Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים קרה לי פעמיים כבר דבר שבחים לא היה קורע לי

האוטו התחמם בנסיעה עירונית קצרה של 30 דק הגיע אחרי החצי ובדרך כלל זה או מתחת לחצי או בדיוק על החצי

מה יכולה להיות הבעיה?

כי שאני נכנס לדרך בינעירונית על הילוך 5 מהירות 90 ישר החום יורד לנורמלי

תודה

פורסם

בדוק תקינות, ופעולה של מאוורר חשמלי, ואפשרות של רדיאטור סתום, שהרוח בנסיעה לא מזיזה לו.

קח בחשבון שהיום היה חם מאד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדוק תקינות טרמוסטט, וכמות מים מספקת ברדיאטור, וגם במיכל העודפים. אם חסר תמלא בנוזל איכותי

בדוק אפשרות של כניסת אוויר למערכת ע"י אחד הצינורות ,או נזילה, בדוק את פקק הראדיאטור

ובנוסף תבדוק אם הרדיאטור עצמו בצורה חיצונית אם הוא מלוכלך, בוץ חול וכ"ד אם כן תשטוף אותו בצינור מים ותיזהר לא להשפריץ על המנוע והחשמל שם, ורצוי לבדוק במוסך תקינות של משאבת מים, וראדיאטור אם סתום

מיותר לציין שזה מתבצע כשהרכב קר

ועוד בדיקה שקראתי כאן בפורום, שדוד מזור כתב אם אני לא טועה, שצריך בזמן ההתנעה לבדוק אם יש בועות בראדיאטור עצמו , אם כן חשש לבריחת קומפרסיה הכוונה לחץ אוויר חם יוצא מהמנוע ובמקום לדחוף את הבוכנה הוא מתבזבז לריק, ולא רק זה אלא שוא גם מעלה את טמפ' המים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
בדוק תקינות טרמוסטט, וכמות מים מספקת ברדיאטור, וגם במיכל העודפים. אם חסר תמלא בנוזל איכותי

בדוק אפשרות של כניסת אוויר למערכת ע"י אחד הצינורות ,או נזילה, בדוק את פקק הראדיאטור

ובנוסף תבדוק אם הרדיאטור עצמו בצורה חיצונית אם הוא מלוכלך, בוץ חול וכ"ד אם כן תשטוף אותו בצינור מים ותיזהר לא להשפריץ על המנוע והחשמל שם, ורצוי לבדוק במוסך תקינות של משאבת מים, וראדיאטור אם סתום

מיותר לציין שזה מתבצע כשהרכב קר

ועוד בדיקה שקראתי כאן בפורום, שדוד מזור כתב אם אני לא טועה, שצריך בזמן ההתנעה לבדוק אם יש בועות בראדיאטור עצמו , אם כן חשש לבריחת קומפרסיה הכוונה לחץ אוויר חם יוצא מהמנוע ובמקום לדחוף את הבוכנה הוא מתבזבז לריק, ולא רק זה אלא שוא גם מעלה את טמפ' המים.

בנוסף, כשהרכב חם תבדוק שהצינור העליון וגם התחתון בראדיאטור חמים, אם לא אז הטרמוסטט לא נפתח.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...