Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

אני רוצה לקנות מגבר לרכב אבל לא במחיר שמיים...

יש לי רמקולים אחוריים 6X9 של פיוניר 350 וואט ובעתיד אני רוצה לקנות סאב (לא עוצמתי במיוחד)

יש את המגבר הנ"ל שמתאים לי במחיר ואני די רוצה לקנות חדש מחנות ולא יד שניה כי אי אפשר לדעת מה עבר עליו ומאיזה סיבה מוכרים אותו.

בקיצור הנה המגבר. אשמח לקבל תגובות.

תודה מראש.

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=4674

פורסם

עם המגבר לנזכר לעיל, אתה לא תוכל להגביר 350W. הוא בנוי לארבעה ערוצים 250W ואם תעשה "איחוד" של שני ערוצים, זה יהיה 500W ויישרפו לך הרמקולים...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

או קיי הבנתי תודה.

אז איזה מגבר אני בדיוק צריך ? כמה ערוצים ובאיזה עוצמה?

ומה עם הבלאופנקט ששאלתי עליו לפני כן?

פורסם
עם המגבר לנזכר לעיל, אתה לא תוכל להגביר 350W. הוא בנוי לארבעה ערוצים 250W ואם תעשה "איחוד" של שני ערוצים, זה יהיה 500W ויישרפו לך הרמקולים...

אני מצטער אבל זה הדבר הכי מפ.. ומטעה ששמעתי בתקופה האחרונה!

יש W

יש W RMS

ויש W RMS של חברות כמו לנזר ופייל

ויש המצאה גאונית שקיימת אפילו במגברים של שתיים בעשר שקוראים לה גיין!

פורסם

bub תודה על התגובה אבל אין שמץ של מושג על מה אתה מדבר.

באודיו לרכב אני לא מבין כלום לצערי אז אם אתה יכול להסביר את עצמך אז אני אשמח לשמוע.

ובכלל מה אתה היית מציע לי...

יש כל כך הרבה חברות לא מוכרות ואולי בכלל לא כדאי להתקרב לחברה לא מוכרת ויש גם חברות מוכרות אבל דגמים ספצפיים לא טובים בקיצר אני בדילמה !!

אז בבקשה תגיבו ותציעו !

פורסם

לא, הוא חלש מדי

הבנתי כבר שאתה רוצה מגבר 4 ערוצים

מה התקציב שלך למגבר ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לי היה רמקולים פיונר 400 וואט ועוד סאב בינוני והמגבר היה platinume audio

הוא היה 4 יציאות 1000W ראיתי עליו דווקא ביקרות חמודה מאוד יכולה להחזיק מערכת בינונית כמו שלך...

עולה בין 380-450 שקל

אבל אם יש לך תקציב של 800 שקל למגבר אז אולי שווה לך לחפש משו טוב ביד2 וכשתרצה לקנות רכיבים יותר טובים לא תצתרך לקנות שוב הפעם מגבר

פורסם

האמת שאני די מפחד לקנות יד שניה כי אי אפשר לדעת מה עבר על המגבר והאם הוא תקין לחלוטין. אפשר לבדוק אותו במקום נגיד אבל את הפעולה שלו לאורך זמן אני אוכל לבדוק רק אחרי שאני אקנה אותו וזה כבר סיכון.

פורסם

או שאולי לא שווה להשקיע 800 ש"ח במגבר. אני פשוט רוצה לקחת משהו אמין שישרת אותי לאורך זמן ולא לתעסק עם תיקונים ובמיוחד לא אחרי תקופת האחריות.

• תוכן חדש...