Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפנה לקרסו. בזמן האחרון הם לקחו את איכות השירות לידיים ויש סיכוי טוב שהם יתערבו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך ראש הולך בגלל משאבת מים, מבלי להתריע על התחממות?

אם המשאבה, בגלל איזושהיא סיבה לא עובדת (נתקעה, נשברה, נוזלת ומה לא), טמפרטורת נוזל הקירור תעלה, וכמותו תרד (תלוי מה התקלה), ואז תיהיה התרעה על אחד משני הדברים, או שניהם גם יחד.

משהו פה לא מסתדר לי, או שיש בידי טעות?

תבקש לראות את הראש (אם לא נשלח לשיפוץ עדיין), תסתכל על הבוכנות בבלוק אם יש סמנים של פגיעת שס' בהם, כמו כן גם את משאבת המים.

פורסם

אם ציר משאבת המיים נתפס,אין מה לעשות לא תהיה התרעה על זה.

זה לא שהרכב התחמם או משהו פשוט הציר נתפס -נזק לרצועת האביזרים -נזק לראש המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם המשאבה מונעת מכוח רצועת התיזמון אז מסכים איתך, לא יודע איך זה עובד ברנו, במכוניות שיצא לי לראות (אודי 80 וסובארו DL) משאבת המים מונעת ע"י רצועת האביזרים, כך שגם אם היא נתפסת אין נזק לראש.

אם המשאבה ברנו מונעת רצועת תיזמון, אז בהחלט מסכים עמך, ומתנצל על ההערה הלא נכונה.

פורסם

הרכב יצא מהמוסך אני נוסע איתו כבר , המוסכניק אמר לי לחזור עוד יומיים לראות שהכל בסדר ובנתיים לא דיבר על תשלום כלשהו אז נראה מה יהיה עוד יומיים , אני אעדכן.

*הוא בכ"ז טוען שהחליף משאבת מים.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אם הוא לא דיבר על תשלום, ככל שאני מסיק, נראה שהוא לוקח אחריות. אם החליף חלקים נוספים שלא החליף עת הטיפול שבוצע, מגיע לו תשלום על חלקים אלה בלבד, אף לא על העבודה, אלא אם יש תוספת זמן עבודה ברור , לחלק שהוחלף מעבר לזמן טיפול קבוע מראש להחלפת טיימינג, כאשר הבסיס לכל תמחור הוא שממילא הרכב בטיפול טיימינג (מה שמקצר זמן עבודה לחלק מהעבודות הנוספות, כי ממילא איזור מסויים כבר מפורק.)

למען הסר ספק, התיאור שתיארתי לעי"ל, מתאים למקרה באם אכן הנזק נגרם כתוצאה מליקוי כלשהו בעבודת המוסך , מה שאינני יכול לקבוע.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אם החליף משאבת מים על דעת עצמו?

משאבת מים מקורי יכולה בקלות להגיע ל2000 שח.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

כנ"ל מחכה בקוצר רוח לראות את הפירוט לגבי הטיפול הענק שביצעת.

וגם פרסום שמו של המוסך המדובר לא יזיק.

לילה טוב.

פורסם

עד הסופ"ש הכל יהיה על שולחנכם.

בנתיים אני ממתין לראות מה יגידו במוסך לגבי השקרים שלהם, אני אמור לחזור אליהם יום חמישי.

פורסם

יש לך עידכון על הנושא הנ"ל ?

מעניין לדעת מה התוצאות של הסיפור הלא שיגרתי הזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

7.5 אלף לטיימניג? :shock:

איך נתת לזה אישור ? המוסך לא סגר איתך מחיר מראש?, 7.5 אלף זה מחיר מופרז לטיימניג במגאן .

במחיר כזה הם אפילו לא החליפו משאבת מים ? לאן הלך כל הכסף?.

באמת מעניין תעדכן אותנו.

פורסם
יש לך עידכון על הנושא הנ"ל ?

מעניין לדעת מה התוצאות של הסיפור הלא שיגרתי הזה.

כרגע אין דרישה לתשלום .. העניין נדחה והמוסך רוצה שאני אעבור במוסך פעמיים בשבוע לבדיקה, אין לי מושג למה , אבל כרגע אני מבצע את מה שרצה כדי שלא יהיו לו סיבות.

7.5 אלף לטיימניג? :shock:

איך נתת לזה אישור ? המוסך לא סגר איתך מחיר מראש?, 7.5 אלף זה מחיר מופרז לטיימניג במגאן .

במחיר כזה הם אפילו לא החליפו משאבת מים ? לאן הלך כל הכסף?.

באמת מעניין תעדכן אותנו.

ראה תגובה 15.

• תוכן חדש...