Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגעתי היום ברכב של מישהו, פגיעה קלה מאוד שהתוצאה (ברכב הנפגע כמובן) היתה קילוף\שפשפוף של הצבע באורך של 10 סנטימטר ובעובי של 2 סנטימטר. הפח לא ניזוק ונשאר ישר.

הבעלים של הרכב לא לקח ממני פרטים (חסמנו שם רמזור), אמרתי לו שיביא לי את הפלאפון ואני אצור איתו קשר כבר ואתן לו פרטים.

הוא רק צילם את מספר הרכב שלי, נכנס לאוטו ונסע.

לי יש את הפלאפון שלו

לו יש את המספר רכב שלי

הוא יכול לעשות עם זה משהו? או שניצלתי?

פורסם

הוא יכול עם קשרים במשטרה לדעת פרטים שלך.

אתה צילמת את המכה שעשיתה לו? רק שלא ימציא משהו אחר.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
לי יש את הפלאפון שלו

לו יש את המספר רכב שלי

אז אולי תרים אליו טלפון ותנסו לסגור את העניין בלי לערב משטרה וביטוח (שיביא את הקבלה מהפחח ואז תשלם לו את הסכום)? הרי לא מדובר בפגיעות נפש או נזק רציני לרכוש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תיזהר שלא ידביק לך פגע וברח! לך אתה למשטרה, ותעיד. לפני שהוא עישה משהו לרכב, ואז יפיל את זה עליך..:| כבר היו מקרים מעולם.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
הוא יכול לעשות עם זה משהו? או שניצלתי?

אני לא מבין את השאלה?

ניצלת ממה? מלשלם על הנזק שגרמת?

גרמת להפסד כספי לבעל הרכב. אתה רוצה לברוח מזה?

תהיה אדם ישר, תתקשר אליו ותסגרו איך אתם מסתדרים.

תדע לך שיש לא מעט מקרים ששיחה כזאת תביא את הצד השני "לעשות חושבים" ולוותר אם הנזק זניח מספיק.

קרה לי אישית שפגעתי ברכב חונה בשעת לילה מאוחרת. יצאתי והסתכלתי טוב טוב ולא מצאתי נזק. בכל זאת השארתי טלפון.

בבוקר התקשר אלי אדם שאמר לי שנסדק לו הפנס הקטן של האיתות שעל הכנף.

הצעתי לו להפגש כדי לשלם על הנזק אבל הוא אמר שהוא מעריך את זה שהייתי ישר והוא מוותר.

(מעניין לציין שאחרי שנתיים הוא התקשר אלי כדי לרכוש מחשב לבית..:shock: כנראה הוא שמר את המספר)

פורסם

אייל צודק במאה אחוז, תתקשר אליו.

רק לפני יומיים מישהי בחניה של הקניון עשתה לי מעיכה בפח של הדלת, השומר אמר שראה אמא עם ילדים פוגעת לי ברכב, פשוט הסתכלה מה היא עשתה וברחה משם.

עכשיו אני צריך לשאת בנזק של התיקון, תהיה בנאדם טוב, אל תהיה כמו אותה אמא ששימשה דוגמא שלילית לילדיה, אין כבוד לרכוש הזולת, כלכך מעצבן.

פורסם
תיזהר שלא ידביק לך פגע וברח! לך אתה למשטרה, ותעיד. לפני שהוא עישה משהו לרכב, ואז יפיל את זה עליך..:| כבר היו מקרים מעולם.

+1

בדיוק מה שבאתי לרשום

יש אנשים זבלים בעולם.

Toyota Yaris TS

פורסם
אני לא מבין את השאלה?

ניצלת ממה? מלשלם על הנזק שגרמת?

גרמת להפסד כספי לבעל הרכב. אתה רוצה לברוח מזה?

תהיה אדם ישר, תתקשר אליו ותסגרו איך אתם מסתדרים.

תדע לך שיש לא מעט מקרים ששיחה כזאת תביא את הצד השני "לעשות חושבים" ולוותר אם הנזק זניח מספיק.

קרה לי אישית שפגעתי ברכב חונה בשעת לילה מאוחרת. יצאתי והסתכלתי טוב טוב ולא מצאתי נזק. בכל זאת השארתי טלפון.

בבוקר התקשר אלי אדם שאמר לי שנסדק לו הפנס הקטן של האיתות שעל הכנף.

הצעתי לו להפגש כדי לשלם על הנזק אבל הוא אמר שהוא מעריך את זה שהייתי ישר והוא מוותר.

(מעניין לציין שאחרי שנתיים הוא התקשר אלי כדי לרכוש מחשב לבית..:shock: כנראה הוא שמר את המספר)

לי דווקא יש סיפור הפוך. בשישי בלילה (יותר נכון בוקר) נכנסה בי נהגת במהירות זחילה כאשר עמדתי ברמזור.

יצאתי החוצה לאמוד את הנזק, הטמבון שלה עדיין היה בתוך שלי, החבר הגאון שלה יוצא, מסתכל, אומר "לא קרה לך כלום", נכנס לרכב ואומר לה לסוע. אני בקשתי ממנו 3 פעמים פרטים מכיוון שזה היה במקום חשוך ולא רציתי להסיק מסקנות.

להגיד לך את האמת, אם הוא היה מחליף איתי פרטים כמו שצריך הייתי מוותר כי הנזק לא רציני (וגם לא בא לי עכשיו התעסק עם חברות ביטוח, לשים את האוטו כמה ימים לתיקון, לבדוק שהתיקון כמו שצריך וכו'). אבל בגלל הזלזול הכ"כ מגעיל ברכוש של אחרים אני עכשיו הולך לפנק את הקליאו שלי בטמבון חדש אורגינל מהחברה (אתה יכול לדמיין כמה קרסו הגנבים ירצו על אחד כזה). כמובן שמשם הלכתי ישר למשטרה לדווח על פגע וברח. החוצפה של אנשים פשוט עוברת כל גבול, להחליף פרטים לוקח מקסימום 5 דקות (וזה אם מורחים את זה ורושמים גם את הקוד מנוע/שלדה), עכשיו אני הולך ללמד אותו לקח שהוא לא ישכח בחיים שלו (לקח שההורים שלו שכחו ללמד אותו לגבי רכוש של אחרים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לאלעד, תהנה מהטמבון החדש!

לפותח השרשור, עדיף שתתקשר מהר לבעל הרכב השני ותסגרו את זה, ואם אפשר גם לך לאוטו שלו ותצלם את הנזק. אם לא, הוא יכול לחכות עם זה תקופה מסוימת ורק בפעם הבאה שמישהו יכנס בו הוא יפיל הכל עליך.

דבר איתו ותסגרו (אולי אפילו תחתמו) שהנזק תוקן ושלא תהיה תביעה מצידו. אם לא, הוא פשוט ימסור את הרכב לאשתו שתהנה יותר בחניות עד שיחליטו לתקן.

פורסם
לי דווקא יש סיפור הפוך. בשישי בלילה (יותר נכון בוקר) נכנסה בי נהגת במהירות זחילה כאשר עמדתי ברמזור.

יצאתי החוצה לאמוד את הנזק, הטמבון שלה עדיין היה בתוך שלי, החבר הגאון שלה יוצא, מסתכל, אומר "לא קרה לך כלום", נכנס לרכב ואומר לה לסוע. אני בקשתי ממנו 3 פעמים פרטים מכיוון שזה היה במקום חשוך ולא רציתי להסיק מסקנות.

להגיד לך את האמת, אם הוא היה מחליף איתי פרטים כמו שצריך הייתי מוותר כי הנזק לא רציני (וגם לא בא לי עכשיו התעסק עם חברות ביטוח, לשים את האוטו כמה ימים לתיקון, לבדוק שהתיקון כמו שצריך וכו'). אבל בגלל הזלזול הכ"כ מגעיל ברכוש של אחרים אני עכשיו הולך לפנק את הקליאו שלי בטמבון חדש אורגינל מהחברה (אתה יכול לדמיין כמה קרסו הגנבים ירצו על אחד כזה). כמובן שמשם הלכתי ישר למשטרה לדווח על פגע וברח. החוצפה של אנשים פשוט עוברת כל גבול, להחליף פרטים לוקח מקסימום 5 דקות (וזה אם מורחים את זה ורושמים גם את הקוד מנוע/שלדה), עכשיו אני הולך ללמד אותו לקח שהוא לא ישכח בחיים שלו (לקח שההורים שלו שכחו ללמד אותו לגבי רכוש של אחרים).

מילים כדורבנות!

כל הכבוד שלא וויתרת.

אנשים כאלו פשוט מעלים לי את הסעיף.

• תוכן חדש...