Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 306 02' - נזילת שמן גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע וחצי, במהלך נסיעה, שמתי לב שכאשר אני בהילוך, אך איני לוחץ על הגז ישנם רעשים מוזרים (ויש לציין די מעצבנים), כאשר אני לוחץ על הגז או הקלאץ, או שאני מעביר לניוטרל הרעשים נעלמים, ניגשתי למוסכניק שבדק את הרכב ואמר לי שיש לי נזילה של שמן הגיר, הוא מילא שמן גיר וחיזק את הברגים בטענה שזה אמור לפתור את הבעיה, לאחר שהוא סיים את עבודתו עשיתי על הרכב סיבוב אך הבעיה לא נעלמה, הוא אמר לי שצריך לשלוח את הגיר לשיפוץ ושזה יעלה לי 1600 ש"ח והעניין יקח כיומיים. בגלל אילוצי עבודה, אמרתי שאיני יכול להשאיר כרגע את הרכב ליומיים, שילמתי לו 50 ש"ח על העבודה שביצע, בעוד הוא אמר לי שאסור לנסוע במצב הזה ושאני עלול לפגוע בגיר עוד יותר. בדרך חזרה נכנסתי למוסך אחר, שם שוב בדקו את הרכב ואמרו לי שיש לי בעיה בגיר,שם רצו 2000 ש"ח על גיר חדש, ההבדל הוא שהמוסכניק שם אמר לי שאין לי שום סיבה להילחץ ולמהר ושאני יכול לנסוע כך בלי בעיה (כל עוד הרעשים נסבלים), בסופו של דבר לקחתי את כרטיס הביקור שלו ונסעתי לדרכי, עכשיו השאלה שלי היא - למי להקשיב? מן הסתם המוסכניק השני נשמע לי יותר אמין, הוא גם בדק את הרכב שלי, לא לקח שום תשלום ואף המליץ לי שלא לגעת כרגע בגיר כל עוד איני רוצה להוציא סתם כסף והרעשים נסבלים.. מה אתם ממליצים לי לעשות?

PEUGEOT // 306

פורסם

אם זה רעש שמזכיר מנוע דיזל אז זה תקין אצלי (306 שנת 98) זה כך מאז שהחלפתי קלץ' לפני כשנתיים ורק אם אני לוחץ קלאץ זה מפסיק.

הרכב נוסע ללא שום בעיה

פורסם
אם זה רעש שמזכיר מנוע דיזל אז זה תקין אצלי (306 שנת 98) זה כך מאז שהחלפתי קלץ' לפני כשנתיים ורק אם אני לוחץ קלאץ זה מפסיק.

הרכב נוסע ללא שום בעיה

בדיוק הרעש הזה..

תודה!

PEUGEOT // 306

• ספונסר פורום
פורסם

זה שהאוטו נוסע שנתים,זה לא אומר שזה תקין.

יתכן שאפשר לשפץ את הגיר נקודתית ולא שיפוץ מלא,נסיעה ככה בהחלט יוצרת בלאי על שאר חלקי הגיר.

אורן

פורסם

אם איבוד השמן הוא מזערי אז חבל על ההתעסקות בקטנה

בדרך כלל יש נזילת שמן מאטם של הכבל

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
זה שהאוטו נוסע שנתים,זה לא אומר שזה תקין.

יתכן שאפשר לשפץ את הגיר נקודתית ולא שיפוץ מלא,נסיעה ככה בהחלט יוצרת בלאי על שאר חלקי הגיר.

אורן

אוקי, אבל זה שווה את ה 1600 ש"ח שהוא רצה?

PEUGEOT // 306

פורסם

לא שווה לבצע תיקון בעלות של 1600 ש"ח לתקלה שלא מפריעה לתפקוד הרכב

בצע את התיקון בעת שיפוץ הגיר

עד אז נקה מידי פעם והוסף שמן לפי הצורך

יעלה לך ברבה פחות

נקה סביב הנשם של הגיר זה יכול לעזור

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...