Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין טעינה במצבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מחשב קיים ברכב משנת 95 ? אם מחשב הרכב לא מקבל זרם בצורה תקינה או מתח המצבר מתחת לערך מסויים לדוגמא 11.5 וולט מחשב הרכב לא יעבוד כלל. אין מצב של חצי קירטועים במחשב הרכב.

חפש את הבעיה במקום אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

עד כמה שידוע לי לאונו 1400 שנת 95 יש מחשב רכב אומנם לא מהמשוכללים אבל יש , בכל אופן זה הזרקה , צריך משהו שינהל את העסק לא??

ואגב , אין בעיה אלא להפך .... מאז שהחלפתי את האלטרנטור הנסיעה נהייתה יותר טובה זאת הייתה הכוונה שלי.

פורסם
לא מדויק, כי נורת הבקרה עלולה לא להדלק כשמתג ההצתה במצב ON והמנוע עדיין לא פועל גם בגלל תקלה באלטרנטור

(במעגל הראשוני שלו הכולל את וסת הטעינה, פחמים ורוטור) או בגלל נתק של החוט הדק שמהנורה אל האלטרנטור.

עקרום הפעולה של הזנת האלטרנטור, בטור דרך נורת הבקרה, שתאר קודמי הנו נכון.

אבחון מדויק מבצעים ע"י מד מתח וזרם וידע.

בברכה - רפי לין :-)

רפי לין,

תוכל בבקשה להסביר לי באיזה רכב קיים מנגנון כזה.

לפי מה שנראה בשרטוט שצירפתי זה לא המצב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...