Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שכדאי להשתמש בקרוס שלהם(האם הוא כזה איכותי) ? אבקש מישהו עם ניסיון עם הסט הנ"ל בבבקשה.

המפרט שלי הוא כזה אם זה חשוב:

hu:prs880

comp:infinity kaapa perfect 6.5

comp amp:punch 500A2

sub:IDMAX

sub amp:JL 500.1

עכשיו יש לי כרגע מגבר מיותר ומאוד איכותי לדעתי PUNCH הסדרה הישנה 200A4 האם כדאי לחבר אליו את הטויטרים של הקומפ' ואת המידים ל500A2 ואז לשלוט על הכל דרך ה 3 WAY NETWORK של הרדיו שאני מאוד מאוד אוהב?

תודה.

RS3 8Y

פורסם

כי קראתי שלפעמיים קרוסים של סטים ברמה גבוהה עושים לסט רק טוב.

יש בעיה שגם הקרוסים שלהם מאוד גדולים.

RS3 8Y

פורסם

שאלה של טעם וריח.

אם אתה אוהב את הסט כמו שהוא, למה לשנות.

אבל - וזה אבל מאוד גדול (חלי יחימוביץ':-P)

ב95 אחוז מהמקרים שאני ראיתי אולי פעמיים פגשתי סט שאהבתי את האיזון המקורי שלו מהקרוס הפאסיבי.

וגם שם עד היום אני לא בטוח אם הסט היה מחובר דרך הקרוס האקטיבי כשהוא לא ב- בי-וויירינג (הגברה אקטיבית דרך הקרוס הפאסיבי)

ברוב המוחץ של הסטים הטוויטר צורם לי מידי - אבל זה הטעם האישי שלי. הדרך הכי קלה להרגיע אותו היא לשנות את היחסים בינו לבין המידבאס וזה מבוצע רק ע"י שימוש בהגברה אקטיבית, בייחוד אם אתה לא רוצה לפגוע בתוצאה של הטוויטר בעזרת אקולייזר.

בשבילי למען האמת טוויטר זה דבר כל כך מכאיב שאני הייתי חייב בסופו של דבר להשלים עם העובדה שהפתרון המעשי והיחידי בשבילי היא מערכת שלושה חלקים או טוויטרים שנשמעים טוב לגמרי אוף אקסיס - וראיתי מעטים שכאלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קח בחשבון! שהמגברים נותנים יותר ממה שהם מוצהרים.

ה500A2 נותן לפי הספר 125W RMS ב 4 אום! מעשית אני לא יתפלא עם הוא יתן מעל ל150W RMS ב 4 אום.

ה200A4 נותן לפי הספר 25W RMS ב 4 אום! מעשית אני לא יתפלא עם הוא יתן מעל ל40W RMS ב 4 אום.

המיד יהיה חייב להיות מוגבר בעדינות. זה כדי לא לשרוף את המיד.

וגם הטיווטר. וזה כדי לא לשרוף לך את השמיעה. (טיווטר מתכתי)

בכללי. עם כיוונים טובים לדעתי הסט יכול לתת תוצאה מצויינת!

** אבל! הוא הוא פחות מוגן מבחינת של שריפת רכיבים בגלל עיוותים. דיסטורשן. ווליום גבוה. פיקים. וכו. כי אין את ההגנה של הקרוס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...