Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנסו לקישור הבא, תראו כיצד פותח השרשור "עשה מכה" של גניבת סמלים מאנשים תממים וחפים מפשע.

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-4980255,00.html

מק יוסי: אמרת שה"אוסף" הכיל 6-7 סמלים. איך אתה מסביר את זה:

"כמה סמלים שונים הוא מכיל ?

הרבה הרבה ( סוזוקי ניסן הונדה יונדאי טויוטה מיצובישי שברולט מזדה VW ועוד....)"

רק מהדוגמאות יש 9 סמלים. אין לי מילים על מנת לתאר את התופעה המגעילה הזו של גניבת סמלים, מדובר בביזיון.

גם אני הייתי בגיל ההתבגרות, אז מה, נראה לך שגנבתי סמלים?! בחיים לא חשבתי על זה!

אם אני תופס ילד גונב לי מהרכב סמלים, אנטנה או מגבים או מאחד המכוניות של השכנים, אני מבטיח לכם ללמד אותו לקח שלא ישכח בחיים, על דבר כזה לא אשתוק, לכל דבר יש קו אדום.

גנבו לי מהאונו כבר פעמיים מגב אחורי, פעמיים שברו מראת צד, ופעם אחת עקמו אנטנה. ב- 127 בזמנו גנבו לי את 2 הסמלים האחוריים.

אין לכם טיפת שמץ של מושג כמה שעות תצפית עשיתי על הרכב מבלי שרואים אותי, רק כדי לחכות לגנב שיבוא שוב, חבל שהוא לא בא, מאוד חבל- בשבילו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהייתה לי את הפולו כל פעם אחרי שחזרתי לחניה דפק לי הלב שמישהו ייקח את הסמלים.

פשוט פיתחתי מנהג שלא התחלתי לנהוג לפני שהסתכלתי על הסמלים, אבוי לבושה :(

פורסם
שלום לכולם.

הפולו המסכנה שלי נתקלה השבוע במקרה וונדליזם חמור שבו איזה דרעק גנב לה את הסמל הקדמי של VW.

היא מתלוננת שהיא נראית כמו פיאט אונו עכשיו וחוסר הסמל הורס לה את כל הלוק. מה אפשר לעשות?

ועכשיו ברצינות, גנבו לי באחד הלילות השבוע את הסמל הקדמי מהרכב, ממש מתחת לבית! אנשים פשוט תת רמה אין מה לומר כי הכל כבר ידוע ואין מה להוסיף על זה, אנשים פשוט רעים.

מאיפה אני יכול להשיג בחינם\בזול סמל חדש\במצב חדש לרכב שלי?

אני לא חושב על לפנות לחברה כי אני לא רוצה שייבאו לי סמל מגרמניה בעלות של כמה מאות שקלים.

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג סמל קדמי לפולקסווגן פולו (16V, למרות שנראה לי שגם סמל של פולו רגילה יתאים) ?

בתודה,

יוסי.

אהבתי את הזילזול באונו , למזלך יש לך יש לך מנוע 1600 ולא 1400 אחרת הייתי צוחק עליך בכלל זילזלת באונו.

פורסם
יש לי מנוע 1400 שמנפק 100 כ"ס, ולאונו?

עם 100 כח סוס לא הייתי מתגאה בשום דבר...

באמת משעשע איך שגלגל מסתובב לו.

What goes around comes around.

בכל מקרה, אני תומך ברעיון ההחלקה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לאונו 90 כוח סוס ללא תוספת.

עם איך שהמנוע הנ"ל נוסע - לא הייתי כ"כ מתמלא בגאווה לגביו , כי הביצועים בערך מקבילים לפיאסטה עם 60 כ"ס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה מקס, אני אבדוק בקשר לאם אפשר לקנות סמלים מחנויות לחלקי חילוף ואם כן אז כמה זה יעלה, האמת שדיי רחוק לי לנסוע לאשדוד... חייב להיות מקום שמוכר סמלים בנוסף לשאר החלקי חילוף שלו ובמחירים נוחים (ואני לא מדבר על אלה שמוכרים סמלים על לוחות שכאלה וריחנים לאוטו בכניסה לתחנות דלק, זה נראה חאפרי וגנוב, ואני לא מתכוון לממן אותם).

בקשר לוויכוח הדבילי לכ"ס של רכבים כאלה ואחרים, הביצועים של הרכבים שלנו מזמן לא נגמרים רק בכ"ס, חבל שסתם נכנס לזה, הפולו שלי התבדחה בקשר להשוואה לפיאט אונו, אנא קבלו את התנצלותה הכנה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
עם איך שהמנוע הנ"ל נוסע - לא הייתי כ"כ מתמלא בגאווה לגביו , כי הביצועים בערך מקבילים לפיאסטה עם 60 כ"ס.

ליביו

זה הבעיה של הרבה אנשים בארץ, הם נתקלים באוטו לא שמור (מה לעשות יש הרבה פיאט אונו לא שמורות, בלשון המעטה) ונותנים סטיגמה של אוטו עגלה לכל המכוניות מהסוג של אותו האוטו.

אני מזמין אותך לבדוק פיאט אונו שמורה באמת ואז תגיד לי איך הביצועים שלה.

אני גר במקום עם הרבה עליות קשות, ולא נראה לי שפיאסטה עם 60 כוח סוס מסוגלת לעלות את העליות האלו על 110, 120.

פורסם

קווסקי - במקרה לזוגתי שתחייה היתה אחד במשך שנה ו... (עד שנגנבה) שהיתה יד שניה אצלה עם 60 אלף קילומטר.

ולמען הסר הספק - אחיה ניהל מוסך באותו זמן.

You Are Barking up the wrong tree.

תנהג לדוגמא ב106 עם "רק" 75 כ"ס שכבדה מהרכב שלך בכמה קילוגרמים ותתחיל להבין את ההבדלים.

ליביו (שלא נוטה להעלות ספקולציות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
קווסקי - במקרה לזוגתי שתחייה היתה אחד במשך שנה ו... (עד שנגנבה) שהיתה יד שניה אצלה עם 60 אלף קילומטר.

ולמען הסר הספק - אחיה ניהל מוסך באותו זמן.

You Are Barking up the wrong tree.

תנהג לדוגמא ב106 עם "רק" 75 כ"ס שכבדה מהרכב שלך בכמה קילוגרמים ותתחיל להבין את ההבדלים.

ליביו (שלא נוטה להעלות ספקולציות)

סתם שאלה ובזה נסגור את העניין, איזה שנה האוטו של זוגתך היה?

• תוכן חדש...