Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון, בידית שעם כרית אויר יש לה זוית נטיה חזקה יותר כלפי הנהג ובדגם הרגיל הידית ישרה יותר.

אצל נחום סודאי (נא מסור לו ד"ש ממני) תוכל לבדוק אם אכן יש הבדל בין הידיות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אם אני זוכר נכון, בידית שעם כרית אויר יש לה זוית נטיה חזקה יותר כלפי הנהג ובדגם הרגיל הידית ישרה יותר.

אצל נחום סודאי (נא מסור לו ד"ש ממני) תוכל לבדוק אם אכן יש הבדל בין הידיות.

נחום כבר מכיר אותי :)

לי יש כרית אויר , בכל מקרה הוא מברר לפי מספר רכב , אז ככה שיש לו את כל האינפורמציה וככה הוא מוציא מק"טים רלוונטים

אני אמסור לו ד"ש ממך!

שתי הדגמים יש בקצה כפתור להפעלת פנסי ערפל אחוריים ?

אגב הידית זהה לזאת בטמפרה ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני הייתי מפרק קודם את הידית ובודק את שורש הבעייה, המנגנון שם מכני לחלוטין ויכול להיות שזה באמת עניין של ניקוי מגעים וזהו.

לגבי משומשת הרי גם ככה אין סיכוי למצוא רכב כזה בפירוקים.

פורסם

פירוק הידית זה עניין מסובך ?

כיסוי הגה ממש לא בעיה , השאלה מה אחרי זה ...

ניקוי מגעים זה באמצעות ספרי עם נוזל שמנקה מגעים הבנתי...

חיפשתי היום בכמה מקומות ולא מצאתי , איפה אפשר למצוא

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לאחר פרוק פלסטיקי חובקי ההגה פרוק הידית די פשוט. היא מוכנסת לתוך בית המתגים ומחוזקת ע"י 2 שיניים שבלחיצה עליהם עם אצבעות היד אתה יכול למשוך הידית לכוון חלון הנהג ואז לנתק את המחבר החשמלי אל הידית.

כתוב דוא"ל ותקבל תמונות של פרוק ידית האורות/אתות בפיאט טמפרה.

פורסם

רפי , כמו שזה נראה גם מבחינת מתגים הידית דיי זהה לידית בדדרה, אפילו יש את הכפתור של פנסי הערפל האחוריים ...

אצלך בטמפרה בתוך הידית יש מנורה ירוקה שמאירה את כל הסימנים שבידית?

איפה ניצן לבדוק האם אלה גם אותם מק"טים ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אכן כן,בהדלקת אורות הידית מוארת פנימית בתאורה ירוקה המבליטה את הסימנים שעליה.

ברור שמק"ט של ידית טמפרה יהיה שונה משל הדדרה גם אם פעולתם דומה (ואני כמעט משוכנע שהן תואמות).

• תוכן חדש...