Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל סחטאיין על הפורום נראה שלאנשים כאן יש ידע לא מבייש באודיו לרכב..:)

אני כרגע בארה"ב והבנתי מהמשפחה שבארץ שהם מתכננים לקנות רכב חדש,איזה?-עוד לא יודע..למרות שאני יודע שזה די חשוב להרכיב מערכת לפי האוטו אם לא רוצים להכנס לבלאגן של אטימה אקוסטית וכו וכו..אבל בכל מקרה אני לא יכול להתאפק וישר חשבתי אמרתי לעצמי..אוטו חדש-מערכת חדשה!

אז בעיקרון לפי מה שהסתכלתי קצת באינטרנט..המחירים של הארץ לא יכולים להתחרות במחירים שכאן..ובטח שלא בחירים של

Ebay אז רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים-כי אני ממש חדש בתחום ואין לי ממש מושג.

בעיקרון אני לא רוצה מערכת משוגעת יותר מדי-משהו שלא יפוצץ יותר מדי..מה שאני מחפש זו מערכת סבבה שיהיה אפשר לשמוע בה בכיף והיא תכלול

סאב 10"

2 רמקולים של 6:9 מאחורה

מגבר כמובן עדיפות ל2 יציאות-הבנתי שזה יותר טוב...

ועוד 2 רמקולים בדלתות מקדימה.

מה אתם ממליצים? אני חשבתי על הסאב של רוקפורד פאנ'ץ..מוכרים אותו כאן ב50 דולר..

בעיקרון אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי..לדוגמא על מגבר בסביבות ה400 500 שקל..רמקולים 6:9 עוד 300 ובדלתותל עוד רמקולים סבבה באיזה 200 שקל..והסאב שלא יעבור ת'400 500 גם כן..

מצטער אם אני חופר פה או משהו אני פשוט ממש רוצה כבר לחזור הביתה ולהרכיב מערכת חדשה..

אז תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים~!

שיהיה יום מצויין:)

פה זה לילה טוב **

פורסם

למה 4 ערוצים? למה לא 2? מה ההבדל בפיזור הכח? או שזה לא ממש משנה כי המערכת לא ממש כבדה?

אנחנו כנראה קונים אוטו חדש מהחברה אז כנראה שזה יהיה הרדיו דיסק של האוטו..אני מאמין שהוא יספיק..הרי יש לנו גם מגבר:)

תודה:)

פורסם

לדעתי, אני אומר אם כבר אז כבר.

אם אתה שם, יש לך אופציה נהדרת לרכוש מוצרים מעולים במחירים שהרבה יותר זולים מהארץ וחבל לא לנצל אופציה זו .

בוא נתחיל מזה- מה התקציב הכולל המקסימלי שלך שאתה מוכן להקציב?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

שלום,

רשמתי בהודעתי הראשונה מה בערך המוצרים שאני מעוניין שתכלול המערכת שלי

המליצו לי בבקשה על מגבר נחמד בסביבות ה400 500 ש"ח

סאב וופר 10" בסביבות ה 600 ש"ח בערך..לפי המחירים שראיתי פה..הסתכלתי על איזה פיוניר כאן בארץ עולה הכי זול בזאפ 700 ש"ח בערך מצאתי אותו על EBAY בפחות מ100 דולר..

אז זה החישוב בערך:)

אני מאמין שרמקולים אין טעם לקנות פה בארהב כי אני לא מתכוון להשקיע עליהם ככ..וגם המשלוח לארץ גם ככה הולך להיות כבד וגם לא זול.

אז מה ההמלצות שלכם לגבי סאבוופר 10" ומגבר נחמד?

שיהיה יום מצוייייין:)

• תוכן חדש...