Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה הם לא בחרו באבסולוט?

הבאתי את האבסולוט בתור דוגמא, ישנם לא מעט סטים יותר טובים לSQ

אז למהK2P?

כי קונים בזול ומוכרים ביקר, לקונה שבא ושם את האוטו ואומר תביא לי הכי טוב דוחפים

אתה פשוט לא הבנתה את הנושא של הכתבה.

וגם לא הבנתה את הפואנטה שלי!

וגם לא הבנתה מה עושים שם. זאת כתבה בעיתון מאוד מכובד ברוסיה אחד הטובים. רוסיה זאת ארץ מאוד גדולה ומפותחת. ד"א אני לא באתי מרוסיה שלא תחשוב..., אבל קרוב למינטליות שלהם. אז שם ברוסיה תאמין לי שיודעים הרבה מאוד, הרבה יותר ממה שאתה חושב. ובטח הרבה יותר מאשר בארץ. למה אני אומר ככה כי זה האמת. יש שם הרבה יותר מבחר, אנשים שם מתעניינים הרבה מאוד בדברים שונים. יש שם ביקוש לכל דבר מ 0 עד השמיים. זה עולם אחר לגמרי. זה שאתה רואה את זה בגימור יפה זה נורמאלי שם אף אחד גם לא היה מקבל את זה אחרת שם. כי כולם יודעים שם שצריך לעשות כמו שצריך ולא בחאפריות. חאפרים? אלוי כמה חאפרים כאלה פה בארץ. הלקוח ביקש את המערכת ככה. הם בנו לפי הדרישה שלו. מה גם שהבן אדם כנרא גם מבין טיפה בנושא אני חושב. למה אני חושב ככה? כי לפני ששואלים שאלה בפורום רוסי אז מישהו שחדש בתחום שואל שאלה נורמאלית וכבר מכיר מושגים כמו קומפוננט קרוס וכל מהשקשור. ולמה זה? יש לך תשובה לזה? זה גם יכול ליהיות בכל ארץ אחרת, אבל דווקה עכשיו אנחנו מדברים על רוסיה ובעיקר על מוסקווה שאתה לא מתאר לעצמך מה קורה שם. הרבה, הרבה, הרבה, יותר מפותחים בתחום סאונד ברכב זה בטוח... כן בטוח! ועוד בהרבה תחומים. אז אל תתחיל לדבר איתי על "ברוסיה הם חושבים שהם יודעים הרבה" או משהו בסיגנון כי אתה כנרא לא יודע מה קורה שם. הם כן יודעים הרבה. יש מה לילמוד שם. אני במקרה עם יכולת קריאה ברוסית, מישהו מתעזר בזה שהוא יודע אנגלית ועובר לפורומים בחו"ל. למה... את התשובה אתה יודע.

מה גם שדווקה לא שמתי לב שדיברתה גם על בריליום. ואתה טועה בגדול. הם היו יכולים להרוויח על בריליום יותר. כי רק סט אחד של ביריליום עולה פי שתיים מסט של K3P נכון? אז למה לא לידחוף לו שתי סטים של ביריליום. מה אכפת להם?

בקיצור סתם דיבורים באוויר.

כך כמה דוגמאות ותתרשם. כל זה לא תארוכות.

מערכת עם קירור מים

מרצדס מאוד מיוחדת

ועוד אחת

זה מספיק?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שגלשתם יותר מדי מחוץ לנושא.

הבניה שלהם מאוד מרשימה ואני לא חושב שיש כאלה בניות קלאסיות בארץ.

לגבי הרכיבים, מאוד מעניין למה לא בחרו במשהו אחר חוץ מפוקל והילקס.

המערכת מאוד מושקעת ויש מצב גם שהלקוח אין לו עוד כסף , ויש הרבה כאלה בפורום עם רכיבי היי-אנד אבל הם לא מצליחים לסיים את ה- 20 לחודש בגלל חוסר בכלכלה.

לסיכום מערכת מושקעת והנקודה להשתמש בעוצמה ולעבור ליותר איכות מעניין.

תודה רומן

פורסם

שוב פעם לא נתת הסבר ענייני, אולי לא תרגמת את הכתבה כמו שצריך כי לפי מה שתרגמת מדובר בקומדיה של טעויות

"הם היו יכולים להרוויח על בריליום יותר. כי רק סט אחד של ביריליום עולה פי שתיים מסט של K3P נכון? אז למה לא לידחוף לו שתי סטים של ביריליום. מה אכפת להם?"

אם לקוח אומר תן לי סט הכי טוב K2P הוא סט שאפשר לעשות עליו רווח נקי יותר טוב, איך?

כי ברליום אפשר לדחוף פעם אחת למישהו

K3P פעמיים כי הוא הרבה יותר זול וככה לקוח חושב שהוא קיבל הרבה תמורת הבוחטות שהוא השקיע, בעיקרון, גזרו קופון על 2 יחידות במקום יחידה

אתה עדיין בגישה שכל מי שעושה משהו ברוסיה הוא מבין גדול, לא אמרתי שאף אחד לא יודע

אבל יש כאלה שמבינים וכאלה שלא

בבניה הזאת מה שמרשים זה איכות הבנייה לא רכיבים והתאמה

פורסם

הכל כתוב בכתבה כולל הסברים מפורטים למה נבחרו רכיבים כאלה ולמה אלימנטים נחתחו ככה ולא אחרת.

הבעיה היחידה צריך לדעת רוסית או לתרגם את כל הכתבה לעיברית.

פורסם

לא מדוייק. אבסולוט לא שווה SQ. ומה שהם עשו הם לא היו מקבלים מסט של אבסולוט זה בטוח.

מה זה אומר מיד-אנד, הי-אנד? אין דבר כזה. המילה הי אנד פשוט לקחה ופשוט ריכזה בשמה הרבה מילים נוספות. זה כמו להגיד שב.מ.וו. משופרת, זה ניסיון לעשות פורשה. גם יפה גם בעל ביצועיים טובים. שני דברים שונים. מישהו פשוט לא היה קונה פורשה אלה היה קונה M5 ומשפר אותה בעזרת חברת שיפורים מיועדת.

אבסולוט בודאי שווה SQ. אם אבסולוט לא שווה SQ אז אין לי מושג מה כן ..

אני לא מזלזל בפוקל , מדובר בסט מעולה בפני עצמו , אבל יש הבדל בין סט מעולה לבין סט ברמה הכי גבוהה שיש.

מה זה אומר מיד-אנד, הי-אנד? אין דבר כזה

יש דבר כזה היי-אנד והוא דווקא דיי ברור. את התואר הזה מקבל מוצר שמתימר להציג את האיכות הגבוהה ביותר האפשרית וזה ללא התחשבות בעלות פיתוח עלות יצור וכדאות כלכלית. זה ההגדרה של מוצר היי-אנד. הפוקל המדובר הוא מוצר איכותי מאוד אבל אין ספק שהוא לא היי-אנד. הגנסיס לעומתו כן. ולדעתי האישית , מתוך הכרות עם שני הסטים , הוא גם ברמה אחרת לחלוטין.

יכול להיות שמבחינת כסף הבחור יכול להרשות לעצמו לקנות גנסיס , עדיין העובדה שהוא בחר בפוקל לא עושה את פוקל טוב יותר , בדיוק כמו שהעובדה שהוא שם מגברים של DLS לא עושים אותם טובים יותר מגנסיס לדוגמא (ועם כל הכבוד ל DLS , אני אפילו לא הייתי שוקל לשים DLS במקום הגנסיס).

מעבר לזה , צריך לזכור שהבחור בכלל לא כיוון למערכת SQ מלכתחילה .. את עיקר המשקל בתכנון המערכת הוא נתן ל SLP/SQL ובסוף בתור תוספת (מוצדקת ומבוצעת בצורה מרשימה) הוא הוסיף אופציה ל SQ.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש בעלי מקצוע בארץ שמסוגלים לעשות התקנות ברמות האלו , הם כמובן מעטים יחסית , אבל גם צריך לזכור שהביקוש לזה מועט ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר גם אתה רוצה לדון בנושא חסר ערך הזה? נו באמת כנרא שאתה לא מבין למה בידיוק אני מתכוון. אני אישית מסוג הבני אדם שלא אוהבים שמות כאלה כמו SQ. זה סתם שם, שתי מילים שמרכזים הרבה מאוד דברים. אז בגלל זה אני לא ממש בעד ההגדרות "אבסולוט שווה SQ". זה פשוט טיפשי להגיד ככה. סתם עוד רמקול שמיוצר טוב מאוד אולי. יש עוד הרבה כאלה אני מאמין או שדומים לו כך או אחרת. עשיתם מהמילה SQ יותר מידי. SQ פה, SQ שם. אם היו נותנים הגדרה נורמאלית אז אולי לא היו דיונים כאלה. אם מישהו היה קם ואומר למה דווקה הוא מציאה לבן אדם שבכתבה את הסט הזה. אז הייתי שוטק. אבל הוא לא יכול גם כי הוא לא מכיר שום דבר על הבן אדם הזה. סתם דיבורים... ויש הרבה כאלה. אבל אם מישהו קופץ "יאלה אבסולוט", "עזוב אותך פוקל" (או כל רמקול אחר) או מסוג "אבסולוט שווה SQ" אז בעניי זה שטויות.

ציטוט מהכתבה:

"העניין הוא, שלקוח הזמין מהמתקינים מערכת עם עוצמה אדירה, בתנאי שאיכות השמע תיהיה כמה שיותר מדוייקת ,נקיה ויכולות מולטמדיה בו זמנית. רמת הרכבים על, עם יכולת סטיה לכאן או לכאן בצעד אחד. מהרמה הגבוה ביותר אין צעד למעלה אלה רק למעתה, שזה הגרוע."

מה הקשר, יותר טוב היה לוקח אבסולוט? כן הוא לא ידע את מה שרשמתי עכשיו אבל גם לא ידע משהו אחר. שום כלום. מה שקשור להתקנה ההיא.

התשובה "אין מתקינים כאלה, כי אין ביקוש". מסכים. אבל אתה מכיר את המשפט? "מי היה קודם, ביצה או תרנגולת?"

בבניה הזאת מה שמרשים זה איכות הבנייה לא רכיבים והתאמה

מאיפה לך לדעת האם התאמה היא טובה או לא?

פורסם

קאדילאק, 8 סאבים , ו 2 רוקפורדים.

זה כל מה שצריך :)

אני לא אתן את שרשור הבנייה המלא:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אך שרגא שרגא, כל פעם שאני קורא את התגובות הטיפשיות שלך אני מבין יותר עד כמה אתה בן אדם שחצן וילדותי.

אני לא מייצג את העדה הרוסית למרות שעליתי משם בגיל 10, אבל אתה קצת הגזמת עם השילוב "וודקה" ו"השפה הרוסית" בתגובות (הכל כך מלאי מושגים) שלך. יש לך ידע, אני לא יודע אם שמעת את כל הרכיבים שאתה מדבר עליהם, אבל דבר אחד יש לי להגיד לך - תתבגר גבר.

פורסם

מאגניב לגמריי ..... לגבי כל האלמנטים ... אני לא מבין למה צריך את זה למרות שזה מאוד יפה ..

.אבל לגביי פריסה של סאונד שזה ממש לא נכון ...

לגביי המותגים , נתון לוויכוח:)

אישית גם ברליום אם היו עולים 4K לא שווים את הכסף שלא לדבר על K3P עם מיד שהוא רמקול רגיל 4 אינטש :)..

למרות שאני בטוח שכולם מסכים שJL אחלה סאבים

פורסם
הK3P לא מגיע עם מיד 4 אינץ'. הוא מגיע עם מיד של 6.5 אינץ'!

זה רק מחזק את הטענה שלי שלדעתי זה המיד וופר של הKPS אם אינני טועה

ואני מבין שהסט מותקן אצלך ברכב ..

תוכל לתת דעה כנה לגביו ?

פורסם

קשה לי להגיד דעה עליו. זה שהמיד הזה מנגן טוב מאוד את הטופים זה בטוח. אולי הווקל שלו לא ממש אמיתי.

מה שאני יכול להגיד בביטחה שהסט הזה בנוי בשיטה אחרת לגמרי מכל סטים שראיתם. מה זה באמת הסט הזה.

סט 3 חלקים, שמורכב משני אלמניטים שונים בגודל 6.5 אינץ', אחד מהם הוא מסט K2P (עם הכדור האלומיניום) השני הוא רכיב שבניו לסט הזה על בסיס מידבאס של KF. אבל זה לא מידבאס של KF. מה בעצם רצו להשיג מהנדסי פוקל.

הם רצו להשיג 2.5WAY. תזכרו את הרמקול הביתי שלכם. הוא בניו ועובד בצורת 2.5WAY. בקרוסים של פול יש אפשרות שינוי מ3 חלקים ל2.5 חלקים, בעזרת סוויץ וחילוף פאזה בחיבורים באחד הקרוסים. (הקרוסים בנויים משני חלקים לכל צד) הטוויטר של הסט הוא TN52.

מה זה בעצם הסט הזה. זה סט של K2P עם יכולת לתת באס נמוך יותר בעזרת הוופר K3P... עם כיפה השחורה. שזה עוד פעם לא הוופר של KF.

מה זה 2.5WAY? הוופר עם כיפה השחורה, מנגן מהנתון לו עד 300 הרץ, הוופר עם הכדור האלומיניום מנגן מהנתון לו עד 3.2KHZ והטוויטר מה 3.2KHZ עד לקצה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...