Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, :))

יש ברשותי סובארו די אל, הייתי מעוניין לבצע טיפול בעצמי לרכב,

אבל הבורג ניקוז של השמן סגור ממש חזק, ניסתי עם כל כלי לפתוח, הבורג כבר נאכל כזה,

עכשיו אני לא יודע מה לעשות, יש לכם דרך לעזור במשהו שימושי ? כמו ספריי וכו'.

תודה לעוזרים, די דחוף.

יום טוב.

פורסם

אם כשאתה אומר הבורג נאכל אתה מתכוון לראש הבורג נסה: א. כמו שאמרת:lol: להתיז הרבה ספריי שמן WD40. ב. נסה לפתוח את הבורג עם ג'בקה, רוקן את השמן ולאחר מכן גש וקנה בורג חדש. אם ראש הבורג נהיה ממש חלק נסה להלביש עליו בוקסה במידה קטנה יותר עם פטיש בדפיקות עדינות, אם הבוקסה התלבשה פתח, רוקן, ותחליף בורג. נסה אותו דבר עם מפתח ברגים סגור, תלביש אותו במכות עדינות, גם יכול לעזור. הכי חשוב! אל תהרוס את ההברגה כי אז באמת יהיה חרא. דווח.

פורסם

כמו שכבר נכתב לך, תפוס את ראש הבורג עם פלייר פטנט של וייסגריפ או מותג טוב אחר. לא פלייר סיני! .

במידה וזה לא יצליח, תמיד תוכל להלביש אום גדול על ראש הבורג, לרתך את האום לבורג בכמה פיקים של ריתוך ולפתוח אותו ללא בעיה.

פורסם

שלום רב!

בדוק שוב האם אתה מסובב את הפקק לכוון פתיחה ולא לכוון סגירה.

היו מקרים בעבר, כשחובבן מתחת לרכב איבד את הצפון, וכווני הפתיחה התהפכו לו, והוא חיזק במקום לפתוח.

הכלל לפתיחה ללא נזק: בוקסה בקוטר המתאים, רצוי בעלת צלע משומן, ולא חריצים רבים, ידית ארוכה בעלת מומנט, ופתיחה בכוון הנכון.

רצוי ומומלץ שפקק חליפי+ שיבה חדשה, יהיו בטווח יד מוכנים מראש.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יש משהו במה שאתה אומר, אני ינסה את זה, על זה לא חשבתי, אולי אני נלחם,ובכלל אני סוגר :roll:

תודה לך איציק, אני יעדכן.

מי זה איציק?

חזור לעדכן בנוגע לפקק של אגן השמן(קרטר).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מי זה איציק?

חזור לעדכן בנוגע לפקק של אגן השמן(קרטר).

בברכה

צביקה

סליחה צביקה, טעיתי , רשמתי במקום איציק :-o

טוב, אז ככה, ניסיתי אין שום חדש, מה לא ניסיתי לעשות ולא נפתח

יש משהו אחר להציע ? כל ראש הבורג כבר נאכל :|

פורסם

יגאל

לא בצעת את שחנן הציע לך ,והוא הלחמת אום על הפקק ופתיחה כאשר הכל חם

אם תהיה בעיה בקשר לחימום נסה להשיג פחם של מנוע חשמלי כבלים למצבר מינוס למנוע פלוס על הפחם חמם ופתח

יגאל

פורסם
יגאל

לא בצעת את שחנן הציע לך ,והוא הלחמת אום על הפקק ופתיחה כאשר הכל חם

אם תהיה בעיה בקשר לחימום נסה להשיג פחם של מנוע חשמלי כבלים למצבר מינוס למנוע פלוס על הפחם חמם ופתח

יגאל

סליחה, רק זה בעצם לא נוסה, ואני לא מנוסה בכל מה שהסברת, ואנני מכיר תפחם שמדובר וכו'.

אשמח אם תפרט בכללי יותר.

פורסם

גש למוסך מרכזי סובארו או לחנות חלקי חילוף ותקנה איז 3 ברגים חדשים עם שייבות אטימה.

בורג עולה 10 שקל ליחידה.

תרתך משהו לבורג האכול ופתח אותו- תיגש למוסך,הם כבר יפתחו לך.

על הדרך,או בהזדמנות הראשונה תחליף גם את של אגן שמן גיר וגם אגן שמן ממסרה - זה הכל אותם ברגים בדיוק.

• תוכן חדש...