Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במצבר בפיז'ו 306...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פזו' 306 מודל 96 ויש לי בעיה במצבר...עם אני משאיר את האוטו יומיים בלי להניע אותו אז פשוט נגמר לו המצבר לבד ואז צריך להניע בדחיפה וליסוע קצת כדי שהוא יטען שוב...אני לא יודע מה הבעיה ויש לציין שאני אף פעם לא משאיר כלום דולק לא את המערכב ולא את האורות זה בטוח...מישהו אולי יכול לעזור לי ויודע מה הבעיה?

המצבר לא חדש הוא קיים כבר כמה שנים טובות שחכתי להגיד את זה מיקודם...

פורסם
שלום לכולם!

יש לי פזו' 306 מודל 96 ויש לי בעיה במצבר...עם אני משאיר את האוטו יומיים בלי להניע אותו אז פשוט נגמר לו המצבר לבד ואז צריך להניע בדחיפה וליסוע קצת כדי שהוא יטען שוב...אני לא יודע מה הבעיה ויש לציין שאני אף פעם לא משאיר כלום דולק לא את המערכב ולא את האורות זה בטוח...מישהו אולי יכול לעזור לי ויודע מה הבעיה?

המצבר לא חדש הוא קיים כבר כמה שנים טובות שחכתי להגיד את זה מיקודם...

כמה שנים המצבר ?אם למעלה מ-3 תחליף

תבדוק מנורת טעינה

תבדוק מתח מצבר

מי שצריך עזרה בהתקנות

או טיפולי חשמל שייצור איתי קשרבמייל או שיישלח הודעה

פורסם

משהו כאן לא כל כך הגיוני.

אם אין טעינה =הבעיה לא במצבר אלא באלטרנטור שלא מטעין אותו.

בלי קשר אם המצבר עבר את גיל 3 -עבר זמנו בטל קורבנו .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...