Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז זהו, ללא נסיעת מבחן על הטויוטה אוריס - בסוכנות 'אין ביטוח לנהג צעיר', ככשאלתי מה קורה כשגבר בן 23 ירצה לרכוש רכב ענו לי כך :"אז שאבא שלו יבוא לעשות נסיעת מבחן". לי זה הספיק.

החלטתי להתקשר ליונדאי, ולאחר בדיקת המחירים באינטרנט מצאתי כי אוכל להוסיף 6K(מגרסת הGLI של האוריס) ולרכוש את היונדאי מנוע 2.0 בגרסה הכי 'מאובזרת' .............(SUPREME), יותר מאובזרת מבחינה בטיחותית מהאוריס זה בטוח (6 כריות אוויר+ESP לעומת 4 באוריס ללא ESP), וללא הגיר הרובוטי של טויוטה(שאגב עוד לא יצא לי לבחון, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שזה לא כוס התה של חובבי ההגה).

רציתי לדעת מבחינת הדלק האם גרסת ה2.0 ליטר של היונדאי שותה המון דלק? או ברמה סבירה למנוע 2000.

אם אפשר מבעלי נסיון :-)

עוד ארצה לדעת מאנשים שנסעו ברכב - איך הוא בכלליות?

תודה מראש.

נ.ב.

תודה רבה על העזרה בכל הדיונים שפתחתי!

ומקווה שזהו דיון אחרון בהחלט בנושא זה, שלאחריו הדיון היחיד שאפתח זהו דיון - "התחדשתי ביונדאי I30 - תמונות בפנים!" :-)

תודה!

8)
פורסם

אני לא מכיר את היונדאי, אבל היחס של יוניון מוטורס ממש על הפנים.

כשדודה שלי הלכה ללובינסקי כדי לרכוש 207, היא דרשה שגם אחי (שבא איתה לנסיעת המבחן, בן 20, כמוני) ינהג על האוטו. הסוכן עשה פרצוף ואז היא אמרה לו שאם האחיין שלה לא נוהג, היא גם לא מתכוונת לנסות את בעצמה, אלא ללכת.

תוך שנייה הסוכן שנה את דעתו, נסיעת המבחן בוצעה והפיג'ו נרכשה.

טוב עשית שלא הזמנת את הרכב.

פורסם

הא?

אני בן 19, לפני שבוע עשיתי נסיעת מבחן בפולקסווגן.

לפני שנה עשיתי נסיעת מבחן בפיאט (כשהייתי בן 18).

הגעתי בלי הורים.

לא שאלו שאלות, ונתנו לי לנהוג...

כנראה נפלת על סוכן פרצוף-חמוץ..

פורסם

היה מבחן ב"אוטו" לאחרונה בו הושוותה הI30 לפוקוס 2.0 והסובארו B3 2.0. הפוקוס ניצחה ללא עוררין. מסקנה? קנה יונדאי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עצה שלי:

אל תקנה רכב ללא נסיעת מבחן.

היונדאי יכולה להיות תמורה טובה לכסף שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על התגובות.

עידן תודה. כמובן שאעשה נסיעת מבחן.

רציתי לדעת אם יש אנשים עם נסיון על הרכב בשביל קצת פרטים.

היה מבחן ב"אוטו" לאחרונה בו הושוותה הI30 לפוקוס 2.0 והסובארו B3 2.0. הפוקוס ניצחה ללא עוררין. מסקנה? קנה יונדאי.

roee, אני מבין שהתגובה שלך הייתה צינית מסיבה כלשהי, אפשר הסבר?

8)
פורסם

צינית? חלילה. לא יותר מאשר מבט עצוב על המציאות, בה רכבים אירופאים נפסלים על ימין ועל שמאל לטובת מכוניות מהמזרח. סליחה מראש אם זה מקרה שונה, אך לרוב זה מסתכם ב"אבא לא מוכן לקנות אירופאית" - זה קרה כאן יותר מדי פעמים בשביל לספור.

בכל מקרה, אין ספק שהפוקוס היא המכונית הטובה יותר, למרות שהi30 מוצלחת כשלעצמה, לפחות על סמך מבחנים מחו"ל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אוקיי תודה רועי.

חרשתי על האינטרנט, ולא מצאתי מבחן דרך אחד על הפוקוס 2.0 [2008] .

תוכל להביא לי קישורים?

גם בנוגע להשוואה בין I30\פוקוס\B3 מנועי 2.0 .

אפשר גם חוות דעת על דגם ה1.6 של הפוקוס?

אולי יהיה שינוי "קטן" בתקציב (לרעתי :( ). אבל בינתיים מסתכלים על 135K~ ...

תודה :)

עריכה:

אוקיי, לאחר שיחה קטנה התברר לי שאנחנו הולכים על רכב מקבוצת רישוי 2 (משום מה, החלטת ההורים שלי).

ונהיה לי בלאגן מאז תחילת השנה, יש מכוניות שירדו קבוצות רישוי וכו'? או שאני טועה?

אפשר לדעת אילו מכוניות יש בקבוצה2, ואילו מומלצות מקבוצה זו?

תודה!

8)
פורסם

קבוצה 2, פוסלת מבלי שום קשר לנסיעת מבחן, את האוריס.

בקבוצה 2, קיימים בעיקר רכבי הליסינג הנפוצים שהם:

* מזדה 3 אקטיב.

* קורולה סאן.

* רנו מגאן ביזניס.

* B3 1.5

* יונדאי I30 1.6

* C4 1.6 בגרסה הזולה

* פורד פוקוס 1.6

קח בחשבון שהגרסאות הנ"ל (הנכנסות תחת מחיר של 111K), מגיעות בד"כ עירומות מבחינת האבזור, וכשמדובר על היפניות, גם עירומות מבחינה בטיחותית.

מבין הנ"ל, אני הייתי הולך כנראה על ה- I30 שמגיעה עם אבזור נדיב גם בגרסת הבסיס.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

ואני הייתי הולך על C4.

עם עיצוב נאה יותר, איכות חומרים טובה יותר וכמה ג'אדג'טים מגניבים כמו המסך המרכזי ומד המהירות וההגה המוזר, והכי חשוב - 6 כריות אוויר וESP בגרסאת הליסינג.

היא ניראית לי כאופציה הטובה ביותר.

ואל תשכח שהיונדאי קיבלה 4 כוכבי ריסוק והC4 קיבלה 5 כוכבים.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

חבר'ה תודה רבה על התגובות .

האמת שאת הC4 בדקתי לא מזמן, ולא כלכך נמשכתי לאוטו...

לאחר שיחה הבנתי שנוכל לבחור רכב ששוויו עד 120K.

מכיוון שבUMI יש לנו הנחה של 10% והאופל אסטרה עולה 130, זה נכנס בתקציב..

האמת שהרכב נראה לי טוב, אני אסע לסוכנות UMI היום,אסתכל עליו וכמו כן אקבע נסיעת מבחן גם עליו.

יש למישהו קישורים למבחני דרך על האסטרה החדשה?

או חוות דעת מנסיון?

אני אודה למנהל כלשהו אם יוכל לערוך לי את הכותרת:

התלבטות בנוגע לרכישת רכב חדש עד 120K

תודה ויום טוב!

8)
פורסם

האופל אסטרה היא אחת המשפחתיות האיכותיות והנמכרות ביותר באירופה.

רק חבל שהערכה שלה וקצב המכירות שלה בארץ שואף למינוס 1.

הרכב מאוד איכותי בטיחותי ומאובזר, באירופה הוא נחשב די אמין ומתחרה ישיר וראוי לגולף.

רק חבל שבארץ הסיפור קצת שונה - אנשים מתרחקים ממנו בארץ כמו מים, לרוב חברות הליסינג רוכשות אותו, וכרגיל - הסטיגמה של אופל, המחירון שלו נופל די מהר ואני עדין לא מבין למה .

אוטו ממש טוב שהייתי שוקל לקנות ( בצבע שחור :) )

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אסטרה מכונית טובה ומרגישה בפנים איכותית בדומה לגולף, מה שמציב אותה בעמדה טובה לרכישה במחיר שציינת. מגרעותיה העיקריות הן תיבת ההילוכים המיושנת ונוחות הנסיעה הבינונית. יש גם לזכור שמיעוט אקזמפלרים שנמכרו בארץ מוריד גם את ערכה כמשומשת.

ה-I30 רכב מזויע.

רדיוס סיבוב של משאית, בגרסת 1.6 נוסע כמו קורקינט ממונע (מבחינת "סחיבה"), מבחינת אבזור מרגיש כמו 205 - מקרקש וזול ועשה לי כאב גב אחרי רבע שעה נסיעה...

פשוט זוועה ומזלי היא הייתה אצלי בדיוק שבוע עד שהרכב שלי חזר מהמוסך.

מזוויע? איזו החלטיות. רדיוס הסיבוב של ה-I30 לא שונה משמעותית משל רוב המתחרות בקטגוריה, וכמעט זהה לזה של הפוקוס וה-3, למשל. מנוע ה-1.6 ל' הוא מהזריזים בקטגוריה, לבטח לא נחות מאף מתחרה בקו ישר (ה-I30 מאיצה מהר יותר בכל מהירות מול מאזדה 3, למשל). האבזור בהחלט סטנדרטי לקטגוריה ומבחינת איכות החומרים והרכבתם (שלזה באמת התכוונת) - האיכות עצמה טובה בהחלט. איכות ההרכבה עשוייה להפגע מהתקנות מקומיות, כיוון שבמכונית שאני נסעתי בה לא נשמעו יותר מדי קרקושים.

נוחות הנסיעה, אגב, באמת לא מצטיינת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני תודה.

אנו מביאים את הרכב דרך ליסינג,

כך שאם נאהב את הרכב (והוא יחזיר לנו אהבה) עקב כך שהמחיר שלו צונח למטה (כך הבנתי מקריאה קצרה באינטרנט) זה יהיה לטובתנו ונוכל לרכוש אותו במחיר זול יותר? או שלא הבנתי בדיוק, ותוכל להסביר לי אם טעיתי או לא 8)

לי אין בעיה להשאר עם אוטו יותר מ3 שנים, לא מפונק עד כדי כך :wink: אני בדיעה שלא משנה איזה רכב זה יהיה -טפל בו כמו שצריך, בזמן וכו' - תקבל ממנו הרבה.

למשל המון אנשים יורדים על פג'ו, יש לי כמה מכרים עם פג'ו בנות 11 ו12 והאוטו בובה יחסית לשנה.

אם תוכלו רק לומר לי האם צדקתי בפסקה הראשונה שלי (בקשר לרכישה בתום תקופת הליסינג) אשמח מאד.

תודה!

8)
  • תוכן חדש...