Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך גישה לתיב"מ רציני - הייתי חושב על זה.

מה יעזור תיב"מ בלי FLOW BENCH?

איך יבדקו את מה שבנו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה , הרי גישה לFLOW BRNCH אין ממש לכל אחד , ואני לא יודע האם יש בארץ בכלל ( אולי לסרדין? ).

לעומת זאת הבחור שהגבתי אליו הוא סטודנט להנדסה לא רק עם גישה וידע בסוליד אלה גם אפשרות לקנות את התוכנה לסטונדט ( קצת פחות מלאה מהמקורית ) במחיר מצחיק.

אז אם הוא יגיע לסעפת שהאורכים בה שווים , הוא עשה את רוב העבודה.

להרמן - אם אתה רוצה לתכנן כמודל ללא שימוש במחשב , דבר איתי יש שיטה נפלאה לתיכנון "על השולחן" עוד לפני שנגעת בכלל בברזל.

פורסם

אני לא יודע מה הרקע שלך בבניה , תיכנון או הנדסה אבל כל סטודנט מתחיל להנדסה יודע שכל המחשבים שבעולם לא יעזרו בלי לבדוק הלכה למעשה את המוצר.

אפשר להגיע באוטוקאד (או כל תוכנה הנדסית אחרת) לתוצאות מדהימות ומרשימות ובשטח לאבד עשרות כוחות סוס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אסביר למה אני מתכוון,

באמת בניה בתיב"מ (SOLIDWORKS) וניסיון לעשות ולידציה בFLUENT

אני עצמי אין לי ידע רב בתוכנות נומריות - אבל חברים שהלכו לתחום יוכלו לעזור לי.

כמובן שתמיד צריך לעשות נסיונות, אבל לשם זה אני מתכוון להשוואת את התכנון שלי לסעפות של ANSA וSUPERSPRINT.

בגדול כרגע אני רק מתכנן ומנסה לתקצב, הפרוייקט באם ייצא לפועל מתוכנן רק מאוחר יותר.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...