Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי קנתה את הרכב סיאט איביזה 1600 שנת 2000 אוטומט בבדיקה הראו כי האוטו במצב מעולה !

לאחר 3 חודשים נסיעה עם הרכב האוטו השתגע פעם מתניע פעם לא פעם מתניע אחותי הלכה ואני בכוונה מציין את המקום , היא הלכה לצ'מפיון בהוד השרון ונזקקה לעזרתם הם לא עלו על הבעיה ולקחו לה כסף על חיישן חום , על פילטר דלק ועוד כמה חלקים בטענה שהם הגורמים לבעיה .

צעקתי על אחותי שתפסיק עם המוסך הלא מקצועי הזה ותיגש לג.ג.ג ברעננה , תוך חצי שעה מודיעים לאחותי מה התקלה.

גברת אורלי הלך לך המחשב מנוע , עלות מחשב מקורי 6000 שקל ! עלות חלופי 2400 כולל עבודה ומע"מ

אחותי התחילה לברר ויש מעבדות מחשבים שיכולות לתקן את החלק הקיים בעלות של 2000 שקלים אם אני לא טועה

מה אתם ממליצים לעשות ואני באמת צריך את העזרה הזאת אנחנו במצב של חוסר אונים מוחלט בבקשה תעזרו לנו.

פורסם

לי ולחבר הייתה בדיוק אותה בעיה, היא נפתרה בעלות של 500 ש"ח, הורדת המחשב בפירוקיה.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• ספונסר פורום
פורסם

המחשב הנל מסוג 6K0 מאד קשה למצוא משומש ובטח לא ב500 שח

המחשב ממוקם במיקום בעייתי בתוך תעלת הניקוז של הרכב ליד מנוע המגבים ,וכאשר

המרזבים סתומים (לתשומת לב בעלי האיביזות 2000-2003)נוצרת שלולית

שגורמת לקורוזיה שלו ולהרס טוטלי וברוב המיקרים ללא יכולת תיקון .

זאת הסיבה שהמחשב הזה נשאב מהפירוקיות(במיוחד אחרי גשם ראשון) וכמעט ולא ניתן למצוא אותו

ולכן מחירו יקר .

בכל זאת המחיר שציינת קצת יקר (כיאה למוסך של צמפיון )נזק של 2000 שח כולל הכל זה מחיר סביר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
המחשב הנל מסוג 6K0 מאד קשה למצוא משומש ובטח לא ב500 שח

המחשב ממוקם במיקום בעייתי בתוך תעלת הניקוז של הרכב ליד מנוע המגבים ,וכאשר

המרזבים סתומים (לתשומת לב בעלי האיביזות 2000-2003)נוצרת שלולית

שגורמת לקורוזיה שלו ולהרס טוטלי וברוב המיקרים ללא יכולת תיקון .

זאת הסיבה שהמחשב הזה נשאב מהפירוקיות(במיוחד אחרי גשם ראשון) וכמעט ולא ניתן למצוא אותו

ולכן מחירו יקר .

בכל זאת המחיר שציינת קצת יקר (כיאה למוסך של צמפיון )נזק של 2000 שח כולל הכל זה מחיר סביר .

האם הקורדובה מאותה שנה (2000) שותפה למיקום הבעייתי של מחשב הרכב ?

• ספונסר פורום
פורסם

המיקום של המחשב דומה אך למחשב הזה לא חודרים מים .

הבעיה במחשב של האיביזות האלו (6K0)מקורה בפס סיליקון שאוטם

את המחשב בחלקו התחתון ,ולאחר כמה שנים שהוא שוחה במים הוא פשוט

נרקב והמים חודרים אל תוך המחשב והורסים אותו .

אצלנו במוסך מקפידים לנקות את תעלות הניקוז בזמן הטיפולים השוטפים כדי למנוע

את הבעיה הזאת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אוקי אז אחותי כבר עשתה את הפעולה והיא החליפה את המחשב במחשב חלופי (פירוק אם אני לא טועה ) בג.ג.ג. ולקחו לה 2000 ש"ח

עכשיו השאלה שלי היא כזאת : אם אני רוצה למנוע שחס וחלילה לא עליינו שיקרה דבר כזה לרכב שלי אני פשוט ניגש לג.ג.ג. שאני יעשה טיפול גדול לאוטו של 30 k ולהגיד להם שינקו לי את מערכת המגבים על מנת שלא יווצר סתימה ושיבדקו שאין מים באזור המחשב

ככה אני אמור לפעול ?

פורסם
המיקום של המחשב דומה אך למחשב הזה לא חודרים מים .

הבעיה במחשב של האיביזות האלו (6K0)מקורה בפס סיליקון שאוטם

את המחשב בחלקו התחתון ,ולאחר כמה שנים שהוא שוחה במים הוא פשוט

נרקב והמים חודרים אל תוך המחשב והורסים אותו .

אצלנו במוסך מקפידים לנקות את תעלות הניקוז בזמן הטיפולים השוטפים כדי למנוע

את הבעיה הזאת .

הבנתי את המשמעות, סתם ראיתי צורך להדגיש.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם בהערתך הייתה נימה של ציניות אז אני ידגיש ככה

רון התכוון שבמחשבים של הקורדובה אין חדירת מים מאזור המגבים לעומת המחשבים של האיביזות 00-03 !

• תוכן חדש...