Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע ש 16" זה רגיל , 17" אני לא יודע ....וכמה החתך אמור להיות ? ( אני מבקש שזה יהיה חוקי ולא רק אפשרי )

בעקרון גולף 2.0 ליטר מגיעה במקור עם גנט 15 בארץ ובדגמים של גנריישן הוא מגיע עם גנט 16, כמו הGTI והV6.

מנסיון של גולף 1.6 ידנית עם גנט 16, הגנט רק מכביד על הרכב, שלא לדבר על גנט 17\225 שחבר שלך רוצה לשים.

שי

אני יודע שהם באים עם כג'נטים כאלה ...

אגב לפי מה שידוע לי חישוקי סגסגת יותר קלים מהרגילים וטובים כמעט בכל דבר אחר מהחישוקים הרגילים ...(אוויר לבלמים משקל וכן הלאה ) :roll:

גנט מסגסוגת קלה יהיה קל במעט מגנט ברזל מסגסוגת קלה מאותה מידה,

גנט 17/225 מסגסוגת קלה יהיה כבר בהרבה מגנט 15/195 מברזל.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
מעבר למשקל הג'נט גם לצמיג יש משקל לא מבוטל, לא לשכוח זאת.

אולי אני קצת לא מבין איך זה הולך אבל הלא הרוחב בגלגלים גדל אבל העובי (אורך ) קטן ?

כך שאחד מקזז את השני ?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

נכון

מה שמשנה בסוף את התאוצה זה הקוטר הסופי של הגלגל

אבל קח בחשבון שככול שתוריד את גובה הסוליה - באותה מידה הנוחות תקטן

אני באמת חושב ש - 16 זה מאוד מכובד ויפה ומתאים מכול הבחינות גם לרכבים "טיפה" יותר חזקים

תנסה לבדוק עם מי שכבר יש לו

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...