Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בהתלבטות קשה , ממש קשה (עד כדי חוסר שינה :lol:)

איזה סאב ומגבר לקנות :?:

אני רוצה גם עוצמה וגם איכות

מוכן להתפשר על קצת איכות בשביל שהסאב יעשה לי טוב :twisted:

שמעתי את הCVR12 והוא היה נחמד מאד

אבל הP3 קורץ לי וגם הקסנון המניאק קורץ לי

הם לא נותנים לי לישון :lol:

איזה מגבר מומלץ לכל אחד מהם ?

ואיזה הכי אהבתם (לאלו ששמעו )

יש עוד סאבים בסגנון שאני מחפש ?

אני לא יודע מה התקציב אבל מוכן להגיע גם ל~2500 אם אני רואה שהשילוב טוב (סאב ומגבר )

גם המלצה על חיווט תעזור

כרגע יש לי Z4200 עם סט מורל פולס קידמי + אחורי שלא מוגבר כרגע לטובת סאב קיקר ES (חלש מידי בשבילי אני ממש לא מרגיש את הבאס )

תודה רבה למי שעוזר :)

פורסם

P3 חדש אתה יכול להשיג ב-1100 כפי שבטח כבר ראית בזאפ. הבעיה היא ההגברה שלו. ב-1400 ש"ח למרות זאת אתה יכול להשיג מונו מיד שניה, ולא חסרים כאלה שאיך לאמר בעדינות, יפרקו לסאב שלך את הצורה. אם אתה חושק ב-SPL (וזה מה שהבנתי) לך על ה-P3.מודה, לא שמעתי, אבל בוודאות הוא הכי חזק משלושתם. גם ה-CVR חזק, אבל כרגע יש לאחי 2 באוטו, והם עדיין לא מספקים, יחסית למה שיהיה באוטו שלו בקרוב :roll::lol:

לגבי הקסנון זה סאב שאני אישית מאוד נקשרתי אליו, סאב איכותי וחזק כאחד. משלושתם הוא הכי איכותי, לפי האוזניים שלי יותר חזק מה-CVR (הגברה ותיבה מתאימה כמובן).

בכל מקרה, בהצלחה בבחירה! קודם תשמע אותם, תקנה את הסאב, ולאחר מכן תתאים לו מונו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על התשובה המהירה

איפה אני יכל לשמוע אותם או לפחות חלק ?

איזה מגבר יתאים ? תן המלצה ואני אשקול את זה אני מסוגל לחרוג מתפתחות בי רגשות SPL

תודה שוב

פורסם

אצלי זה כבר התפתח (ה-SPL), בעיקר בגלל אחי (ועוד יותר כי אין לי כבר אוטו לבד :roll:). לשמוע? אחד יש אצלי (קסנון), 2 יש אצלי (CVR), השלישי (P3) יש בכמה חנויות תבדוק בזאפ. מגברים? יש המון. קודם תראה ותעיין ביד שניה, תברר עליו פרטים (נתונים וכו'), תבוא לפה ותשאל אם יתאים לסאב שבחרת. שמות? רוקפורד, הייפוניקס (נחמדים לא יותר), JBL, זטק ועוד (תוכל למצוא מונו טוב עד טוב מאוד בסביבות ה-1500 שקל ביד שניה).

בקשר לקסנון ול-CVR, יש כמה חברי פורום (חוץ ממני כמו שציינתי כבר) שיש להם את הסאבים הנ"ל. תברר איתם בקשר להשמעה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה הכוונה לקטלג? כלומר P3 וקסנון ברמה אחת ו-CVR ברמה אחרת?

אם כבר ה-P3 ככל הנראה בתחום של ה-CVR, שתיהם יותר SPL, והקסנון יותר SQ למרות שניתן להוציא ממנו עוצמות נחמדות מאוד.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ומה בדבר אימג דיינאמיקס? מה הם שחורים?!

:)

הייתי הולך על איזה אידימאקס חמוד יתן לך משני העולמות בצורה מעולה.

פורסם

היית הולך עם 1000 שקל להביא איזה IDMAX חמוד כזה? :roll:

2500 (וגם לא בטוח) = מונו +סאב.

ולא, זה לא שהם שחורים. הם יותר ירוקים. יותר נכון, עולים הרבה ירוקים.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אולי יש למישהו המלצה למגבר שינצל טוב את הסאב CVR12 ?

ואחד שינצל את הקסנון

אגב JBL 1.601 ינצל טוב את הקסנון , CVR12 ?

תודה

• תוכן חדש...