Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עדשה של מצלמה וידאו. (היחידה כוללת את הCCD. והפיקוד של הזום והפוקוס.)

אני רוצה לעשות אותה כמצלמת אבטחה. בגלל היתרון של הזום החשמלי. והפוקוס.

אני צריך להאריך את הפלט כבל בכ 2 מטר.

אני מחפש רעיונות איך אני מאריך אותו.

כי לפרק את התושבות מהבורד ולהלחים חוטים זה סרט טורקי. וזה יהיה כאב ראש. ולא מספיק גמיש.

ולהלחים לבסיסים של הפלט אי אפשר. כי הוא מטייל על הבורד. פלט אחד של כ 25 רגלים. והשני של כ 20 רגלים.

אני צריך להאריך כ 45 נקודות.

יש דרך לעשות הארכה לפלט כבל?

מה הדרך הכי "קלה" ושתיתן לי תוצאה טובה ואמינה. ?

המצלמה היא סוני ישנה.

תודה רבה ויום טוב

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קונים כבל FLAT נוסף, מחברים עליו בצד אחד קונקטור נגדי להוא שיש לך בקצה הכבל הנוכחי ובצד השני קונקטור כמו שאתה רוצה שיתחבר למצלמה.

אבל קח בחשבון שזה לא תמיד עובד ככה. כבל ארוך מוסיף רעשים ומגדיל את מפל המתח, ואם המצלמה שלך לא תוכננה לעמוד בזה החיישן עלול שלא לעבוד בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איפה אני יכול למצוא כבלים כאלו? ותושבות? של מצלמות ישנות

ואיזה אופציות נוספות יש ?

אני צריך כ 2 מטר להאריך את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...