Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישה של פורד פיאסטה שנת 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום ראיתי פורד פיאסטה שנת 98 בצבע לבן אוטומטית במצב מעולה עם 120,000K עם מכה קטנה ליד המכסה מנוע כנראה כשיצאה מחנייה ובנוסף הציפוי של הדלת הימנית איפה שעולה ויורד החלון מקולף ויש צורך להדביק אותו אלה הליקויים שראיתי

לפני שלקחתי אותו לבדיקה......

מה הבעיה הנפוצה ברכבים מסוג זה.....האם התיבה האוטומטית אמינה(החלפת ההילוכים מרגישה טוב)

והמזגן מקרר מעולה....

אשמח באם תוכלו לתת לי עוד חוות דעת על הרכב

תודה מראש

יוסי

פורסם

תראה, לחבר שלי יש פיאסטה 98 אבל ידנית ומההתרשמות שלי מהפן של הנוחות:

הרכב לא מרגיש זול, ואם מדובר על מנוע 16V הוא גם די חזק - ביחס למכוניות דומות.

הבעיה הנפוצה במכונית הזאת היא המזגן...

אני לא יודע למה בחרת דווקא באוטו' אבל אני הייתי מעדיף ידני.

פורסם

עוד לא בדקת במכון בדיקה וכבר אתה קובע "מצב מעולה".

עד שלא תבדוק מס' דברים לפני שאתה לוקח את הרכב למכון (תערוך חיפוש בכתבה ב- YNET,יש להם טיפים מעולים) או עד שיגיע דו"ח בדיקה אל תמהר להתלהב:"לא כל הנוצץ זהב" לא כל מה שיפה בחוץ מושלם מבפנים- יכול להיות שהרכב מאוד יפה חיצונית אבל אולי בגלל ששבוע לפני כן התחשק למוכר לעשות פחחות וצבע כללי (כל אחד יכול) אבל מבחינה מכאנית יש בעיות קשות,שעולה כסף גדול לתקן.

הרכב בגירסה הידנית שלו נחשב יחסית אמין וחסכוני,את האוטומטי לא מכיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...