Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי המכונית שלי ממשיכה לככב בפורום השבוע ולא ממש מהסיבות הטובות.

היום בדיקת זיהום אוויר הבוחן טען ש 15 שניות האוטו בסדר גמור ולאחר מכן הוא פשוט מתחיל להשתולל.

הבוחן עשה 3 סיבובי בדיקה של זיהום אוויר.

עשיתי חיפוש ואני יודע שיש מידע רב בפורום אולם הבעיה הזו נראית לי ממש מוזרה.

15 שניות תקין,אחרי זה לא תקין זה נשמע ממש תמוה.

ברצוני להוסיף שכמו שנה שעברה גם השנה השתמשתי בגולד לייבל,נסעתי 250 ק"מ והגעתי לטסט אם מנוע חם.

צירפתי תמונה מוקטנת של תוצאות הבדיקה ואשמח מאוד לקבל עצות איך להתמודד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בצמת חוטים של המזרקים יש חוט מינוס ראשי למערכת ההזרקה.

החוט מעוגן בסופית לבלוק המנוע, בצד האחורי שלו, באיזור קצה של צילנדר מס' 4 .

אם הוא השתחרר,או שהמגע בין החוט לסופית לא טוב, זו עלולה להיות הסיבה.

בדוק את כל הארקות של המצבר לבודי ולמנוע.

מובן שיתכנו תקלות אחרות, כמו חיישנים למינהם ועוד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היום חזרתי לשיחה עם אחד מהבוחנים של המקום והוא הסביר לי שתוצאה של למבדה כמו שהתקבלה מרמזת על בריחת גזים מהסעפת של הפליטה(מקדימה או מאחורה).

האם יש קשר כאן לממיר הקטליטי והאם דוד אגזוז אמצעי ברכב הזה מכונה גם הממיר הקטליטי ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
היום חזרתי לשיחה עם אחד מהבוחנים של המקום והוא הסביר לי שתוצאה של למבדה כמו שהתקבלה מרמזת על בריחת גזים מהסעפת של הפליטה(מקדימה או מאחורה).

האם יש קשר כאן לממיר הקטליטי והאם דוד אגזוז אמצעי ברכב הזה מכונה גם הממיר הקטליטי ?

מה עם הלמבדה עצמו? האם הוא הוחלף פעם?

פורסם

הלמבדה מרמז על בריחת גזים מהאגזוז, ממש לא, ההפך, ואם יש חור באגזוז או בסעפת הפליטה, אז לאחר סידורם יתברר לצערי נתון למבדה גרוע עוד יותר, ככל שניתן בכלל. וואלה, כמה דלק אתה דוחף לאוטו הזה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...