Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך יעוץ לרדיו דיסק MP3 עד 800 ש"ח. אני לא מעוניין לחבר שום דבר נוסף כגון מגבר וכד'.אך אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות בינונית+, לא יותר מדי.על מה תמליצו?

יש לי שאלה נוספת למי שמכיר, הפורד משנת 2003 עם 4 רמקולים מקוריים שבאו עם הרכב . השאלה שלי היא מה הרמה שלהם? בהתחשב שאני לא צריך מערכת שמע מקצועית ,אלא רק רדיו דיסק עד 800 ש"ח + 4 רמקולים.

תודה!

פורסם

לא הבנתי אתה רוצה לקנות גם 4 רמקולים? או רק רדיו דיסק?

הרמקולים שמגיעים עם הפוקוס סבירים בהחלט, ר"ד במחיר הזה יש לך פיוניר 3950 או לפי דעתי המומל יותר פנסוליק 5301 אם אתה לא בונה על מגבר או ה5401 אם בעתיד תרצה מגבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הרמקולים בפורד פוקוס סבירים בהחלט ויכולים לספק אותך , לגבי רדיו דיסק עד 800 ש"ח יש לך את הפיוניר 2050 שזה דגם 2008 , 3950 הוא דגם טוב אבל במחיר של 800 ש"ח נשמע לי קצת מוזר .

ויש לך את הקלריון דגם 176 שהוא מכשיר פשוט מעולה גם מבחינת הסאונד וגם מבחינת ההפעלה שהיא מאוד קלה וגם ניתן להשיג אותו במחיר קצת יותר זול מהפיוניר , בכל אופן לשניהם אתה מקבל אחריות 3 שנים של היבואן .

פורסם

תודה על התגובה. הבנתי שאין צורך לשדרג את הרמקולים ברכב .

שאלה שלי לגבי CLARION 176. הבנתי שלמכשיר יש הכנה לבלוטוס ,מה שאין באף דגם אחר שהמלצתם לי כמו שאני מבין.

רציתי הסבר לגבי ההכנה הזאת. מה היא אומרת? כי יכול להיות שאני ארצה לחבר נגן ומתוך זאת האם יהיה אפשרי לחבר דונגל בלוטוס ?

פורסם

ביצעתי חיפוש ורציתי לשאול חוות דעת לגבי Sony CDXGT410 , שהוא כולל כניסת USB.

ועדיין אני שאמח להסבר לגבי מה זה הכנה ל בלוטוס?

פורסם

אני מציע לך בחום לא להתקין רדיו דיסק רגיל בפורד פוקס מהדגם הישן.

או רדיו דיסק 2DIN או שתבקש שיבנו לך מסדרת מיוחדת עם חיזוקים. אני ראיתי כבר 4-5 רכבים כאלו שנפרצו בלי שהאזעקות בכלל פעלו.

לפרוץ לפוקס כזו נורא קל. ובגלל שהמקום שם הוא לרדיו דיסק 2DIN אז מכניסים איזה חתיכת פלסטיק שלא מגנה על כלום.

הגנבים באים , ותוך 5 שניות בערך בלי אפילו להכנס לרכב פשוט להכניס יד ולמשוך את המכשיר החוצה.

פורסם

נו אז הוא יתקין רדיו דאבל דין , אותו אי אפשר לגנוב ??? חוץ מזה שרדיו דאבל דין הכי פשוט עובר בקלות את ה 1500 ש"ח והתקציב שלו בסה"כ 800 ש"ח .

ברדיו דיסק של קלריון יש הכנה ל BT , זה אומר שאם תרצה להפוך את הרדיו דיסק שלך גם לדיבורית ניתן לקנות מתאם BT לקלריון שאותו מחברים לרדיו ואז הוא בעצם מסתנכרן עם המכשיר שלך .

המתאם הזה עולה מאוד יקר , לפי דעתי לא שווה את זה , אם מעניין אותך דיבורית BT אז יש לך את הדיבוריות הניידות של חברת ZED שהם פשוט מעולים והם הולכים איתך לכל מקום ועולים פחות מהמתאם BT לקלריון .

מבחינת סוני לא הייתי חושב לכיוון שלהם , יש הבדל משמעותי באיכות הסאונד הרדיו ואופן התפעול של הרדיו שהולך לטובת הקלריון .

• תוכן חדש...