Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד .

שימו לב שרק המכוניות הלא "נקיות" ישלמו .

מה שאומר שלא כולנו ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפחות זה היה כולל חניה .

הסיבובים האינסופיים בחיפוש חניה היו יכולים להוריד את רמת הזיהום בעיר.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
שימו לב שרק המכוניות הלא "נקיות" ישלמו .

הכוונה שלהם ל"רכב נקי" זה רכב שאינו מזהם כלל, הכוונה או לרכב חשמלי, או לאופניים, או לעגלה עם סוס, מה שייכנס קודם (רמז - לא יודע באיזה נשקים יילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית זה בטח יהיה אלות וסכינים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הכוונה שלהם ל"רכב נקי" זה רכב שאינו מזהם כלל, הכוונה או לרכב חשמלי, או לאופניים, או לעגלה עם סוס, מה שייכנס קודם.

סוסים גם מזהמים, ולכן חל איסור חוקי להסתובב בת"א עם סוס,

נגמרו ימי לופו שנסע עם "טקסי סוס"...

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

אם חושבים ככה, גם רוכב אופניים מזהם (אתה יודע כמה גזים יוצאים לי כשאני רוכב על אופניים, וזה עוד בלי להתחשב בסירחון של זיעה

:wink:).

וגם רוכב אופניים יכול לגרום לתאונה קטלנית (לא צוחק, בגלל אחד כזה כמעט נכנסתי במשאית, וגם אם הרוכב מתנגש בהולך רגל, לך תדע לאן זה יכול להוביל)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין סוף לבושה, פשוט ארץ אוכלת יושביה. ולכל יפי הנפש שגרים בת"א ומעודדים את הצעת החוק המטופשת הזאת, אתם לא פחות גרועים מהחולדה הראשית - אבל אני מבין, אופי של ישראלים, אין כ"כ מה לעשות זה בדם שלכם.

פורסם
הכוונה שלהם ל"רכב נקי" זה רכב שאינו מזהם כלל .

אני מניח שכמו בלונדון ,רכב היברדי יחשב "נקי"\

אבל מי נוסע 60 בת"א?? רכב שאינו מזהם אינו קיים בנמצא בשוק מלבד הקולנועית (הכלי החשמלי בציבור)

"...הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם\ישלם...""

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

התשלום יתבצע בעזרת מערכת הדומה לכביש 6

נוהל זה הועתק מערים מרכזיות באירופה ,כולל שינוי כיווני התנועה בתוך העיר (תנועה מעגלית ללא יכולת לחזור ולתקן במקרה של טעות)

לדעתי הרעיון יפול כמו שהוא קם ,מהסיבה הפשוטה שאין חלופות ראליות לנושא ,אל דאגה

יגאל

פורסם

עוד סיבה למה צריך לשדרג לרכב חשמלי .

רכבים כמו הונדה הייברד נכללים ? או שצריך חשמלי מלא ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עכשיו אני מבין את הגיזענים באירופה.

למה נותנים לקיבוצניק להיות ראש עירית תל אביב?

במדינות אחרות לוקחים אגרה בשביל שאנשים ישתמשו ברכבות.

בתל אביב אין רכבות,יש תחבורה ציבורית 6 ימים בשבוע,פחות חגים.

ואין תחבורה ציבורית בלילה.

כבר ניסיתי פעם לרכב על אופניים בתל אביב,זאת לא עיר שטוחה שיהיה אפשר לעשות קילומטרים על אופניים.

אני בטוח שיצנזרו אותי,אבל ראש העיר הזה יצא לי מכל החורים.

על זה נוהגים בלונדון:

GWIZ.JPG

אייל

פורסם
ראש העיר יבטל את הנ"ל לאחר שיראה שכמות הרכבים שנכנסים לעירו תקטן ב30% לפחות.

למה נראה לך? אתה חושב שלראש העיר אכפת כמה מכוניות יכנסו לת"א?

כמה שפחות מכוניות - עדיף בשבילו. פחות זיהום אוויר. פחות פקקים. רק רווח יש לו מזה.

מדינה של גנבים,פושעים,סוחטי דם, אני עדיין חושב אם זה מציאות או חלום

מחירי הדלק בשמיים, טסטים בשמיים, כביש 6 רוצחים,רה'מ אדיוט,

לא פלא שהמשיח אמור לבוא עם חמור, הוא עושה הכי בשכל,

מחיר הדלק בשמיים? מתי פעם אחרונה הסתכלת לעבר מחירי הדלק באירופה?

טסטים בשמיים? טסט עולה 30 ומשהו שקל אם אני זוכר נכון.

כביש 6 רוצחים? מה זה קשור? כביש 6 = כביש אגרה.

העובדה שהם נותנים לך לנסוע בכביש לפני שאתה משלם לא אומרת שצריך לנצל את זה ולהתחמק מתשלום.

רה"מ אידיוט? איך זה קשור?

כל מה שזה יעשה שכמעט כל המכוניות שיכנסו לתל אביב יהיו רכבי ליסינג,

ושאר האנשים יחפשו דרכים לחסוך.

למה נראה לך? למה רכבי ליסינג לא ישלמו על כניסה?

אפשר לחשוב שעכשיו הם לא משלמים על נסיעות בכביש 6 או על חנייה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני בעד. נכון, זו לא חוכמה, אני גר בתוך העיר. אבל אם זה עזר בלונדון, אני מקווה שזה יעזור גם כאן.

אין מה להשוות זאת לערים אחרות בארץ, הזיהום כאן (מרכבים) ממש הורג. וזה כמובן בנוסף על קשיי החנייה והתנועה. מה יקרה אם תחנו ברידינג ותקחו קו 4, הא?

בלונדון יש מערכת תחבורה ציבורית נפלאה, מהטובות בעולם. בארץ מצב תחבורה ציבורית מזכיר את מדינות העולם השלישי: אין עמידה בלוח זמנים, אין תחבורה בלילה/סופ"ש/חגים, המסלולים לא מתואמים. להמשיך? לידע כללי, אני גר בירושלים ועובד בת"א. בד"כ נוסע בתחבורה ציבורית מעבודה עד הבית. למה? רק כי אפשר לישון/לקרוא באוטובוס.

המדינה, במקום להשקיע בתחבורה ציבורית משקיעה בשיטות להוציע כסף מאזרחים.

תתפלאו, אבל בדיוק עכשיו החלו בבניה של נתיב כניסה לתל-אביב בתשלום. ממחלף שפירים וצפונה. לא נראה לי שמתוכנן במקום חניון, כדי שאנשים יוכלו להשאיר את המכוניות ולהשתמש בתחבורה ציבורית....

אה, שכחתי: בלונדון יש אפשרות לעקוף את Congestion Charge: אתה רושם את מכוניתך בתור MiniCab :lol:

Spirit In The Dark

פורסם

דעתי האישית - תמיד ידעתי שזאת מדינה בתוך מדינה, בקרוב הם גם יתחילו להנפיק ויזות ויציבו מעברי גבול בצומת גלילות ובית דגן.

ויפה שעה אחת קודם :mrgreen:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...