Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קיבל סוני 3 מארה"ב דרך אחיו, כמובן שהוא לא מתאים לארץ, מה ניתן לעשות כדי להתאים אותו לארץ ?

1.מתח - 110 מול 220 של הארץ

2. שיטת שידור - NTSC מול PAL של הארץ.

תודה מראש

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

עד כמה שאני יודע אתה מחבר אותו ישירות ל220V ואין עם זה שום בעיה.

דבר שני, הPS3 יושפע רק בסרטים משוני בשיטת השידור. כל המשחקים יעבדו כרגיל.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם הוא לא מסוגל לעבוד בשני סוגי מתחים הוא ישרף, צריך לקנות שנאי מיוחד שמוריד מ 220 ל 110

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בשביל לפתור את ההתלבטות הזו, כל מה מה שצריך זה להסתכל ליד חיבור החשמל, או בתחתית המכשיר, ולראות באילו מתחים הוא תומך.

לגבי שיטת שידור, אם הטלוויזיה היא מולטיסיסטם, לא תהיה בעיה, אם לא, צריך למצוא פתרונות יצירתיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הקטע המעצבן הזה של PAL/NTSC קיים גם בחיבורי Scart, HDMI וDVI למינהם?

או בקיצור, גם בחיבורים דיגיטליים יש בעיה של שיטות שידור?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בשביל לפתור את ההתלבטות הזו, כל מה מה שצריך זה להסתכל ליד חיבור החשמל, או בתחתית המכשיר, ולראות באילו מתחים הוא תומך.

לגבי שיטת שידור, אם הטלוויזיה היא מולטיסיסטם, לא תהיה בעיה, אם לא, צריך למצוא פתרונות יצירתיים.

זה לא עובד ככה עם ה-PS3, אני קניתי את שלי עוד לפני שהוא הגיע לארץ, מיפן, בכל אופן על המכשיר שלי רשום 100V שזה המתח שם ואז חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי שרשור של מישהו מאנגליה שגם הוא הזמין את המכשיר מיפן והוא הגדיל לעשות ופירק את המכשיר ואז ראה שעל השנאי הפנימי כתוב 100V-240V, לא חיכיתי שניה אחרי שראיתי את התמונה של השנאי וישר חיברתי אותו לחשמל - הוא עובד עד היום.

לגבי שיטות השידור, קשה לי להאמין שיש איזשהו מסך שטוח היום בשוק שלא תומך במולטיסיסטם, אגב לגבי סרטים, יש הרבה אולפנים שמוציאים אותם בלי קידוד ככה שיש לא מעט שעובדים בכל האזורים, הכוונה היא ל-BLURAY כמובן.

איציק.

פורסם
הקטע המעצבן הזה של PAL/NTSC קיים גם בחיבורי Scart, HDMI וDVI למינהם?

או בקיצור, גם בחיבורים דיגיטליים יש בעיה של שיטות שידור?

חיבורים דיגיטלים כבר לא יסבלו מהרעה והחולה הנ"ל מהסיבה הפשוטה - הם משדרים ברזולוציות גבוהות יותר.

ההתיחסות לשיטות השידור הן לגבי:

PAL - 576I ב50 הרץ

NTSC 480I ב60 הרץ

אלו רזולוציות שלא רלוונטיות לHD

רק הערה קטנה - סקארט והאחים החורגים שלו - VGA וSVIDEO - הם חיבורים אנלוגים לכל דבר , לא דיגיטלים.

לגבי הבעלים של הPS3:

משחקים - מכל העולם

סרטים - ZONE 1 או MULTI בלבד (לא ZONE 2 שנמכרים בארץ , DVD וBLUERAY)

משחקי PS2 - אמריקאים בלבד.

תתחדש

ליביו (בעלים של PS3 מיום ההשקה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני קניתי שנאי ממ110 ל220 לרמקולים שהביאו לי מחו"ל.בסופו של דבר זה לא ממש השתלם לי,כיון שהשנאי עלה כ140 שקל כשליש מעלות הרמקולים בארץ...:?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
זה לא עובד ככה עם ה-PS3, אני קניתי את שלי עוד לפני שהוא הגיע לארץ, מיפן, בכל אופן על המכשיר שלי רשום 100V שזה המתח שם ואז חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי שרשור של מישהו מאנגליה שגם הוא הזמין את המכשיר מיפן והוא הגדיל לעשות ופירק את המכשיר ואז ראה שעל השנאי הפנימי כתוב 100V-240V, לא חיכיתי שניה אחרי שראיתי את התמונה של השנאי וישר חיברתי אותו לחשמל - הוא עובד עד היום.

לגבי שיטות השידור, קשה לי להאמין שיש איזשהו מסך שטוח היום בשוק שלא תומך במולטיסיסטם, אגב לגבי סרטים, יש הרבה אולפנים שמוציאים אותם בלי קידוד ככה שיש לא מעט שעובדים בכל האזורים, הכוונה היא ל-BLURAY כמובן.

איציק.

אהלן

מכשיר מארה"ב :על המכשיר רשום במדבקה 120 - 3A , אני יכול לסמוך על מה שרשמת ?(שניה לפני שאני מחבר אותו לחשמל?)

GOT סחוג?

פורסם

לגיסי היתה את אותה התלבטות לפני שבוע - בדקתי וראיתי שאכן כתוב 120V בשקע על המכשיר והמלצתי לו לא לחבר כבל ישיר לחשמל. לאחר ששרף שנאי אחד הוא פשוט הכניס את הכבל הרגיל אל השקע במכשיר, חיבר לחשמל ומאז הוא כבר נורה כמה וכמה פעמים ע"י פולשים מהחלל.

בריאות לכולם!

פורסם
לגיסי היתה את אותה התלבטות לפני שבוע - בדקתי וראיתי שאכן כתוב 120V בשקע על המכשיר והמלצתי לו לא לחבר כבל ישיר לחשמל. לאחר ששרף שנאי אחד הוא פשוט הכניס את הכבל הרגיל אל השקע במכשיר, חיבר לחשמל ומאז הוא כבר נורה כמה וכמה פעמים ע"י פולשים מהחלל.

lol :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...