Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי לפרק את הראשים?

האם משהו יודע על כך?

ואם קיים היכן אני יכול להשיג חולץ כזה?

אני פשוט רוצה להחליף גומיות שסתומים בלי להוריד ראשים.

פורסם

אני רוצה להחליף גומיות שסתומים כי אני רוצה לבצע טיפול יסודי, המנוע בן 70000 ק"מ צורך שמן בצורה גבוהה .

אני מאמין שהגומיות במנוע בן 14 שנה לפחות , מנוע שלא עבד תמיד. , יתכן והן יבשות ולכן אם יש הזדמנות בצורה פשוטה להחליפן ללא הורדת ראשי מנוע , אז כדאי לעשות כן.

לכן אני שואל אם למנוע בוקסר של הלאונה 93 שלי יש חולץ גומיות וניתן לבצע זאת כמו למשל במיצובישי לנסר ששם ידוע לי שהדבר קיים.

פורסם

שלום.

ראשית קים חולץ אבל הוא מתוסבך ולא נוח.

שנית לא צריך לפרק ראשים!!!

מה כן צריך על מנת לבצע את העבודה כראוי מוצעים את המנוע ואז כאשר המנוע בחוץ על השולחן ניתן בלי שום בעיה להחליף את הגומיות של השסטומים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...