Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה שלי שיש hu שיש להם 2.5 וולט ביציאה למגבר ויש כאלה עם 5 וולט וכו', השאלה שלי במה זה מתבטא ?

בעוצמה ? איכות?

מה ההבדל בכמות היציאות למגבר 1 או3 ??אני ישמח אם מישהו יסביר בפירוט

פורסם

לפי מה שהבנתי המגבר בערך יכול לעבוד חלש יותר ב 5V בשביל להוציא את אותו ההספק ב 2V , או משהו כזה .

אולי אני טועה אבל ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ככל שהמתח היוצא מהמעכת למגבר גבוה יותר, כך המגבר יגביר את אותו האות הצורה נקייה יותר, והאות יספח פחות רעשים.

מתחדשת*

פורסם

פריאווט גבוה נותן לך אות (סיגנאל) יותר נקי מרעשים, זה לא אומר שהרעשים לא יהיו שם אלא זה פשוט משקיט אותם עד לגבול הלא שמיע.

בנוסף, למגבר יותר קל לעבוד עם אות חזק יותר מאשר עם אות חלש , יש גם מגברים שיכולים להוציא הספק גבוה יותר מהמוצהר עם סיגנאל גבוה משמעותית(7-13V RMS).

השאיפה היא כמובן סיגנאל כמה שיותר גבוה, לרוב זה באיזור ה4-5V.

יש גם מכשירים כמו אקליפס שמגיעים עם פריאווט של 8V.

כל אקולייזר ,קרוס חיצוני,פרוססור, ליין דרייבר לרוב מעלה את הפריאווט לאיזור ה6-13V RMS, המכשירים של אודיוקונטורל לדוגמא מגיעים ל9V ובחלקם אף ל13V.

under construction..

• תוכן חדש...