Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק,

בכל מה שקשור לנזילה:

בקובץ השלישי שצירפת, בעמוד מספר 9, ישנה יציאה שמצויינת באיור בסיפרה 10 - אליה למעשה מתחבר צינור הגומי מכוסה במין סוג של אלומיניום (לצורך הגנה מפני החום) שעליו דיברתי מקודם. בידיוק מתחת ליציאה שמספרה מצויין כאמור בספרה 9 קיימת אצלי הנזילה.

בשולי הדברים, אבקש לציין כי בדגם של המנוע שלי לא קיימת יציאה שמצויינת באיור בסיפרה 9 - ובמקום יציאה זו קיים אצלי שקע אטום (ממנו אין עדיין לשמחתי שום נזילה).

האם הדבר מחייב החלפת סעפת יניקה ? מה עלות של החלפת סעפת היניקה (עם וללא עבודה) ? האם מוכרים חדש (הבנתי שמוכרים רק משומש) ? האם ניתן לרתך את המקום בו קיימת נזילה ?

בכל מה שקשור לצריכת הדלק:

צריכת הדלק אצלי עומדת כזכור על 1 ל-6 עד 6.5 בתוך העיר (לפעמים עם מזגן); המדובר כזכור בגולף מודל 95, נפח מנוע 1800, 90 כוח סוס אוטומט.

האם זאת צריכת דלק מופרזת ? האם אתה מסכים עם "רון" שקיימת אצלי בעיה בחיישן הטמפרטורה או בחיישן החמצן ? מה העלות של כל אחד מהחיישנים ? מהם הסימנים והאינדיקציות (חוץ מצריכת דלק מוגברת של דלק) שלפיהם אוכל לדעת כי חיישן הטמפרטורה או חיישן החצן מקולקלים ??

תודה

פורסם

מרק,

אני מתקן את תגובתי מלפני מספר דקות, אין אצלי יציאה שמצויינת בסיפרה 11, ולא יציאה שמצויינת בספרה 9 שציינתי בטעות ממקודם.

אין לי יציאה כםי שמצויינת בסיפרה 11.

פורסם

מרק, ואני שוב מתקן (סליחה)

בידיוק מתחת ליציאה שממוספרת בספרה 10 אליה מתחבר צינור הגומי יש את הנזילה (בטעות ציינתי את הסיפרה 9).

פורסם

הסעפת דומה לסעפת של אאודי 80 שיש לי (רק שאצלי זה קרבורטור).

אני יכול להגיד מניסיון שכל הסעפת עשוייה יציקת אלומיניום, בעוד שהיציאות עשויות ברזל, ויש להם נטיה להחליד.

אני מניח שניתן לתקן את זה, אבל זה יהיה קשה.

הוספתי תמונה, כך שתוכל להגיד האם הסעפת דומה או לא. באם כן תוכל לראות את הצינורית החלודה, בצידה הימני של הסעפת, הרחוקה מחיבור הסעפת לראש.

נ.ב. הסעפת דומה לזו שיש בתמונה של טוסטוס, לא בטוח שהיא תואמת לזו שיש לדויד.

DSC_2987.JPG

פורסם

יוסקר שלום,

ראשית תודה על הניסיון לסייע.

שנית, נדמה לי שסעפת היניקה שבתמונה אינה מתאימה לי; בסעפת היניקה שלי מצד ימין יש רק יציאה אחת (היציאה העליונה); בסעפת היניקה שלי מצד ימין אין 2 יציאות (אין את היציאה התחתונה) כי שמופיע בתמונה שצירפת.

נדמה לי שהיציאה אצלי בסדר גמור והיא לא חלודה; בידיוק מתחת היציאה ישנה את הנזילה של נוזל הקירור; חשוב להדגיש שלא מדובר בנזילה חזקה - סדר גודל של חצי כוס נוזל קירור בצירוף חצי כוס מים - ובסה"כ כוס שלמה מידי 2-3 חודשים בערך.

פורסם

אז לפי דעתי הם זהות, החיבור השני (זה שאתה אומר שאינו קיים), אינו חיבור מים, זהוא חיבור לבוסטר בלימה.

אני מציע לך לבדוק זאת שוב ביסודיות.

למרות שאיבוד המים אינו משמעותי, עדיין יש לו את ההשפעה הקטנה שלו, וחבל להשלים איתה. תנסה איזה יום לראות בדיוק מאיפה היא מגיע, פרק את הצינור ותראה מה מצב היציאה, ומה מצב הצינור, אם הצינור גמור זה עניין של 100 שקל, אם היציאה גמורה, קודם כל נסה לתקנה, ואח"כ שקול אופציות אחרות.

פורסם

יוסקר ומרק שלום,

אתם צודקים !!! לאחר בדיקה מדוקדקת מסתבר שאתם צודקים ומסעפת היניקה יוצים 2 יציאות ימינה; אחד זה של נוזל קירור והשני זה של מערכת הבלימה. אין כל בעיה מצינור הגומי שמתחבר לסעפת היניקה כי אותו כמו שאמרתי כבר החלפתי בצמפיון - יש עליו מגן אלומיניום (להגן עליו מפני החום הרב).

איך מתקדמים מכאן ?

פורסם

תנתק את הצינור ותראה מה המצב של היציאה עצמה. נקצה אותה טיפה כדי לראות האם יש חורים כתוצאה מהחלודה.

אם אם חורים נראים לעין הנזילה יכולה ליהיות מהבסיס של היציאה (בנק' החיבור שלה לסעפת) ואז אין כל כך מה לעשות (אתה מוזמן לנסות לנקות אותה טוב עם נייר זכוכית, ואח"כ לכסות במעט פלסטלינה). אם ישנם חורים ניראים לעין על היציאה, תנקה טוב עם מברשת פלדה ונייר זכוכית, תנסה לרתכך או להשתמש בפלסטלינה.

הדברים הנ"ל מעולם לא נוסו ע"י באותה נקודה, אך נוסו בהצלחה על היציאות של הצו'ק של הקרבורטור. בכל אופן, הטיפול הזה אינו סופי ומוחלט, ויבוא יום מתי שתצתרך להחליף את הסעפת.

נ.ב. נראה לי שאפשר להבריג את היציאה הזו ממקומה, למרות שאצלי הדבר גובל בבלתי אפשרי.

• תוכן חדש...