Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה! FF התחיל לשנוא את CF?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FF - פיירפוקס. CF - קארספורום. משום מה בימים האחרונים כשאני לוחץ על "קישורים מהירים" לא נפתחת התיבת בחירה כמו תמיד, אלא העמוד נטען מחדש ובמקום "קישורים מהירים" אני רואה "פתח רשימת חברים". וגם ראיתי שיש את המגניבון החדש - הפלוס - גם לא עובד. עכשיו באתי לשים סמיילי כועס וגם סמיילים אני לא יכול לשים D-: למישהו יש מושג מה פה קורה פה?? זה מחשב אחרי פרמוט, אבל לא שיניתי כלום בפיירפוקס. עריכה: עכשיו אחרי שפרסמתי אני רואה שזה פרסם את ההודעה בלי רווחים בין השורות כמו שכתבתי אותה..הכל מלא ב"quot&". מה נסגר?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

תשדרג לגירסה החדשה (2.0.0.11)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

FF מעודכן אצלי, לגבי התוספים יש לי Flashblock, IETab, Flashgot ביטלתי את כל התוספים, עדיין לא עוזר. לא מותקנות ערכות נושא אצלי חוץ מברירת מחדל. בדקתי אם ג'אווה מותקן ומעודכן - אכן. באקספלורר הפלוס עובד, לגבי קישורים מהירים לא בדקתי כי הלוגין שלי הוא ב-FF, אבל אני מניח שגם זה עובד שם. יש למישהו מושג מה הבעיה?

פורסם

צירפתי תמונות של הבעיה, אולי מישהו ידע לכוון אותי למקור הבעיה. תמונה הראשונה, שרשום 1, זה הדף שאני מקבל כשעולה הפורום, אפשר לראות שאין חץ קטן ליד קישורים מהירים, כמו שאמור להיות. התמונה השנייה זה מה שאני מקבל אחרי שאני לוחץ על קישורים מהירים. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זו התקנה חדשה של XP x64. הפיירפוקס זה גרסה רגילה, 32. אין לי בעיות עם אתרים אחרים. המון תודה! עריכה: ניסיתי להוסיף תמונות אבל כל הפאנל עם האפשרויות של שינוי גופן והוספת קבצים לא זמין, כמו גם הסמיילים, אי אפשר ללחוץ עליהם בכלל. התמונות: 1. http://img108.imageshack.us/img108/4116/cfdk9.jpg 2. http://img225.imageshack.us/img225/4607/cf1nc5.jpg

פורסם

תוריד FF PORTABLE ותיראה אם יש בו את הבעיה, אם לא אז הבעיה היא שנידפק לך הדפדפן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מניח שניסית את ה"פתרונות" הרגילים: ניקוי cookies ו-cache. אם לא, לך על זה. אחרי כן -

פתח חלון חדש ולך לכתובת about:config.

בפילטר הקש javascript, ובדוק ש-JS מאופשר (javascript.enabled), ומה הערך של javascript.options.strict.

פלטר לפי "nojs" ובדוק ש-CF לא מופיע ברשימה, ושלא מוגדר policy לביטול JS.

אם הכל נראה תקין, בדוק שאתה לא עובר דרך פרוקסי.

אם אתה לא עובר דרך פרוקסי, נסה לבטל באופן זמני כל תוכנית ניטור\אבטחה וכיוצ"ב שמותקנת על המחשב ומסננת תעבורה, במיוחד אלו שמנסות לסנן סקריפטים בווב.

אם זה עדיין לא עזר, לך ל-Tools->Error Console, נקה אותו, טען מחדש את הדף הראש של CF, ובדוק אם מופיעות שם הודעות שגיאה.

פורסם

פתח חלון חדש ולך לכתובת about:config.

בפילטר הקש javascript, ובדוק ש-JS מאופשר (javascript.enabled), ומה הערך של javascript.options.strict.

פלטר לפי "nojs" ובדוק ש-CF לא מופיע ברשימה, ושלא מוגדר policy לביטול JS.

זה הדבר הבסיסי שהיית צריך לעשות, זה אלף בית :shock: הדבר הזה :shock2: שעומר אמר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...