצטרך להחליף אותו בסט הבא

אתה יודע - עם האוכל בא התאבון :mm_wink:

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
תודה אחי עם אחים שלך דבר בבית, הפורום אינו צ'אט!, כן פשוטה זה ידוע אני לא מצפה לגדולות השאלה אם זה מחיר סביר ואם הסאונד יהיה סביר ?

אפשר לדעת מה מפריע ל"מנהלים" פה שרושמים "אחי" ?? זה משגע אותי שאתם כל כך עוקצים כאלה "עם אחשים שלך דבר בבית", מה אתם פה נהייתם לי אני לא מבין? אני מדבר בשיא הרצינות ואם אחד מהמנהלים נפגע אז אין לך סיבה להפגע אני מדבר מהלב ואם יש לך משהו להגיד לי תגיד בכיף אני אשמח לשמוע מה אתה רוצה לומר כי לפי דעתי אתם פוגעים באנשים שאתם מדברים אלהם בכזה זלזול...ואם אני לא צודק אז תגידו לי את זה. ותהיו כנים לא צבועים כדי שלא יעיפו אותכם מהפורום תדברו דוגרי כי אני אחד ששונא שמדברים אליו ככה.

פורסם

תקרא את חוקי הפורום לגבי הודעות עם המען של התגובה האחרונה שלך.

מנסים לשמור פה על רמת שפה מסוימת, בלי שפת צ'טים, וזה טוב. זה נראה יותר מקצועי ויותר נעים לקרוא את זה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

חחחחחחח אדון עזריאל תרגע בחיייךךךךךךךךך... יניב.. אהבתי :)

אבל אם הם רוצים מה לעשות זכותם..

• תוכן חדש...