Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את השפורפרות צבע הקטנות שמוכרים באוטו דיפו לתיקוני צבע? אלה שתמיד נעולות בתוך ארון זכוכית קטן..

עולה 50 שקל למשהו שנראה כמו עט טיפקס שמן כזה..

יש לי מספר תיקונים קטנים שצריך לעשות בצבע, שריטות לא עמוקות וכו'

כמו כן מדובר על צבע לבן .

למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה ?

איך משתמשים בו בכלל ?

הוא שווה את ההוצאה ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
יש לי מספר תיקונים קטנים שצריך לעשות בצבע, שריטות לא עמוקות וכו'

כמו כן מדובר על צבע לבן .

למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה ?

איך משתמשים בו בכלל ?

הוא שווה את ההוצאה ?

צבע לבן זה בכלל לא בעיה, הבעיה היא להגיע לגוונים. הגוון שמעל הפקק הוא לא ממש מה שיצא בפועל. אם הגוון הוא כהה מדי יש למהול קצת עם אצטון. בכל מקרה, לא להשתמש עם המברשת שבא עם המכסה, עדיף לקחת גרפרור או קסמי שיניים.

עם צבע לבן לא תהיה לך בעיה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זה חומר למילוי שריטות ?

או שבכלל מורחים אותו כמו וקס עם סמרטוט ?

יש 2 נקודות (בקוטר של ס"מ-2) שהצבע שם שרוף , החומר הזה יהיה יעיל ? או לקנות משהו אחר

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
זה חומר למילוי שריטות ?

או שבכלל מורחים אותו כמו וקס עם סמרטוט ?

יש 2 נקודות (בקוטר של ס"מ-2) שהצבע שם שרוף , החומר הזה יהיה יעיל ? או לקנות משהו אחר

זה חומר לצביעת שריטות, במקרה שלך לא יהיה יעיל בכלל. אתה צריך פוליש עדין בשתי המקומות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

פותח הדיון-לגבי הצבע תיקונים בבקבוקון-אני לא אהבתי ,בזמנו עם ה205 האדומה שלי ,רכשתי והשתמשתי עם החומר[גם עם גפרור ] אמנם הצבע כיסה וטישטש היטב את השריטה,אבל הבדלי הגוונים ניראו לעין [גם לא מזויינת],בכל זאת לתקן בצבע שריטות על רכב בן 12 שגוון הצבע שלו סה"כ ניפגע מהשמש-לא היה כמשהו שהייתי מגדיר:"מוצלח".

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...