Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה , קצת יצא מפרופורציות כל העניין פה .. לא צריך לקחת ללב כל דבר.

ועוד דבר: רומן השקיע ותרגם כתבה בעיתון כדי לשתף את חברי הפורום במשהו שהוא חשב שעניין את כולם.

וזה מאמץ לא קטן.

ולבוא ולקטול ככה!

אני חשבתי לתרגם כמה מאמרים, אך התרד הזה "טיפה" הוריד לי את החשק.

רומן פרסם פה כתבה , וזה יפה וטוב ונחמד ותודה .

אם לא בא לך גם לעשות את זה אל תעשה , אם אתה עושה את זה בשביל שאנשים יגידו לך כל הכבוד אז הבעיה היא אצלך.

צריך לזכור שזה פורום , סתם לראות כתבה עם כמה תמונות של מערכת טובה יותר או טובה פחות זה דיי שיטחי. כל הרעיון בלהביא כתבות וחומר ממקומות אחרים הוא כדי שכולם יוכלו לראות ללמוד ללהתדיין על דברים חשובים. אני בכלל לא מבין למה מתפלאים שאנשים מגיבים או אפילו מעבירים ביקורות.

ואבנר זו התשובה מדוע הבנאדם רצה פוקאל ולא אבסולוט (ודרך אגב לפי מה שרומן הביא בפעמים האחרונות , מאוד יתכן ואין שם שוק לאבסולוט כי אפשר להביא את הסקאןספיק , ולסדר את הקרוס כך שהוא ישמע כמו אבסולוט )

ממש לא נכון מה שאתה אומר.

אני מרשה לעצמי להמר גם שלא שמעת בכלל סט של אבסולט וסביר להניח גם שלא שמעת ברכב סט של רוולוטור אז אני בכלל לא מבין מאיפה אתה מחליט את הדברים האלו.

האבסולוט הוא סט שונה מהסקן ספיק שלא מיועד לעבוד ברכב. הנתונים של האבסולוט (Q, Fs וכו) שונו על מנת להתאים את הדרייבר לסביבה של רכב. מטרת הקרוס הוא להתאים בין הרכיבים בינם ובין עצמם והוא לא משפיע על הנפח שהרמקול צריך לעבוד בו וכו וכו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני נדהם כל פעם מחדש איך כל נושא נהפך פה לויכוח!

כנראה שכל כך משמעם בפורום בזמן האחרון (שזו גם התחושה שלי) שאנשים מחפשים מתחת לזכוכית על מה להיתפס ועל מה להגיב.

כמה דברים:

לא יודע איך הגעתם לנושא של לדחוף סטים ללקוח: ברוסיה בשונה מהארץ, כל מוצר שנמכר מופיע באינטרנט עם המחיר שלו (מחיר זול יותר מאירופה לרוב) החל מקליפורניה בום (והם לא נמכרים שם) עד למגברים של BRAX ודומיהם.

ולא כמו כאן שיש יבואנים שאוסרים על חנויות לפרסם מחירים ומנסים למכור מוצרים בשיטת המצליח.

אז אני לא חושב שלבחור היתה בעיה לבדוק את המחיר של הסט (ואיך לעזעזל הגעתם לזה)?!

דבר שני: רוב הסדנאות ברוסיה מוחזקות על ידי אנשים שזכו בתחרויות באירופה, עברו הכשרות שם, שופטים באמה ו IASCA.

ויש לנו המון מה ללמוד מהם , אם בהתקנה, בחירת רכיבים, שילוב בין רכיבים וכו וכו.

ואני עוד לא שמעתי על משתתפים וזוכים מהארץ באירופה.

והרכב לא נבנה בתור רכב SQ טהור וגם כנראה לא הולך להתחרות בשום מקום.

ועוד דבר: רומן השקיע ותרגם כתבה בעיתון כדי לשתף את חברי הפורום במשהו שהוא חשב שעניין את כולם.

וזה מאמץ לא קטן.

ולבוא ולקטול ככה!

אני חשבתי לתרגם כמה מאמרים, אך התרד הזה "טיפה" הוריד לי את החשק.

1. יבואנים אוסרים על פרסום מחיר באינטרנט כי יש מליון ואחד בתי עסק שמפרסמים מחיר למוצרים שהם בכלל לא מוכרים , ואומרים לך "זה נגמר אבל יש את XXX במקום".

בנוסף, יש בעלי עסקים שיפרסמו מחיר שיותר נמוך ממחיר עלות רק כדי שאנשים יראו את זה ויבואו לחנות למרות שבכלל הם לא מוכרים את המוצר הזה.

ועוד יותר גרוע, החכמים שחושבים שאם הם ימכרו HU של פיוניר ברווח של 50 ש"ח אז אותו בן אדם גם יקנה שם מגבר וקומפוננט ולבסוף יתקין שם את הכל וככה הם יעשו רווח.

אם אנשים בארץ היו יודעים לעבוד ולא להפוך את התחום הזה לשוק רמלה-לוד אז אולי היית מקבל מחירים על כל המוצרים שבאינטרנט.

2. ההנפצה הזאת שרוב המתקינים ברוסיה הם אנשים שזכו בתחרויות באירופה ובלה בלה בלה היא פשוט לא קשורה למציאות.

אני אהיה מופתע אם 10% מהמתקינים ברוסיה היו פעם קשורים בצורה כזו או אחרת לתחרויות אודיו לרכב.

אפילו בארה"ב שזו המדינה המפותחת ביותר בתחום הנ"ל זה אפילו לא מגיע ל5% מכלל המתקינים.

אני אוהב את הקביעות האלו שאם זה בחו"ל אז זה בטוח יותר טוב ובטוח יותר מקצועי ובטוח יותר נכון, שטויות, יש פה בארץ מתקינים שגם עבדו תחת חסותם של סדנאות תחרותיות בחו"ל, ואף בעלי הסדנאות האלו גם נחשבים כסוג של "גורו" בתחום הנ"ל.

אם זה בחו"ל זה לא אומר בהכרך שזה יותר טוב, זה רק אומר שזה ב..חו"ל.

3. אם "ירד לך החשק" לכתוב פה מאמר או לתרגם איזה משהו אתה לא חייב לעשות זאת, גם אני בזמני העלתי פה לא מעט מאמרים ולא מעט עדכונים שקשורים לתחום הזה, כמוני גם רומן ואיתמר ורבים אחרים.

כולנו עשינו זאת למען התחביב ולא בשביל אף אחד בפורום, אלא לטובת הכלל.

זה לא שמישהו עומד לך עם אקדח צמוד לרקה ודוחק בך לתרגם איזה מאמר.

קצת פרופורציות(כרגיל).

ניר,

under construction..

פורסם

אני לא אומר שצריך לתרגם או לכתוב מאמר בכדי לקבל עליו "תודה".

אני לא אומר שביקורת רעה היא בהכרך ביקורת הורסת.

אני לא אומר שכל אחד שיש לו וותק צודק.

אבל זה נראה שבכל פעם שמישהו מתאמץ ומשקיע כאן, קוטלים אותו מכל כוון אפשרי, נכון לא חובה לאמר תודה אבל גם צריך לדעת איך לתת ביקורת ואיך להביא טיעון למגרש דעת ציבורי כמו הפורום הזה.

ההרגשה שלי היא שהפורום הזה בקצב הזה, מתחיל תהליך של גסיסה איטית וכואבת בגלל שרמת השטויות שנכתבת כאן עולה על יכולת הפיקוח עליהן, רמת יכולת הריסון של השפה בה משתמשים חברי הפורום גם כן, נראה שהיא בלתי ניתנת לשליטה.

אני כותב פחות בזמן האחרון, הרבה פחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה למישהו נראה כאילו אני נגד מה שרומן פרסם, כל הכבוד לו ודווקא הוא עשה משהו לעניין

הדבר היחיד שיש לי בעיה עם המגמתיות של תאור הרכב

מפה ועד לזלזל באנשים המרחק רחוק, אם אנשים רואים בדעה עצמאית כ"זלזול" המצב קשה

אנשים פה מקבלים דברים כמובן מאילו במקום להפעיל את המוח שלהם, רומן נעלב כאילו הוא עצמו התקין את המערכת בג'יפ הזה, כל דבר שאני אומר כנגד ההתקנה פוגע בו משום מה אישית

אז מה קרה? אני לא מסכים עם הכתבה ויש לי ביקורת על העבודה אז אני מזלזל בתירגום ובעבודה של הבחור? מה בכלל הקשר, ומי בכלל זלזל בו

כמו שניר אמר, קצת פרופורציה

נ.ב

ואם יש לאנשים בעייה ספציפית עם הדעות שלי או אם מה שאני כותב הם מוזמנים לפתוח אגודה ולגייס סכום על מנת להשתיק אותי ( 6 ספרות לפחות)

פורסם

אני מודה שלא קראתי את כל השרשור אבל אני אעשה את זה מאוחר יותר, בינתיים נראה לי שהשרשור יצא מפרופורציות ואנשים לקחו אישית מדיי דברים מסויימים שנאמרו וכתוצאה מכך נכתבו כאן תגובות לא הולמות שכרגע נמחקו.

אני נועל את השרשור לעת לעתה ואעבור עליו מאוחר יותר ואחליט אם לפתוח אותו מחדש.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...