Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי הרב, הרבה אנשים לא יודעים את זה אבל אם יחפשו את המילה קסארה בחורף שידעו -

בקסארה טורבו דיזל (טורבו בלבד, PRE HDI ) הפילטר אוויר נמצא למטה!! תרתי משמע - הפילטר נמצא הכי נמוך שיכול להיות , הוא נמצא מתחת לרכב! (מתחת - 7 ס"מ מהכביש) כיוון שלא היה מקום אחר כנראה. עכשיו אם הוא לא סגור היטב (המכסה של הפילטר, ולא שינו אותו כמו דחפו בורג או משהו) המנוע יונק מים.(!)

מה שחשוב לעשות :

א. לוודאות שהבית תקין ולא שבור\סדוק\לא אטום.

ב. לא להכנס לשלוליות עמוקות מידי

ב-HDI הפילטר נמצא אמנם למעלה, אבל צינור היניקה מגיע מלמטה וגם כן מביא אוויר ממש מתחתית הרכב.

נתקלת בבעיות דומות גם בדגם הזה?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אפשר לנסות לתבוע מעיריית נתניה את הכסף.

יש לי נסיון בעבר (לפני כ5 שנים, אבל עם אותו ראש עיר) עם מכתב ששלחתי לעירייה בנוגע לצירייה שנפגעה מבור עמוק שהושאר פתוח בזמן עבודות בכביש.

המכתב כלל צילומים של האיזור, ועדות שאין בכלל שלט אזהרה מפני הבור.

לאחר תקופה מסויימת יצרו איתי קשר מהעירייה וביקשו שאביא את החשבונית מהמוסך כדי לקבל את הכסף חזרה.

(לצערי בגלל שהייתי באמצע מבחנים באותה תקופה, אחר כך מילואים, שוב מבחנים, וחוזר חלילה, אז עד היום לא ניגשתי לקבל את הכסף חזרה. היום הרכב ההוא כבר לא אצלי וגם לא הקבלה), אבל מה שאני אומר זה שהם הראו פתיחות ולא התכחשו לאחריות, אז שווה לנסות.

עם זאת, קשה לי להאמין שיקחו אחריות על נזק כבד כזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. אם יש ביטוח מקיף, רוב הסיכויים שהנזק בר שיפוי.

2. קיימת בהחלט עילת תביעה נגד הרשות המקומית, אם ההצפה היא תוצאת ניקוז לא תקין. הבעיה היא שבתביעה כזו תידרש חוו"ד מומחה לענין הניקוז הלקוי. חוו"ד כזו יקרה למדי. יחד עם זאת פנייה לרשות המקומית בענין יכולה להתקל באוזן קשבת.

פורסם

טוב כמה תגובות:

לגבי לא לסמוך על הגרריסט, לא אמרתי שאני סומך עליו, מנסיון עצמי ומקריאה בפורום (כולל המקרה של הטרנו שהעלה חנן) גם אני ישר חשדתי בנעילה הידרוסטטית. מה שלא מתלבש לי עם הנעילה ההידרוסטטית שהמנוע לא היה אמור להסתובב אחריה (אין למים מאיפה לצאת).

מצד שני בגלל ההעברה לראשון (שדרך אגב במהירויות נמוכות אין באף מכונית בעיה לשלב את אותו) זו היתה מראש הטעות שחשבתי ששני מספיק מהיר לשלולית הזו.

לגבי תביעת העירייה, לא חושב שיצא מזה משהו, הם יתנערו בטענה מאוד פשוט "יכולת לראות שהשלולית עוברת את גובה המדרכה ולא היית צריך להיכנס". לא היה בור, רק מים בגובה 40 ס"מ.

לגבי פילטר אויר, לא חושב שיש חור בבית פילטר האויר, אבל אני אבדוק את זה. אומנם בית פילטר האויר נמוך אבל הכניסה שלו היא באיזור העליון של הרדיאטור עד כמה שאני יודע.

מישהו יודע אם יש מצב להכניס ולאשר HDI עם 110 כ"ס לקסארה טורבו דיזל? הכוונה לאישור רישמי לא בעזרת עוזרים למיניהם.

• ספונסר פורום
פורסם

הכל בגדר השערות עד לבדיקה ע"H בעל מקצוע.מניסיוני הבעיה שלך היא אכן נעילה הידרוסטטית,המנוע מצליח להסתובב אחרי נעילה הידרוסטטית בגלל טלטל\ים שהתעקם\ו והמנוע ממשיך להסתובב,הלוח שעונים קופץ בגלל ירידת מתח המצבר עקב צריכת זרם גבוה של הסטרטר עקב המים בתאי השריפה.

נקווה בשבילך שאני טועה.

בברכת שבת שלום

אורן

פורסם

להכניס מנוע HDI יעלה לך פי 5 מהרכב.

מחשב שונה

צמות חשמל שונות

לוח שעונים שונה

משאבת הזרקה שונה

,אינגטקורים שונים

משאבה קטנה במיכל הדלק (אין לך את זה )

טרובו שונה(יש לך כרגע KKK, ב HDI יש GARRET )

בקיצור -הכל שונה שכח מיזה. וזה לפני קבלת אישורים שנכראה לא תקבל

המנוע היחיד שתוכל להשתיל הוא XUD9TE שאותו כבר היה לך.

אגב, זה מנוע יותר טוב מ HDI לטעמי

מכני, אין בעיות כמו ב ?HDI

קל יותר לשלוט בטורבו\הזרקה לפי טעמך האישי

והמנוע עצמו סוס עבודה.

• תוכן חדש...