Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של מוראל פולס ואני לא ממש מרוצה ממנו שאני מגביר מעל 42 מתחילים לשמוע צורם וממש מגעיל ולכן צריך להנמיך זה ממש מבאס רציתי לדעת עם זה קשור רק בטויטרים או שגם הרמקול עצמו לא מסוגל ליותר מזה

הרבה המליצו לי על הטויטרים האלו

MT22 MT12 MT11 MT

אם אני יחליף תטויטרים זה ישפיע ?ומאיפה אפשר לקנות אותם וכמה עולה

תודההה

פורסם

בסביבות ה300 שקל אני לא רוצה להגזים לגבי המחיר הזה השאלה עעם זה בכלל ישפיע על האיכות ועל זה שאני יוכל להגביר יותר?

לפי פומפה מה שמצאתי בסיבות המחירים שאני יכול להשקעי זה דגם של אינפינטי 1021T

ויש של מורל פולס TW1 השאלה עם זה באמת מה שישפיע על האיכות שמיעה ושאני יכולה להגביר יותר ולשמוע יותר נקי וטוב?

פורסם

ישפיע...

הטיטרים של פולס הם טויטרים צורמים ומגעילים.

ב300 שקל?

לפי מה שאני יודע : הMT11 מתחיל מ400 , MT12 ב500 ש"ח , MT22 ב530 MT23 ב650+,

ממליץ לחסוך עוד קצת ולקנות את הMT23, הרכבתי אותם היום ע סט דוטק ואת הMT12 מאחורה על הרץ , ונשמע פצצה.

• תוכן חדש...