Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

אני חדש באתר וביקשתי כבר ייעוץ בקשר למגברים וקומפוננטים, אני מודה לכל מי שעזר ואני אפרט את כל רכיבי המערכת שיושבים לי עכשין ממש מתחת ליד ומחכים כי המתקין שלי עובד רק בשבת .

hu:KDC-MP4032 Kenwood; amp:jbl cs-80.4 ; amp : crunh pzi100.1 ; sub :kicker s15l7 ; rear : kenwood kfcm7145ie ; comp : sound stream XSC.6 .

אני מקווה שהסאונד יצא יפה וברמה שאני מצפה לה .

אולי יש מפגש קרוב חוץ מזה שבשבת הקרובה בשדרות שאליו אני לא יכול להגיע כי אני מתכוון להתקין ?

אשמח אם אקבל את תגובותיכם על המערכת !

תודה

פורסם

תתעדכן לגבי המפגש בשדרות אולי והוא לא התקיים (ראה דיון) .

תתחדש על הרכיבים , אם שמעת הכל ואהבת , אז זה ישמע טוב =)

הכי חשוב שתהנה ממנה וסע לאט .

קראתי כמה פעמים את ההודעה שלךבגלל שרשמת שהמתקין עובד רק בשבת , חיפשתי את המילה "לא" עובד בשבת אבל אם ככה :lol:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ערב טוב

קודם כל ברכות על המערכת החדשה

שנית, שמח לראות כי לעוד מישהו יש את הרמקולים האחוריים האלה של קנווד

אני שומע בהם שנתיים האמת בלי מגבר, אשמח לדעת/לשמוע איך הם כאשר מקבלים קצת כח

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אני מאחל לך המון בהצלחה ושתהנה מהמערכת הרי תמיד צריך להתחיל מאיפה שהוא ואט אט משתדרגים!

האמת שלדעתי הרכיבים כאלה קצת מבחינתי שונים 1 מן השני ואפשר להגיד מנוגדים אך יהיה מאוד נחמד לשמוע את הסט הנ"ל מכוון יחדיו :-o

המון בהצלחה!

:roll:

• תוכן חדש...